Trött Emma skriver till er

Hallå allihopa, jag har inte sovit ordentligt sedan i onsdagsnatt så om jag är otydlig på något sätt så är det för att jag är riktigt trött.

Så sedan vi hördes sist så har jag gjort allt från att ha haft körlektioner, ätit thaimiddag med Frida, varit med i publiken på gårdagens Debatt på SVT, åkt hem, sov i 5 timmar, åkte mot Mölndal med mamma, bilen la av, vi bytte bil med mormor och morfar, åkt till Mölndal i superhastighet, kom i tid, klarade teorin, åkte till Marcus, mös och tog det lugnt hela dagen, åkte till Johanna, lagade mumsig middag, vi såg på Idol, jag åkte hem och här sitter jag.

Nu ska jag sova, och jag ska sova så länge att det kommer ut små Z:n ur öronen på mig. Det ska bli skönt.


Middag igår!


Jag pluggade på vägen till...


... TVhuset/Sveriges Television.


Där hade de lampor.


Och en Thilda som satt och väntade.


Debatt.


Printscreenat från SVTplay. (Här kan ni se hela programmet)


Imorse klockan 06:47. Dimmigt.


För en timma sedan i Kungsbacka. Dimmigt.

Mycket på gång

Hej vänner. Idag är det mycket som händer!

Skola, träffa Johannisen, körskola, middag med Frida på Siam, dra till Göteborg med jornalistikgruppen, vara med i Debatt på SVT (live klockan 22:00), komma hem efter midnatt, studiedag imorgon men jag måste upp vid 6 imorgon ändå, vara trött, göra prov, åka hem, sova.

Vi hörs väl efter det då!


King Kong

Idag är det onsdag och jag vaknade upp (alldeles för sent) hemma hos Marcus så vi missade bussen (det var inte bara mitt fel) Men vi fick skjuts av Marcus snälla mamma till Älvsåkerskolan där vi hoppade på bussen istället. Väl i skolan så hade vi 6 timmar journalistik+film+mattetema där vi, i grupper, spelar in lite olika videor om just matte. Great.

Efter de sex timmarna så gick jag och Marcus till kungsmässan, åt på donken och strosade runt där i nästan två timmar, han fick köpt en ny ipod och sedan kom mamma Mia och Marcus syster, vi handlade mat och sedan körde de hem mig till Fjärås. Finfint!

Nu ska jag plugga körteori tills min hjärna brinner.

Ha det!


Instagrambild från igår.

Testar

Testar den nya blogg.se appen och lägger in en suddig bild från Matte C imorse. Hejdå!

 


Hallå brus(tablett)

Dagen började med en brustablett och har fortsatt med pärondryck och Matte C (tre personer är närvarande). Idag är det tisdag men det måste bli en bra dag. Det måste det. Annars kommer ingenting att funka.

Jag vet vilken dy hon har varit i

Hej alla. Idag vaknade en snorig Emma klockan 20 över 6 och hon hade ingen röst kvar. Jag fick skjuts in till skolan av mamma och hon packade på mig några alvedon och halstabletter innan jag gick in i den i princip helt tomma byggnaden. Jag började den härliga temaveckan (temat är matte) med Matte C och sedan var det ett enda stort kaos av lektioner tills klockan slog 4. Då tog jag bussen till stationen och gick till körskolan. Väl där klarade jag sluttestet och där med är teorin (förutom själva testet på fredag) avklarad.
Jag tog bussen hem och var hemma vid 6, åt lite middag och här sitter jag nu. Men inte länge till för nu ska jag ut och övningsköra. Herregud.

Vi hörs när vi hörs! Hejdå.



Nu börjar det

Åker snart till skolan och solen har knappt gått upp.

I wanna write his name in the sky



Skönt

Körkortsteorin: Repetition 1 klar. Repetition 2 klar. Repetition 3 klar.

Det var mitt mål med den här helgen så nu borde jag vara nöjd tycker man ju. Plus att jag har övningskört fredag, lördag och söndag ganska mycket. Emma kan om hon vill.
Men det är ändå något som fattas känns det som. Jag har varit både lite halvt sjuk och grinig hela dagen. Antar att det kan vara söndagsångesten blandat med lite annat. Vi får se. Vi hörs.

Letar efter nåt att säga som kan ändra allt.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut



Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig

Tjejkväll

Igårkväll tog jag och Frida tåget in mot Göteborg kvart i 6. I Lindome hoppade Thilda, Dagge och Emmy på också och vi åkte hela vägen in till Göteborg. Glada och skrattandes gick vi genom staden och in på Jensens där vi hade beställt bord (och tur det för det var kö ut på gatan). Vi fick ett runt bord, perfekt läge, där vi beställde mat så det rök om det. Vi skrattade, busade och hade det riktigt mysigt. Det satt även någon kändis (?) bakom oss men vi kom aldrig fram till vem det var. Sedan blev det glassbuffé och chokladmousse tills vi inte orkade mer!



Tack för en fin kväll tjejer, det var riktigt mysigt!

Mathias basketmatch idag.


Friday Night


Fast vem har sagt att det än enkelt?

Fridas inlägg från igår beskriver min dag idag väldigt bra. Jag hade världens oflyt idag. Jag sov hos Marcus och vi fick springa till bussen på morgonen eftersom att vi var lite långsamma, sedan på mediekommunikationen så hade vi lektion på nedervåningen men det var bara skrivaren på övervåningen som funkade och såklart så ville den inte skriva ut hälften av gångerna så jag sprang upp och ner för de där nedrans trapporna flera gånger (minst fyra i alla fall). Vi hade fys på gympan och min kropp är typ död nu eftersom att jag faktiskt tog i riktigt hårt under lektionen. Sedan var det expo där vi spelade wordfeud alldeles för mycket och glömde av att plugga, sedan var det filmgruppen och journalistgruppen som jobbade tillsammans en stund.
Vi slutade halv 4 och mamma hämtade mig vid skolan vid 10 i 4. Vi åkte till körskolan där jag hade planerat att klara mina tre repetitioner som jag helst ska vara klar med innan måndag (väldigt super-helst annars kommer jag att få ett helvete på måndag). Vi kommer dit till körskolan och jag kommer på att jag hade glömt mina körkortsböcker i skåpet, vi åker tillbaka till skolan men den var låst och alla hade gått hem. Så jag tänkte att jag kunde låna böcker på körskolan men när vi kommer dit bort igen så hade de stängt också. ÅÅÅÅH.
Och de har inte öppet på helgen och jag har bara 5 prov kvar hemma att göra på datorn, som jag helst ville spara tills nästa vecka. Och mina körkortsböcker är i skåpet hela helgen. (Men jag ringde Frida och jag fick låna hennes)

Om någon hängde med så grattis, men det har varit en ganska seg dag, speciellt nu de sista timmarna i alla fall och nu ska jag väl ta och göra slut på mina 5 test här hemma och hoppas att jag klarar repetitionen ändå.

Bajs.

Jag hör av mig sedan då kanske. Om jag orkar.

Fortsätt bara andas

Idag har det varit fullt upp igen. Galet galet. Skolan började halv 9, psykologi (vilket var två timmars konstant skrivande), mediekommunikation (en och en halv timmas konstant skrivande/diagramgörande) och sist svenska vilket var 2 timmars konstant läsande. Sedan gick jag till körskolan och gjorde tester i en timma och nu är jag hemma. Har ätit någon bär-frukt-yoghurt blandning jag slängde ihop när jag kom hem och kollat på Familyguy med min bror. Nu blir det mer körteori.


Så går det

Klockan är nu 2 och jag knyter mina skor. Jag hann inte göra det klockan 8 imorse när jag sprang till bussen. Bättre sent än aldrig.

Ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.


Och om ni vill veta vad jag har gjort de senaste dagarna...


Tisdag: Kom till skolan. Var först där. Klockan var 7:49 när bilden togs.


När jag inte hade matte läste jag.


Körlektioner.


Mådde inte alls bra efter det. Åkte hem till Marcus. Sov där.


Onsdag: Åkte till skolan. I samma kläder. Samma fyllda mugg. Ny varm choklad dock.


Skola.


Skriva, läsa, skriva läsa skriva.


Läsa mer.


Mer körlektioner.

Och nu ska jag plugga teori i en och en halv timma, övningsköra med pappa, läsa mina böcker och sedan förhoppningsvis sova.

Som min twitter sa för fyra timmar sedan.



Jag orkar inte rabbla upp att igen men jag har helt enkelt haft 2 skit inte så bra dagar sen vi hördes sist. Och det handlar inte bara om min lista på inlägget nedanför utan lite annat också. Och jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte.

Tills förut, för ungefär en timma sedan, då jag bestämde mig för att NU JÄVLAR. Ingen säger att Emma inte kan. För hon kan. Det finns ingenting som hon hittils inte har klarat. Så varför skulle det vara annorlunda nu?

Precis.

Jag kan.

See you soon then, I'll see you soon then.

Det kanske inte blir så bra uppdatering framöver, och det beror ganska mycket på det här:

Vad jag behöver göra/Vad som komma skall:
  • Läsa ut 2 böcker på Engelska, varav en ska vara från 1600 eller 1700 talet. (Engelska B & C)
  • Välja en bok på Svenska och läsa ut den. (Svenska B)
  • Skriva en tal-analys. Samt välja ett tal då också. (Svenska C)
  • Samhäll B (Vill inte ens prata om det)
  • Plugga Matte (Matte C)
  • Nationellt prov i Engelska nästa vecka + veckan därefter.
  • Plugga som en galning på körkortsteorin (Provet är nästa vecka)
  • Övningsköra som en galning (Uppkörning om 2 veckor)
  • Lägga resten av min energi på familj, pojkvän och vänner.

Men ni känner väl mig vid det här laget. Jag kan inte hålla mig borta. Antagligen sitter jag väl där imorgon på Matte C lektionen och smygbloggar, men om ni upplever att jag är tråkig eller att det är lite bloggtorka så sitter jag förhoppningsvis och arbetar hårt med något av ovanstående.

Regn


Måndag.

Det är nästan givet att det första inlägget på veckan, på en måndagmorgon blir ganska tråkigt och ointressant. Det kan säkert innehålla klagomål också. Det här inlägget blir väl likadant.

Hej. Nu börjar en ny vecka. Har bestämt mig för att tenta av Matte C till jul så att jag kan få sovmorgon på vårterminen. Så det kommer bli mycket matte för min del nu ett tag. Men jag hoppas att det är värt det. Annars var jag med Marcus hela helgen, igår satt vi och spelade datorspel hela dagen. Verkligen hela dagen. Sedan var det middag och efter det åt vi popcorn och kollade på idol. Sedan kom I Am Legend på TV och vi kollade på den innan vi somnade gott.

Imorse tog jag halv 8 bussen till skolan från Anneberg och har nu haft Matte, Svenska och Matte igen. Jobbigt. Men nu har jag en varm choklad i handen så dagen börjar bli lite bättre. Kram!

Vad jag läser just nu. Bra bok!



Kommer även ut som film snart, ska bli spännande! (Se Trailern)

Woah oh ooh oh oh ooh oh oh oh 2 Steg Från Paradise

Igår var det fredag som sagt och jag och Marcus åkte in till Göteborg efter skolan, vi åt middag (McDonalds) och vandrade lite i den vackra staden innan vi gick in på Liseberg och vandrade även där. När klockan började närma sig åtta så gick vi mot scenen och fick en hyfsad men mysig plats att stå på.
Håkan stod på scen klockan åtta och hela staden sprängdes. Det var så fint. Verkligen. Och att stå där och lyssna på en utav mina favoritartister med killen som jag älskar så himla mycket, kramas och dansa lite, det var verkligen speciellt. Det var sjukt mysigt.
Dock skulle vi ju iväg och det skulle bli utgång i Kungsbacka klockan 10 så vi lämnade galna Liseberg och gick mot pendeln som skulle gå 21:21. Men när vi kom till Lisebergsstationen så var just den pendeln SÅKLART inställd. Onödigt! Så vi tog nästa pendel istället, en halvtimma senare, och var i Kungsbacka vid kvart över 10. Men Oliver, födelsedagsbarnet, som vi skulle fira (det var anledningen till att vi skulle gå ut) dök inte upp så jag, Marcus och Charles gick till The Square istället. Charles bjöd oss på vad vi ville ha och vi satt och pratade och skrattade en stund innan vi bestämde oss för att vi var trötta och ville åka hem.
Jag åkte med Marcus hem, eller ja, vi tog pendeln vid midnatt och gick i 40 minuter till hans hus (fy farao vad kallt det var ute förresren). Vi somnade väldigt gött och vaknade upp imorse av att alarmet gick, flera gånger.
Tillslut var vi tvugna att gå upp eftersom att Marcus börjar jobba klockan 10 i Göteborg. Men vi hann och jag hängde med honom till jobbet idag, hjälpte till lite i butiken och fick frukost och fika och grejer. Det var kul! Men gud vad trött jag är nu haha!

Ikväll blir det Coca-Cola stek här hemma till middag (ja, det är med coca-cola) och det är något utav det bästa jag vet så jag var ju liksom tvungen att komma hem och äta.
Sedan ska jag hem till Marcus igen, han har kalas just nu men jag kanske kommer i tid till tårtan i alla fall. Hehe.


På promenad genom stan.


40 minuter kvar.


Så bra! (bilden är googlad men den är från igår, jag tog tyvärr inga bilder (med en riktig kamera) men om ni vill se så tog Thilda några fina bilder)


Frukost + fika köp imorse.


Sedan var det lampor som gällde.


Och nu är det snart mat!

Snart är det fredagsmys om det så är det sista jag gör.

Hej bloggen. Idag är det fredag och då är ni väl glada?! Det hoppas jag.

Idag är det den 16 september vilket betyder att Håkan spelar på Liseberg. Jag tror bestämt att jag ska dit en stund och mysa lite och senare ikväll har Marcus bjudit med mig ut med hans kompisar så vi ska helt enkelt ut. Haha. Trevligt trevligt!

Och ha en trevlig helg allihop!

Dagens köp


Basic grått linne och svarta brallor (eftersom att mina andra svarta byxor har blivit mörkblåa = olöst mysterium)
Båda från Gina Tricot.

Var du än befinner dig, har du en famn för mig.

Hej allihop. Idag är det torsdag och jag sov hos Marcus inatt så vi åkte därifrån vid halv 8. Sedan var det psykologi för min del och efter det var det skolfoto. (Jag saknar Mpk09)
Efter skolfotot var det en lång jobbig rast och sedan var det Svenskaprov som jag tror att det gick ganska bra på (hoppas hoppas). Sedan fick vi sluta och jag gick och lämnade tillbaka en bok, hittade Johanna och vi gick runt en stund. Jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa kläder... men jag hade faktiskt en anledning som är ganska bra (orkar inte förklara men Johanna är vittne).

Nu har jag kommit hem, hämtat ett brev på posten, kollat på Scrubs och lyssnat på Melissa Horn och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det ordnar sig. Kramis.


i . n . s . t . a . g . r . a . m


Här sitter jag och dricker juice

Men frågan är var min bror gör i bakgrunden? Hahaha!

 

Det är riktigt skönt att vara hemma såhär tidigt från skolan, vilket jag inte har varit sedan... första veckan i skolan (?) då mitt schema är så packat att jag knappt hinner andas. Men det ska gå!

 

Den danska flaggan som vi har uppsatt där utanför mitt rum har vi alla funderat på varför den sitter där också. Den har liksom alltid varit där. Lite ironiskt när vi jämt skyller allt på "danskjävlarna".


Vilken toa gillar du bäst?

Sitter här på textis (textkommunikation) och diskuterar tidningar. Onsdagar är ganska bra för vi får sluta vid två när vi egentligen slutar 10 över tre. Jag vet inte riktigt varför jag började det här inlägget men... Hej och hejdå i alla fall! Vi hörs!

Very much nice!

Hej! Det är jag som hör av mig. Ja, jag kunde inte låta bli, är ni förvånade över att höra min röst igen? (nostalgi)

Idag är en bra dag! Jag började med att köra halvvägs till Göteborg där jag och pappa bytte plats i bilen så att pappa körde sista biten mot Stora Holm. Väl där var det halkkörning som gällde och min dröm (okej, kanske är att ta i lite men ändå) gick i uppfyllelse när jag fick halkköra i en silvrig Volvo C30. Iiip.
Och förutom det så var det ju svinroligt! Man hade ingen som helst kontroll haha. Jag trodde att jag skulle vara rädd när bilen snurrade flera varv på banan utan att jag kunde få stopp på den men jag skrattade hela tiden. Bilen bara flög! Helt galet!

Sedan kom Farfar och hämtade mig, han körde mig till centralen, köpte lunch och sedan tog jag pendeln till Kungsbacka igen. Väl där fick jag äntligen träffa Olivia som jag inte träffat på jag-vet-inte-hur-länge och dessutom så gick jag och klippte min lugg. Och när jag frågade hur mycket hon ville ha för det så sa hon att jag fick det gratis! Woho! (frisörsalongen Det Händer)

Nu har jag varit hemma, ätit pannkakor, duschat och spelat Roller Coaster (mer nostalgi) ett tag. Marcus kommer hit sen. Det ska bli mysigt! Och dessutom så fick jag hem mitt paket från Shirtstore idag!


Annars var det ju vackert väder?

Kamouflage! Ser ni mobilen?

Kalasbra

Hej allihopa, nu är jag hemma! Efter skolan åkte jag hem till Marcus och nästan direkt åkte vi iväg för att kolla på en ny dator till honom. Das födelsedagsbarn fick sig en ny dator och somnade lyckligt i bilen på vägen hem igen. Sedan blev det taco-middag och tårta med hela Hugossonfamiljen framför TVn. Mys mys!
För en halvtimma sedan, eller något sånt, skjutsade Ulf hem mig i yrvädret och här sitter jag nu och funderar över morgondagens halkkörning! Vi hörs väl efter det! Crazy rocka hula.

Söndag, Sol och Sims 3

Hej och hå i stugorna. Igårkväll tog jag bussen till Kungsbacka med Alsterbergarna (Hatar Ogillar väldigt starkt när man kliver på den bussen på en lördagskväll, man måste stå upp och hela bussen luktar spya). Men jag åkte i alla fall, och missade tåget med några sekunder. Så jag fick ta tåget 23:17 till Anneberg och Marcus mötte mig med cykeln och vi cyklade hem till honom i mörkret.
Idag, när vi vaknade förvånansvärt tidigt med tanke på hur sent vi gick och lade oss, så gjorde vi negerbollar och kollade på Lilla Kycklingen på morgonen och sedan spelade vi Angry Birds på datorn och vi hann spela lite Sims 3 också (haha) innan pappa hämtade upp mig vid 5.
Jag övningskörde hem, först åkte vi genom Kungsbacka, ringde och beställde pizza och sedan tog vi motorvägen hem till Fjärås, hämtade pizzan och åkte hem.

Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig, godnatt!


Gårdagens Kräftskiva



Åh så gott.


Mysiga människorna!


Efterrätten. (Och pappas och Jims chokladmousse som de tappade på bordet och dekorerade precis som de andra efterrätterna)

LYCKAn att hitta godis när man städar

Höhöhö


It's a good thing tears never show in the pouring rain.


Only fools fall in love, I guess I'm one of them.

Hej. Nu är jag hemma och har varit det sedan 10 imorse. Jag har suttit och slökollat på 16 and pregnant och sedan duschat. Ikväll är det kräftskiva som gäller men först måste jag städa, tvätta och äta en kiwi eller två.


Jag och Mathias när vi åt kräftor någon gång.

Fredagsmys

Idag är det fredag som gäller. Jag har Klf och alla bara tjatar. Marcus har ätit upp alla mina halstabletter/godisar så jag lever på tuggummi tills lunch. Idag blir det fredagsmys hemma hos Marcus och imorgon är det kräftskiva hemma hos familjen Grann!

Trevlig helg!

Lite mer Instagram


Skattenfesten

Nu, mina vänner, har jag varit på Skattenfesten på Bräckaskolan hela kvällen, eller ja, fram tills nu. Jag har vunnit godis på spel som kostar en krona (som varje år) och jag har fått träffa Maria, min fröken som jag hade i 0an och 1an (alltså 11 år sedan nu, helt galet) Men hon kände igen mig! (Kanske var för att mamma var med men ändå!)
Mathias var på basketträning så det var bara Jag, mamma, pappa och Sara, men Sara sprang iväg med sina kompisar så det var mest jag, mamma och pappa som köpte fika på x antal ställen och spelade spel. Sedan var det fyrverkerier med! Mysigt men kallt som satan i slutet.

Annars då? Jo igårkväll hämtade Marcus och Mamma Mia upp mig här hemma och vi åkte till Anneberg där jag spenderade natten. Mia hade bakat bullar så det luktade som himmelen när man kom in i huset! Åh så gott!
Så var det skola idag med massa lektioner också. Mindre roligt men det måste ju göras.

Nu ska jag duscha och sedan läsa lite.


Nybakade bullar igårkväll.


Enkronor för kvällens spelande.


Fyrverkerier ur min mobilkameras perspektiv.

Saker som är bra

1.) Mamma stekte pannkakor igår och det var mormor och morfars jordgubbssylt till.



2.) Jag har kommit hem tidigt både igår och idag.

3.) Jag har fixat alla böcker jag behöver till skolan.

4.) Jag hann träffa Johanna idag en snabbis och vi tog en fika bland annat.



5.) Lärar-Anders var skylldig mig en kaffe/varm choklad och jag fick den.


Thildas och min mugg.

6.) Min Ipod har inte dött idag. Så jag har kunnat spela Wordfeud och Instagrammat hur mycket jag vill.



7.) Jag tog 741an hem (som sagt, min favorituss)

8.) Maten är snart klar.

A million pieces of me on the floor


Tisdag.

Fick skjuts av mamma till skolan så nu sitter jag här. Det är endast jag och reseptionisten i hela skolan. Känns skumt. Matte C om 20 minuter. Varm choklad i handen och kexchoklad i väskan. Jag tror jag överlever trots att det är tisdag.

Grattis (i efterskott) Emmy 18 år!

Det blev ingen dikt igår
Då när världens bästa Emmy fyllde år
Så trudilutten kommer nu idag
Dagen efter din födelsedag
Hoppas att din dag var jättefin
Att du fick en radiostyrd bil och en kanin
Eller så var kaninen radiostyrd, vem vet?
Det var nog den som åt upp all pannkakssmet
Imorgon innan du ska till Turkland
Ska du få något i din hand
Och även om du redan vet var det är
Så kan du kanske spela överraskad när
Jag ger dig presenten din
Den är i alla fall inte lika försenad som min (hehe)
Emmy du är en fantastisk tjej
Och det går liksom inte att ogilla dig
Du finns där i vått och torrt, regn och sol
Fast du vill hellre sitta i Alanya på en solstol
Jag tror inte att jag någonsin sett dig arg på riktigt
I så fall måste det ha varit något riktigt viktigt
För du är nog den snällaste jag vet
Även om du från Engelska C smet
Nu är du myndig och får göra vad du vill
Dricka öl, snusa och käka sill
Fast sillen kunde du ju ha ätit innan det
Men det var svårt att rimma, du vet
Emmy, dig kan man alltid lita på!
Och jag säger inte bara så
För det är sant
Din lilla tant

Grattis på födelsedagen min sköna!


Haha gamla bilder?!


Emmy steker!

Emma fixar

Nu har jag varit och övningskört med pappa genom regn och mörker. Tog motorvägen till Kungsbacka, köpte kexchoklad och snus och sedan åkte vi hemmåt igen och här sitter jag nu och fixar födelsedagspresenter. Jag borde städa också men man kan ju inte göra allt på samma gång heller.

Ha en fin måndagskväll.


Måndagen den femte september.

Uppe med tuppen (om inte före) idag som sagt. Massor av lektioner som jag inte fick så mycket ut av idag. Kollade på Simpsons the Movie på engelskan och jag var tvungen att gå tidigare från Estetisk verksamhet för att hinna med min tid hos Kvinnokliniken. Missade 741an (min favoritbuss, fråga inte) med några minuter och blev lite ledsen men nästa buss gick en kvart senare så jag tog den hem istället.
Nu har jag varit hemma en stund, är hungrig och ska plugga lite körteori hade jag tänkt.


Varm choklad och wordfeud = min skoldag.

Jag fatta allt och ingenting.

Ohoj allihop. I lördags, efter att jag gjort körkortsteori konstant i fem timmar, så ringde Marcus som var hemma från jobbet och vi bestämde oss för att ta en pizza-middag i Kungsbacka. Så det gjorde vi! (åh nu blev jag sugen på pizza).

Efter maten tog vi bussen hem till Fjärås och där halvsov-mös-mumlade vi framför TVn tills vi gick upp och lade oss och sov i sängen. Sedan vaknade vi igårmorse och åt frukost, klädde på oss och tog bussen in till Kungsbacka med Sara. Sedan gick vi till Facklan där Marcus hela familj väntade på oss. De bjöd mig och Sara på bio och vi tog upp en hel rad i den så gott som fulla biosalongen. Bilar 2 var det vi såg och den var riktigt rolig! Nej nej.. Wasabi.

Sedan fick jag och Sara skjuts hem och vi lagade tacos med Mathias! Namnam. Så hade vi lite tacomys när mamma och pappa var ute och firade bröllopsdag.

Vid halv 8 tog jag bussen och pendeln till Anneberg och där mötte Marcus mig på cykeln och vi cyklade (sakta med säkert) hem till honom. Där kollade vi på Idol och lite annat på TV innan det blev dusch och sedan somnade vi till Bolt. Idag tog jag halv 8 bussen till skolan därifrån och nu har jag Matte C. Det ösregnar ute och jag har måndagsångest.

Ha det!

Min

Från Shirtstore.se

 


Såhär tidigt

Nu ska jag äta frukost och klara körkortsteroin fas C.



Har jag sagt att jag älskar sladdar?

Orka

Fredagkväll. Och jag somnade i mammas säng till en dålig film vid halv 9. Då kan man inte vara på topp. Så jag tror jag går och lägger mig faktiskt. Sover superlänge och vaknar imorgon pigg och glad (bra plan, ellerhur?).
Idag efter skolan åkte jag hem till Marcus en kort stund och sedan tog vi bussen in till Kungsbacka igen, han gick och skejta och jag gick och åt på Kungsmässan med Johanna och Dagge. Det var mysigt och min räkmacka var supergod. Sedan åkte vi alla hem och jag var hemma vid 7 och sen dess har jag mest velat sova så nu tänker jag göra det.

Godnatt!


Havet igår när jag och Pappa övningskörde.

Min och min brors konversation för ett par sekunder sedan:
Mathias: Godnatt!
Emma: Godnatt.
Mathias: Du ser inte så bra ut.
Emma: Du luktar äckligt.
Mathias: Okej.
Emma: Okej.
Mathias: Godnatt.
Emma: Godnatt.

Dagens

Anders (journalistikläraren): Hellre en daim i handen än en plopp i byxan!

Jag tror mitt hjärta blöder

Det är fredag. Jag är kär.

Skittrött, förkyld och hungrig. Men jag orkar inte bry mig, det är ju fredag och då ska man vara glad!

I n s t a g r a m


Tankar bilen, vuxenpoäng.

foto0332 (MMS)

Tankar bilen, vuxenpoäng.


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

Okej. Idag var det väckning 7 och bussen klockan 8 till skolan. Psykologi, Mediekommunikation, lunch, Svenska, slut. Sedan gick jag till Kungsbacka och försökte hitta Qvinnoliv men det gick inte så bra för de har flyttat (trodde jag) men det visade sig att man bara skulle gå in genom en annan dörr. Efter att jag varit där hade jag körlektion och efter den åkte jag hem med mamma, åt tidig middag och nu sitter jag här och lyssnar på Markus Krunegård.


Hade ingen ny bild så här är en gammal på mig och Dagge Daggelito; vinter 2010.

Wordfeud

Har psykologi och sitter och spelar Wordfeud med halva klassen på våra iphones/ipods. Jag vet inte, men jag tror jag håller på att bli sjuk också. Knarkar halstabletter och vill ha varm choklad. Ha det fint.