Här är en bild från igårkväll/natt

Jag bloggar om en stund. Hade trevligt igårkväll och idag var jag hos farfar och åt lunch med familjen och Philip.


Tja från regniga Kungsbacka

Sitter och tar ett glas med dessa två glada denna kväll.


Inte avis på mina vänner som är utomlands i solen. Nej.


Hej hej bloggen hej på dig bloggen

Efter pizzan igår åkte jag och Philip in till Göteborg och satt en stund på Avalons uteservering tills vår bio började vid 22:30. Vi såg Man of Steel, tyckte den var bra men väldigt lång (två och en halv timma). Vi kom hem vid två och däckade. Nu är jag på jobbet igen! Sjätte dagen i rad. Men imorgon är jag ledig! I en dag. Men alltid nåt.


Pizza.


Är lite småbakis på jobbet och äter en knäckis. Godmorgon.


Nu blir det fest mitt i veckan!


För er intresserade!

Om ni vill se resultatet på de foton jag tog på Stina på åkern så KLICKA HÄR för att komma till min fotoblogg där jag än så länge lagt upp fyra bilder.

Ojdå

Vaknade upp och hade lite ångest över att jag inte bloggade igår så här är en bild på tre hål i en vägg sålänge.


Fotar en snygg tjej på en åker


Mys

När Stina kommer förbi mitt jobb sista timmen med detta till mig. Vilken ängel. En stressad och trött Emma blev plötsligt lite mer taggad på livet. 

 


En hälsning från jobbet


Tråkigt

Fattar ni hur uttråkade ni kommer vara efter alla dessa meningslösa blogginlägg jag lägger upp från jobbet om några veckor. (Jag är redan uttråkad). Hej i alla fall. Har precis ätit lite lunch med mamma och ska nu jobba i fyra och en halv timma till. SÅ. HIMLA. KUL. (Tänk pengar, tänk pengar, tänk pengar).
 
Efter jobbet skall jag träffa på Stina och hitta på lite kul! Uppdaterar väl då istället med några roliga bilder och sånt intressant. Lägger upp bilderna som jag och Philip tog vid bryggan igår också lite senare ikväll.

Hej

Jag och Philip köpte juice och kakor och satte oss på en brygga i Onsala och kollade på havet och himlen denna kväll. Och nu brände jag den sista påsen med popcorn som vi hade tänkt äta bara för att jag skulle blogga. Jaha..

Hade det mysigt i alla fall.


Idag startar åtta veckors arbete

Om jag redan nu (när jag jobbar varannan helg) är helt jobbskadad och kollar in folks toaletter och duschar så vet jag inte hur hjärntvättad jag kommer vara efter åtta veckor på detta ställe. Jag försökte se ganska taggad ut på bilden i alla fall. Woho.


Söndagsmys

Jag och Philip kom hem klockan 04:30 inatt och däckade rätt hårt och gick inte upp förrän halv två idag. Då åt vi pannkakor och sedan åkte jag och träffade Stina och hade en välbehövlig prat-fika (vi har inte pratat på typ en vecka för hon har varit iväg och rest). Det var riktigt mysigt och roligt. Tog dock ingen bild så här är en "gammal" bild på mig och Stina från studenten (you dont say?)


Oslo

Idag har vi utforskat Oslo lite efter en mysig midsommar med musik, dans och McFlurry. Och konstant pissregn.

Idag var det dock mestadels uppehåll och vi har vandrat runt lite, besökte bland annat Operan som vi klättrade upp på. Här är två bilder.


Lite bilder från Midsommar


Midsommarafton i Oslo. Uppdaterar imorgon.


Nu åker vi till Oslo över helgen!


Fina Olivia

Det blev en överraskningsfest för Olivia med vänner och familj denna kväll! Supermysigt och jättegod mat! Hon fick en gul fin cykel och lite annat smått och gott. Imorgon åker hon iväg och är borta jättelänge. Kommer sakna min Olivia.


En timma kvar

En timma kvar tills jag slutar för dagen och ska iväg och leka med Olivia efter det. Nu vet ni vad jag gör. Här är lite fula bilder på mig som jag tog när jag var uttråkad förut. Hejdå.


Efter drygt två timmar på jobbet


Hej från två tjockisar


Nu blir det chokladbollar

Vi får väl se om vi orkar göra bollar av det eller om det slutar med att vi äter upp smeten/degen.


Tisdag

Idag har jag spenderat hela dagen och kvällen med Olivia och Philip. Vi har ätit på Jensens, kollat på sälar och pingviner i Slottskogen och gått på bio. Vi såg After Earth, som var bra tyckte jag. Haft en jättemysig dag! Och nu ska jag och Philip sova. Godnatt från oss.


02:16

Efter Lotta på Liseberg och massa kul, i Göteborg, en tripp till Fjärås och en Statoilkorv så sitter vi här i Philips lya och Olivia håller mig sällskap tills han kommer hem. Imorgon blir det nya äventyr. Godnatt världen.


Bambabejb

Hänger i Haga med min favorit-Olivia och pratar om livet och alla bra och dåliga saker som händer i det. Mycket mysigt! Sedan blir det middag och Liseberg.


Hänger med denna godingen


Ett lite roligare inlägg

Hej, känner att ni kanske inte vill läsa om att jag är på jobbet hela tiden (även om det är typ det enda jag kommer göra hela sommaren).

Igår lagade i alla fall jag och Philip tacos till middag, kollade på Lejonkungen och Identity Thief, åt gifflar och drack fanta exotic. Det var mysigt. Här är en random bild från en annan mysig kväll (med Thilda) som inte alls har med detta inlägg att göra.


Oj vilka roliga blogginlägg. Här är jag igen på jobbet.


Helt slut

Men försöker hålla humöret uppe med en RedBull. Bara 1 timma kvar (lite drygt). Taggar taco-fredag sedan.


Hej från mig

Hej från en snorig och hostig Emma på jobbet. Jag skulle egentligen inte jobba idag utan börjar heltid nästa torsdag och fram till mitten på augusti. Är inte speciellt taggad men pengar är ju skönt att ha. Hejdå.


Torsdag

Sitter och pratar ut om allt som händer i livet med mysiga Stina här på Espresso House denna sommardag/kväll. Mycket trevligt. Planerar ett grymt sommarparty i veckan som kommer eller kanske veckan efter det. Hör av er om ni vill komma så fixar vi!


Frukost på eftermiddagen


Födelsedag

På väg till dagens födelsedagsbarn (Frida) och kom nu på att presenten ser lite ut som en likkista. Men det är det inte. Så gammal blir hon trots allt inte.


Mys

Nu blir det milkshake till frukost för oss två. Och färska jordgubbar som vi köpte igårkväll, varma kanelbullar och mjölk.


Dricker fanta och är ute med en hund


Hej från min nya dator

Hejhej, här sitter jag, nyduschad och fresch! Hade det trevligt med Johanna och Matilda idag, vi åt gott på Kungsmässan och jag "hjälpte" dem att packa lite inför deras resa imorgon. De är borta i EN MÅNAD. (!!). Kommer dö. Här är i alla fall min första cam-bild med denna dator. Vet inte riktigt hur man gör än. 
 

Hänger med dessa coolingar som drar till USA imorgon


Hej

Tja tja bloggeeeeen. Har precis installerat min nya dator och då blir man ju alltid glad. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och pratar med brorsan som är mer intresserad av min nya dator och Windows 8 än vad jag är. Trevligt. Nu började det pissregna också, och jag ligger mellan en vit och en blå kudde. Intresseklubben antecknar hoppas jag.


Ajjamen! Där var livet fullbordat!


Glömde ju den bästa bilden..

Haha, jag skulle ta en bild på folket och scenen så hoppas Olivia fram framför kameran och jag fick denna bild. Var tvungen att dela med mig.


Hej bloggen

Börjar dagen med en god smoothie i Majorna med Olivia och Thilda efter en jättefin konsert i Slottskogsvallen igår. Vi kom fram till att när Håkan spelar så är det inte ens som en konsert, det är som en stor samling av människor i en enda stor kramboll. Så fint är det. Alla bara sjunger med till varenda liten rad och man blir bara så glad!


Tagga Håkan nu då!


Tullen

Nu sitter vi på tullen och myser lite i solen. Jag, Stina, Elsa, Josefin, Elin och Jessica. Väldigt mysigt!


Några fler studentbilder

Det börjar väl bli lite uttjatat med bilder från studenten ÖVERALLT nu men ville dela med mig av några till. Kan inte lova att det är de sista dock haha. 
 

Svensk sommar

Idag har jag hängt på Åsa beach hela dagen med den här godingen och bara druckit juice och pratat. Mycket mysigt.


Fler studentbilder




Två bilder från igår, bloggar mer ikväll


ÄNTLIGEN

 
IDAG TAR JAG STUDENTEN
 

Standard

Ungefär varje gång jag bloggar om att jag ska städa så sätter jag mig och kollar på Supernatural istället. Vilket jag gjorde denna gången också. Sedan, efter två avsnitt så kände jag att det kanske var dags. Men så gick jag in på Facebook istället och såg denna bild som var lite passande. 
 

Idag

Idag har jag en lång lista med saker jag måste göra. Och snart är jag klar! Jag har vart i skolan, målat flak-lakan, delat ut biljetter till studentfesten, åkt till IKEA och köpt en ram och en tavellist, lämnat in de biljetter som inte var sålda till ansvarig på Aranäs, åkt hem och legat ute i solen och ätit. Nu ska jag städa och tvätta fönster. 
 
Känner att detta inlägg blev väldigt tråkigt. Om jag inte har någon stalker som undrar exakt vad jag gör under dagarna. Haha. Hejdå. Här är två bilder från igår som gör detta inlägget ens nödvändigt. 
 

Hej


Tiden går fort nu

Här är förresten en bild på mig och Olivia från balen för snart en vecka sedan (!!). Jag lade ju upp alla bilder från Badhusparken där familjen, Johanna, Frida och Hubbe bland annat hälsade på mig. Men Olivia jobbade så hon mötte upp mig på Avenyn istället efteråt. 
 
       

Hej

Hej, det är måndag och solen lyser! Men här sitter jag inomhus och är fortfarande i chock efter dagens Game of Thrones. Nu ska jag städa för jag tar ju studenten på onsdag så kände att jag i alla fall skulle få chansen att se mitt golv innan det! Ha det!


Om ni undrar vad jag gör idag

Jag sitter och äter popcorn och dricker Cola på Stinas balkong i solnedgången. Supermysig.


Köpenhamn

I fredags efter Liseberg så plockade jag upp Olivia efter att hon jobbat och sedan körde vi hela vägen ner till Malmö på direkten. Vi hade så mycket att prata om så att vi höll på att missa avfarten och köra hela vägen ner till Köpenhamn direkt haha. Vi sov i alla fall den natten hos Olivias pappa som bor nere i Malmö och igår morse (vid tio) tog vi tåget från Malmö till Köpenhamn där vi spenderade HELA dagen (i alla fall till tio på kvällen). Vi gick på Ströget, satt nere vid fina Nyhavn och åt massa gott från Max till jordgubbar till pasta carbonara på Café Phönix i väntan på tåget hem. Där satt vi och mös under filtar i någon timma och bara mös i sommarkvällen. 
 
Inatt kom vi till Malmö igen vid elva och då påbörjade vi resan hem igen, och vi var hemma inatt vid två och då däckade vi nere i min källare. 
 

På Max i Köpenhamn: Ströget. Solen steker.