En till uppdatering från Liseberg

Bilderna säger väl allt jag behöver säga. Vi har massa roligt och nu har mamma och pappa kommit och vi äter middag tillsammans på Hamnkrogen.


Uppdatering från Liseberg

Vi har (bland annat) åkt Balder och blivit blöta i Colorado. Nu äter vi lite gott. Och nej Frida (som kommenterade förra inlägget), jag är inte naken. Haha.




Astaggad

Åker med lillasyster Sara till Liseberg och hon är supertaggad verkligen.


Titta vilka som gömde sig i dagens Norra Halland


Göteborgsmys

Här satt jag och Thilda, drack Ischai och pratade om livet i någon timma tidigare ikväll. Det vet jättemysigt. Älskar hur fint och bra Göteborg är på sommaren.

(Bilden har Thilda tagit, själv tog jag inga bilder denna gången utan njöt bara av hur fint det var)


Hej från mig

Just nu sitter jag i solnedgången och väntar på ett tåg som ska ta mig till Göteborg för att träffa Thilda som bjöd mig ut på dejt ikväll. Trevligt.


Känner mig naken

Ja, idag lämnade vi in skoldatorerna, vilket kändes lite jobbigt tyckte jag eftersom att det är den enda datorn jag använt dagligen detta läsåret. Fast mest kommer jag sakna Photoshop CS6 som jag hade på den datorn, och nu har jag inget Photoshop alls vilket gör mitt liv svårt att leva känns det som. 
 
Annars har jag inte så mycket att skriva om, sitter och kollar lite serier och sådant som jag ligger efter med och skall tvätta fönster. Annars har det inte hänt så mycket mer intressant.. Tog en ny Polaroidbild igår, lade upp bilder på den på fotobloggen om ni vill se. Om inte så är jag färdigskriven nu så hejdå. Vi hörs när jag har något mer intressant att berätta. 

Hej

Just nu sitter jag och kollar på Supernatural på min skoldator. Imorgon skall de lämnas in. Måste tömma den. Men det finns det tid för senare. Eller typ imorgon på morgonen.


Bal 2013

Här kommer ett par bilder som Frida Liljeberg tog i Badhusparken igår. 
 

Prom

Hade det himla roligt igår på balen! Det var ca 200 pers totalt på Marsstrand och 12 av dem var lilla Ljud och Bildskolan. Vi hängde i princip bara med folket från skolan hela kvällen (även om vi nästan aldrig pratat med de flesta av dem). Men de var ju jätteroliga. Vi åt jättegod mat i jättefina lokaler och sedan dansade vi mycket och vi klättrade upp på fästningens tak och kollade it över havet och solnedgången och pratade om allt och inget.

Hade en jättekul kväll verkligen! Och vi vaknade nu för någon timma sedan. Här är några bilder som jag och Stina har tagit under kvällen (om någon har fler bilder får de gärna skicka till mig).

 

 


Skorna har redan åkt av, och vi är inte på balen än.

Jag bloggar imorgon, nu ska vi in på slottet. (Marsstrand).


Nu taggar vi bal

Stinas skitsnygga hår, jag som tar en powernap (sov i säkert 20 minuter, hade dreglat på hela soffan sedan) och Elsa som blir sminkad av Milly.

Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås utan att spilla på min klänning. Önska mig lycka till haha.


Lite såhär blev det


Hos frisören, klänningen är redan på


Testar lite balsmink nu sista minuten

Jag har nog aldrig varit så sminkad i mitt liv. Ägde liksom bara en mascara och en eyeliner innan idag haha. Vi är taggade för bal nu i alla fall! Imorgon smäller det!


Saving people, hunting things

Igår sov jag många timmar och inatt likaså, så jag vaknade av mig själv klockan åtta imorse och blev lycklig att det var måndag för jag skulle hinna kolla på nya Game of Thrones innan skolan. Så jag gjorde frukost och satte mig vid datorn. Så var det inget nytt Game Of Thrones denna veckan. Besvikelsen. Så nu sitter jag och kollar Supernatural istället, vilket funkar lika bra det i för sig. 

 


Dagens shopping

Glasögonen köpte jag för 50 kronor, klockan för tio och skorna fick jag med för tio kronor! Jag köpte även ett vitt linne för en tia för att det bleb för varmt att gå med mitt andra svarta linne. 

Vad har jag gjort idag då?

Jo det ska ni få veta! Idag vaknade vi och hade redan ätit frukost vid 10. Sedan gick vi ut på gatan för i Majorna (där Olivia bor) var det en galet stor marknad där alla gator i hela Majorna var smockade med människor som sålde gamla grejer. Alltså det var så sjukt mycket! Vi gick runt i över två timmar och vi hann nog knappt se en fjärdedel av allt. Jättemysigt var det! Jag köpte lite grejer också, kan visa dem ikväll!

(Sista bilden visar kanske en hundradel av hela marknaden). 

 


Johanna, du var inte där så jag kunde inte dela en coke med dig men den var god ändå. 

 


Hej hallå jag lever

Igårkväll var väldigt roligt borta i Torslanda. Det blev dans, musik, prat, och så lite mer dans. Och så avslutade vi med Cotton Eye Joe och dansen till den låten flera gånger om.

Efter det kutade vi till sista bussen hem till "rätt" sida av vattnet och vi gick till McDonalds (har nog aldrig varit så lycklig som jag var då haha) innan vi åkte hem till Olivia och somnade i hennes säng.

Här är den enda bilden som togs under kvällen.


Åh

Nykter eller ej, man blir så lycklig när man ser skylten.


Skål från Olivias lägenhet


Väldigt bra fredag

Denna fredagseftermiddag spenderade jag med Emmy och Olivia. Vi åt middag på Max, sedan gick vi till Liseberg och kollade in Darin (som var väldigt bra live). Efter det åkte vi lite karuseller för de åkkuponger vi hade. Fast han på Upswinget lät oss åka två gånger gratis bara för att han var snäll. Honom gillade vi!
 
 
Klicka här för att se fler bilder av Darin som jag tog ikväll. 

Darin

Snart skall jag in i duschen och sedan ikväll blir det till Liseberg för att se Darin med Emmy och Olivia. Jag tar väl med mig kameran och fotar lite tänkte jag. Så kommer det väl upp bilder ikväll eller imorgon från kvällen. 
 
LÖN idag också. Tack gode gud. Det behövde jag. 
 
Från min systers dansuppvisning i December då Darin var med. Klicka på bilden för att komma till det inlägget. 

Synas

Emma: Sara du hamnade på Blogg.se Synas. Så alla som har en blogg här kan se dig! Coolt va?
Sara: Men va?! Vad pinsamt... 
 
Jahopp. 
 
Klicka här för att komma till fotobloggen och se bilderna på Sara. 

What do you want?

Det var en tavla i paketet för er som undrade. En utav tre beställda tavlor, tänkte att jag visar dem när de har kommit allihop och är upphängda så att man får se helheten.

Annars? Nej inte så mycket. Jag fotade Sara förut efter att vi fått till en "Lilla My-frisyr" på henne. Det ligger ett par bilder på fotobloggen (ni kan nu klicka på "min fotoblogg" längst upp i menyn också, uppdaterar där 4-5 gånger i veckan i alla fall och länkar det inte alltid så att ni vet om ni är intresserade).

Nu ska jag strax sova. Godnatt världen.


Sånna här stora paket är roliga att hämta


Godmorgon (typ)

Igår hade vi det himla roligt, Ryssen och Hubbe kom senare på kvällen och vi såg på School of Rock och åt chips. Senare vid midnatt så badade vi i havet och kollade senare på en till film. Ryssen gick och lade sig för han skulle upp och jobba idag så vi andra satt kvar och slutade inte prata förrän efter fem på morgonen då vi däckade i en säng.

Nu sitter jag, Stina och Hubbe och spelar Mario Kart efter en lång frukost med Bruce i högtalarna.


Just nu

Just nu ser jag detta framför mig. Tror art det kan bli en bra kväll. Nybakad kladdkaka ala Stina och Emma och She's the Man på det. Senare kanske det blir John Tucker Must Die också.


Stina är vacker utan spackel i sitt kök


Tisdagsmys

Nu blir det en utav mina favoritfilmer tillsammans med en 7-eleven brownie (alltså om ni inte har smakat dem så måste ni göra det. Det godaste jag ätit) och ett glas mjölk. Godnatt världen. 
 

Om ni undrar vad jag har gjort idag: Läs detta

Ida var jag i skolan i ca två timmar mellan tolv och två. Sedan spenderade jag lite tid i Kungsbacka tills mamma slutade jobba och då åkte jag och mamma till IKEA där jag fick välja ut tallrikar, bestick och glas som jag kommer få i studentpresent inför den dag då jag flyttar hemifrån. Ibland kan jag inte hjälpa att längta lite, och ibland vill jag bara sitta här och få mat lagad till mig och gratis allt. Vi får se när det blir. 
 
Jag köpte även ramar till de bilder som jag beställde hem från instabild. Dock så köpte jag en ram för lite så får åka förbi IKEA någon annan dag och köpa den sista. 
 
Efter IKEA åkte jag och mamma och hämtade min bil i Kungsbacka, så åkte jag och tankade. Fast hade för lite pengar på kontot (that awkward moment) så jag fick ringa mamma. Haha. Bra koll. 
 

Yo bro

Kom hem för en liten stund sedan efter en Kungsbacka-kväll med Stina, Ryssen och Hubbe. Det var kul! Vi började på Karma och slutade på Donken efter att Karma stängde eftersom att Stinas buss inte skulle gå på ett tag. Och en cheeseburgare är ju aldrig fel.

Snodde bilden från Stinas instagram (@magnussonstina).


MÅNDAG

Har suttit hemma nu i ett par timmar och hade helt glömt av att det var måndag! På måndagar så ska man ju steka bacon och titta på Game of Thrones! Upp med stekpannan direkt!

Hälsningar från Emma och Sotis.


Sand i strumporna

Hej, förutom att fira mamma så åkte jag till Stina i eftermiddags och åt pizza. Very gott. Vi gick även ner till stranden och fotade lite, kan lägga upp bilder imorgon.

Nu ska jag sova, och imorgon är det måndag! Tagga som tusan!


19 Maj

Idag fyller min lilla mamma år.


17 days left

Istället för att köpa en ny och dyr klänning till studentfesten (som jag ändå gjorde på förra årets studentfest) (kul att gå på bal och studentfest två år i rad haha) så lånade jag denna klänning av Johanna, som hon hade på förra årets fest. Den har lite fläckar (som inte syns på bilderna dock så det är väl bra) men det är bara lite kul eftersom att jag var med och skrattade när hon hade satt sig i något svart på studentfesten förra året. 
 
Såhär ser den ut i alla fall. 
 
 
Och här är några bilder från Studentfesten 2012 då Johanna hade den (hittade ingen riktigt bra bild)
 

Home again

Så den Danska flickan tog hem segern i årets Eurovision. (Grattis Malene om du läser detta).

Jag såg på kalaset med Johanna, Olivia, herr popcorn, fru chips och några andra vänner. Det var kul. Vi gick från taggade till trötta till jättenervösa till taggade till OMG Loreen är så bra till wtf is this till KAN MAN RÖSTA PÅ SARAH DAWN FINER? Typ. Sverige får godkänt tycker jag, som värdland. Jag var lite nervös faktiskt måste jag erkänna.

Nu skall jag sova! Imorgon väntar nya äventyr. Kanske ett födelsedagsbarn? Vem kan det vara?

Detta var den enda bilden jag tog ikväll. Ett erbjudande på ICA Maxi imorgon (gäller BARA imorgon). Så passa på!


Sitter och kollar på när Johanna pluggar


Jahopp

Man skulle kunna sitta ute i bikini nu och jobba på brännan som jag behöver innan balen. Men nej, här sitter jag i svarta långbyxor på jobbet och äter vad som jag tror kan vara världens sötaste päron.


Instabild

Beställde hem ett par utav mina instagrambilder från instabild i veckan och nu har de kommit, jag lade upp dem på fotobloggen om ni vill se. Ni kan klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till fotobloggen. 
 

Livet

Här sitter jag, mölar popcorn och kollar på Supernatural. Min vanliga fredagskväll helt enkelt. Får se hur många avsnitt det blir idag.

I will höra av mig later.


Små vita fötter hade jag också

Igår hjälpte jag till att sätta upp ett partytält, de kallade mig för krattan.


Strandmys

 
Jag och Stina smsade runt idag och kollade vilka som ville komma och grilla på stranden nu när det var så fint väder. Det samlades ett lite udda gäng och vi hade det jättemysigt hela kvällen lång och nu kom vi precis tillbaka efter lite bad i havet också. Lite kallt var det allt. Men skoj! Nu skall vi sova för det är skola tidigt imorgon... Tagga. 

Mys

Nu sitter jag här i mina nya mjukiskläder efter en jättemysig dag. Det blev McDobalds med Stina, Ryssen och glada Hubbe hängde på också! Längesedan jag träffade honom. Så det var kul! Där hamnade vi i några timmar. Så jag spenderade i princip hela min eftermiddag på tre olika caféer/restauranger med vänner. Men jag gillar att bara sitta och prata om allt så lugnt för mig.

Nu ska jag kolla på Supernatural. Standard.


Hjälp

Jag kan inte bestämma mig för om dessa skor är sjukt coola eller om de är fula. Hjälp? De är sådär ful-snygga? Hjälp?


Hej hej

Hej bloggen, idag har jag ätit. Och ätit och ätit. Jag åt frukost hemma, sedan åkte jag och var i skolan i två timmar (1 timma gick åt till att äta lunch). Sedan åkte jag till Kungsmässan men Stina en stund och vi spontanköpte mjukiströjor och shorts. De var så mjuka att vi dog. Efter det träffade jag Johanna och Olivia och vi satt på Tullen i någon timma, och nu sitter vi på Karma. Haha. Strax skall jag iväg och träffa Stina och Ryssen och äta igen. Haha. Kanske bara köper något att dricka..

Här är en bild på mig i mina nya mjukiskläder. Sån där provrumsbild, bjuder på den.


Carry on my wayward son

I förra veckan så fick jag lite panik då jag var klar med två tredjedelar av säsong sju på Supernatural, då det bara finns åtta säsonger än så länge. (Jag vill inte att det skall ta slut). Så jag bestämde mig för att ta det lite lugnt med tittandet så att det inte helt plötsligt skulle ta slut. Det gick sådär.... skall kolla mitt femte avsnitt bara idag nu tänkte jag. Och äta lite melon och jordgubbar till det. Kanske det blir ett sjätte avsnitt, vem vet. Är antagligen klar med säsong åtta innan veckan är slut. 
 

Tavla

Den här tavlan sitter också inne på mitt och brorsans gemensamma badrum (som jag pratat om tidigare här och här). Vi tyckte att den passade in där då enda gången vi använder det badrummet är när vi är på övervåningen, alltså sitter vid datorn. 
 

Ibland skulle det vara skönt att klippa av sig håret.

 
Men så fegar man ur och behåller sitt långa tråkiga hår utan frisyr. Man borde våga sig på något sånt här någon dag för att få ordning på fågelboet där uppe. Men vi får se. 

Godmorgon

Hejhej. Här kommer en tråkigt inlägg, så akta er. Jag har nu ätit frukost och kollat på Supernatural. Inatt drömde jag om denna video som är väldigt rolig och mysig, tror de flesta som varit inne på internet har sett den de senaste dagarna. Igår tvingade jag även ut min lillasyster i regnet och fotade henne, jag lade upp en bild på fotobloggen om ni vill se. Jag har nu suttit och nyst var 10e sekund medan jag skrev detta inlägg. Ska dra och snyta mig och sedan åka och gymma lite. Hejdåhejdå. 

Suck

Min projektrapport är fortfarande inte klar och jag missade helt att gymmet stängde åtta istället för nio som det brukar (eller kanske ska säga brukaDE, för har inte vart där på ett par veckor nu). Så straffar mig själv med att jag ska gå dit imorgon på morgonen då jag egentligen har sovmorgon.

Har redan lite ångest. Men nu ska jag fortsätta med rapporten. Eller ja...


Hej från teskedsgumman

 

De brukar kalla mig teskedsgumman på jobbet (i alla fall sedan i somras) när jag har denna frisyr så jag tänker på det varje gång jag sätter upp håret såhär nu.

Jag har nyss kollat på nya Game of Thrones och ätit bacon. Standardmåndag typ. Jag var i skolan också faktiskt, om ni undrade (mamma och pappa). Nu skall jag skriva klart min projektrapport och dricka oboy. Hej så länge! 


Tror jag får ta och köpa hårfärg i veckan


Sista rycket

Idag är det söndag, vilket betyder att jag skall vara klar med allt mitt skolarbete idag. Det går långsamt framåt faktiskt. Och jag tog en paus nyss för att gå ut på en promenad bland vitsipporna. Nu är det bara projektarbetet kvar som jag jobbar på! Sedan skall jag belöna mig själv med oboy och Supernatural har jag bestämt. 
 
Idag bland vitsipporna. 

Morgonens fynd


I'm gonna pop some tags

Hej svej efter en trevlig kväll i Göteborg med Thilda och Emmy. Kvällen började på PC och gick vidare till Dancing Dingos senare mot kvällen/natten. Det blev dans och skratt och en koala i taket. Sedan klättrade vi på saker och tappade ett halsband.

Vi tog tåget ungefär 1:45 från Liseberg och jag kom hem nu (kvart över 3) Så ja. Det fick ju inte direkt snabbt. Men genomfrusen och blöt skall jag nu krypa ner under mitt täcke och sova länge! Godnatt.


Saturday

Nu åker jag strax iväg på dejt med några fina tjejer som jag inte träffat på ett tag. I alla fall inte alla tillsammans! Det skall bli trevligt och kul, dock vet jag inte ens vad vi ska göra än haha. Men här har ni mig just nu i detta lejon-hår som jag MÅSTE färga utväxten på. Kan lägga upp bildbevis imorgon om ni inte tror mig.




Hälsning från oss

Efter att ha suttit inne hela dagen, sett på film och Supernatural så fick vi (jag och Sotis) lite dåligt samvete och gick ut och satte oss i solen.


Mys

Igår hade jag fredagsmys med Johanna och Olivia med tacos, film och skratt. Alltid lika mysigt.

Nu sitter jag hemma och kollar på Supernatural.

Tjoho.

Vi hörs.


En nostalgitripp

Jag snubblade över några utav mina gamla designer till denna blogg och kände för att det var lite roligt att visa. Jag startade den här bloggen i slutet på 2008 och här är några headers som jag har haft sedan dess. Jag tog inte med de allra nyaste för de är inte lika roliga att skratta åt.
 

Nej, jag var inte så väldigt duktig på photoshop och JA jag var lite besatt av Robert. Sue me. 

För jordgubbar är så mainstream


It will be fun, they said

Här sitter jag i en soffa hos Johanna med henne som sitter och svär vid en symaskin och Olivia som sitter och är okontaktbar vid en bok.

Johanna: Varför tar du kort?
Jag: För att visa hur kul jag har det haha.
Johanna: Men, du fick ju chips!

Haha. Och Olivia sitter bara och suckar och får panik på sin bok.


:)


Inne på min och brorsans gemensamma toa


Livet

Det är jättefint väder ute men här sitter jag och pluggar. Har snart bockat av tre saker på min lista.


Pluggar

Innan måndag skall detta vara klart. Det kanske inte ser ut som mycket med de två översta uppgifterna är tunga. Får se vad jag är klar med efter dagen.


Jag och Stina tar en Martini för att fira in långhelgen


Nej men hej / Hej men nej

Här sitter jag på Centralstationen och väntar på Stina som ska komma hit efter en arbetsintervju. (Håller mina tummar att det går bra). Sedan ska vi fixa lite student och balgrejer och ikväll ska vi nog plugga bland annat. Har massa roligt att plugga.


Hallå i stugan

Idag har jag faktiskt pluggat och fixat viktiga saker och har bestämt mig för att fortsätta så resten av veckan så att jag är klar med precis allt på söndag.

Denna kväll spenderade jag dock i Åsa på en balkong i solnedgången med Stina och Elsa , lyssnade på musik och åt korv. Det var riktigt mysigt och jag behövde nog lite sol och ljus. Där satt vi tills solen gick ner vid halv nio någon gång. Jättefint. Har dock sett att det skall regna nu i ett par dagar framöver, tänkte väl att detta var för bra för att vara riktigt sant.


Passade till denna vackra dag tyckte vi


Projektarbete

Vet inte om alla vet men mitt projektarbete var att göra en fotobok av bilderna som jag fotograferade i Afrika i början på januari. Igår kom boken hem till mig och den blev ungefär som jag hade tänkt mig. Här får ni en liten titt på lite av innehållet och framsidan och baksidan. 
 

Det blev lite bilder

Det var Stina som var och lekte med mig bland stenarna vid havet innan idag och några utav bilderna som hon tog lade jag upp på fotobloggen för att jag tyckte att de blev coola. 
 
Klicka här för att komma till fotobloggen och se bilderna. 
 

Hänger lite vid havet i denna snygga outfit


Hej allihopa

Jag vet att jag inte har bloggat så bra på senaste dagar, så här kommer en bild på mig under en filt. Hoppas det duger sålänge.



Nu ska jag plugga på riktigt


Så lat är jag idag

Undrar om jag precis nådde höjden av lathet när jag tänkte gå ut och fota grannens fina blommiga träd men bestämde mig för att sätta Sigma-objektivet på kameran (som går till 500mm) (=väldigt lång zoom) och fotade lite från mitt sovrumsfönster medan jag satt i min stol istället.


Hittade denna i kylskåpet. Seems legit.


Logiken

I tisdags skulle det vara förfest hemma hos Olivia, då köptes det 1 chipspåse till 10 pers.

Nu ska jag, Olivia och Johanna ha myskväll och vi har köpt.

1 längd 7-eleven brownie, två popcornpåsar, 1 chipspåse, två glassar, dipp, tre hallonsoda, salta pinnar och mjölk.


Jobb jobb jobb 💩

Nu är jag på jobbet och dricker varm choklad. Det är gott. Undrar om jag någonsin blir "vuxen" och börjar dricka kaffe.


Ombytta roller

Idag var jag på fotohumör och frågade om min syster ville följa med ut och stå modell. Hon vägrade och det slutade med att jag fick stå modell och hon fotograferade mig istället. Lilla fotografen Sara Grann nio år. Jag lade upp en utav bilderna på fotobloggen än så länge. Kommer nog fler i helgen när jag får tid och vilja att redigera lite. 
 
Klicka här för att komma till fotobloggen!
 

Kärleken till tacos på fredagar


Mellanmål och TBBT

Nu ska jag äta massa gott mellanmål och se på det nya The Big Bang Theory som har kommit ut. Sedan blir det till att plugga hela helgen. Eller ja, söndag kväll blir det väl.


Några fler bilder

Här är lite fler bilder som jag ställde ut i skolan idag. Det mesta blev en sista-minuten-grej för att det helt plötsligt fanns många väggar att fylla. Men det var bara kul!

Efter Expot så åkte jag ock Olivia till McDonalds och satt där ett tag (ca 3 timmar) tills vi bestämde att jag måste hem och sova. Och sedan satt vi i bilen i någon timma till och pratade innan vi körde haha. Nu är jag hemma och skall sova i alla fall i några timmar tänkte jag. Imorgon är det fredag!

 

Fler bilder kan ni se på emmagrannfotografi.blogg.se!

 


Kom på Expo

Har ni ingenting för er ikväll mellan 18-20 så kan ni komma förbi Ljud och Bildskolan för vårt Expo. Där ställer jag ut en del bilder, bland annat mina och Stinas bilder som vi tog på APUn i Texas.


Dricker te och ser på Humorgalan


Ett par bilder från natten

Här är några bilder jag tog under kvällen och natten. Om jag inte har sagt det redan så var det jag, Johanna, Olivia, Mårlind, Joakim, Patrik och Andreas som började kvällen hos Olivia och sedan mötte vi upp lite fler inne på Chalmers sedan.

Jag var tydligen bättre på att filma än att fota igår, dock är det inga filmer jag är redo att dela på internet än haha. Så här kommer fyra bilder istället.


Dagen efter

Vaknade upp hemma hos Olivia efter en riktigt galen kväll på Chalmers. Och så stod denna vackra frukost och väntade på oss som Tony hade fixat. Så himla snällt! Och välbehövligt!