Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

raport från dalarna

Hallåeller.
Idag lever livet vidare, som vanligt och jag vaknade upp klockan 10 av att sara skakade om mig och sa att jag skulle vakna. Jag sa grattis på födelsedagen till henne och sedan pallrade jag mig upp 10 minuter senare för att ta del av frukosten ute i trädgården. Ungefär en timma senare så gick vi vidare till mammas kusiner som bor en liten bit längre bort från hennes faster. Vi fikad äppelpaj och cider och kakor och och och. Eftersom att de människorna var helt främmande för mej så var det lita konstigt men kul att träffa dem i alla fall, det kanske händer igen liksom.

Men dagens uppgift var att åka upp till kusinerna i dalarna. Så vi sa farväl till alla och sedan åkte vi vidare mot dalarna då. Ut från huset och genom stockholm bar det av men så var det en avfart. Sundsvall eller Göteborg. Jo men tror ni inte att vi svänger in på Göteborg när jag sitter och skriker att vi ska uppåt och inte hem igen. Svaret jag får är att det NOG är rätt väg, men tro det eller ej, JAG hade rätt. Japp, jag! mehehe, men det gjorde inte saken bättre, vi snurrade runt i ett (btw jättefint) bostadsområde mitt i stockholm precis vid havet i en halvtimma eller så. Vi hittade verkligen inte ut, haha. Men tillslut kom vi ut på vägen igen och stannade på mcdonalds för att äta. Bicmac in my heart alltså. har bara blivit 3 denna veckan, men jag överlever.
Vi lyckades åka på rätt väg hela vägen fram till denna efterblivna stad kallad Bjursås, haha, nej men det är fint här. Och man hörde på radion hur rösterna långsamt förändrades från stockholmska till denna knepiga men gulliga dialekt här uppe i dalarna, haha. Det var ganska intressant. Dessutom så hittade vi världens största dalahäst på vägen, läskigt stor alltså..
Nu ha vi ätit både paj och tårta, och nu sitter vi hä vid varsin dator. Living the dream in dalarna, det vi inte trodde var möjligt.
 
 
 


Ha en fortsatt trevlig dag, och m den inte var trevlig innan så får du ha en fortsatt tråkig dag.
Nu ska jag anfalla popcornskålen..

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-