Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Fast vem har sagt att det än enkelt?

Fridas inlägg från igår beskriver min dag idag väldigt bra. Jag hade världens oflyt idag. Jag sov hos Marcus och vi fick springa till bussen på morgonen eftersom att vi var lite långsamma, sedan på mediekommunikationen så hade vi lektion på nedervåningen men det var bara skrivaren på övervåningen som funkade och såklart så ville den inte skriva ut hälften av gångerna så jag sprang upp och ner för de där nedrans trapporna flera gånger (minst fyra i alla fall). Vi hade fys på gympan och min kropp är typ död nu eftersom att jag faktiskt tog i riktigt hårt under lektionen. Sedan var det expo där vi spelade wordfeud alldeles för mycket och glömde av att plugga, sedan var det filmgruppen och journalistgruppen som jobbade tillsammans en stund.
Vi slutade halv 4 och mamma hämtade mig vid skolan vid 10 i 4. Vi åkte till körskolan där jag hade planerat att klara mina tre repetitioner som jag helst ska vara klar med innan måndag (väldigt super-helst annars kommer jag att få ett helvete på måndag). Vi kommer dit till körskolan och jag kommer på att jag hade glömt mina körkortsböcker i skåpet, vi åker tillbaka till skolan men den var låst och alla hade gått hem. Så jag tänkte att jag kunde låna böcker på körskolan men när vi kommer dit bort igen så hade de stängt också. ÅÅÅÅH.
Och de har inte öppet på helgen och jag har bara 5 prov kvar hemma att göra på datorn, som jag helst ville spara tills nästa vecka. Och mina körkortsböcker är i skåpet hela helgen. (Men jag ringde Frida och jag fick låna hennes)

Om någon hängde med så grattis, men det har varit en ganska seg dag, speciellt nu de sista timmarna i alla fall och nu ska jag väl ta och göra slut på mina 5 test här hemma och hoppas att jag klarar repetitionen ändå.

Bajs.

Jag hör av mig sedan då kanske. Om jag orkar.

Postat av: Nathalie

jag hängde med. och tänkte faktiskt tanken att du kunde låna mina. men kom på att det kanske är lite långt att åka.. haha.

2011-09-23 @ 19:14:46
URL: http://mysecretsthoughts.blogg.se/
Postat av: Emmy

Jo jag vet hur man lägger in youtubeklipp men inte bara själva ljudfilen :)

2011-09-23 @ 19:17:44
Postat av: Johanna

ANDAS!! <3

2011-09-23 @ 23:31:01
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-