Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Woah oh ooh oh oh ooh oh oh oh 2 Steg Från Paradise

Igår var det fredag som sagt och jag och Marcus åkte in till Göteborg efter skolan, vi åt middag (McDonalds) och vandrade lite i den vackra staden innan vi gick in på Liseberg och vandrade även där. När klockan började närma sig åtta så gick vi mot scenen och fick en hyfsad men mysig plats att stå på.
Håkan stod på scen klockan åtta och hela staden sprängdes. Det var så fint. Verkligen. Och att stå där och lyssna på en utav mina favoritartister med killen som jag älskar så himla mycket, kramas och dansa lite, det var verkligen speciellt. Det var sjukt mysigt.
Dock skulle vi ju iväg och det skulle bli utgång i Kungsbacka klockan 10 så vi lämnade galna Liseberg och gick mot pendeln som skulle gå 21:21. Men när vi kom till Lisebergsstationen så var just den pendeln SÅKLART inställd. Onödigt! Så vi tog nästa pendel istället, en halvtimma senare, och var i Kungsbacka vid kvart över 10. Men Oliver, födelsedagsbarnet, som vi skulle fira (det var anledningen till att vi skulle gå ut) dök inte upp så jag, Marcus och Charles gick till The Square istället. Charles bjöd oss på vad vi ville ha och vi satt och pratade och skrattade en stund innan vi bestämde oss för att vi var trötta och ville åka hem.
Jag åkte med Marcus hem, eller ja, vi tog pendeln vid midnatt och gick i 40 minuter till hans hus (fy farao vad kallt det var ute förresren). Vi somnade väldigt gött och vaknade upp imorse av att alarmet gick, flera gånger.
Tillslut var vi tvugna att gå upp eftersom att Marcus börjar jobba klockan 10 i Göteborg. Men vi hann och jag hängde med honom till jobbet idag, hjälpte till lite i butiken och fick frukost och fika och grejer. Det var kul! Men gud vad trött jag är nu haha!

Ikväll blir det Coca-Cola stek här hemma till middag (ja, det är med coca-cola) och det är något utav det bästa jag vet så jag var ju liksom tvungen att komma hem och äta.
Sedan ska jag hem till Marcus igen, han har kalas just nu men jag kanske kommer i tid till tårtan i alla fall. Hehe.


På promenad genom stan.


40 minuter kvar.


Så bra! (bilden är googlad men den är från igår, jag tog tyvärr inga bilder (med en riktig kamera) men om ni vill se så tog Thilda några fina bilder)


Frukost + fika köp imorse.


Sedan var det lampor som gällde.


Och nu är det snart mat!

Postat av: Frida

Men drygt av honom att inte dyka upp..!

2011-09-17 @ 19:10:07
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-