Vi försöker ta egobilder. Det går sådär.


Mys

Snart blir det tacomys med Thilda och Emmy och sedan drar vi ut till Sticky för lite dans och roligheter! Jag hör kanske av mig under kvällen.


Thilda och hennes nya kille, haha


Uppdate

Så, ni kanske minns att jag skrev om annonserna på min blogg och om hur jag tyckte att ni skulle testa på det också? Jag tänkte i alla fall säga att jag fick min första utbetalning till mitt bankkonto i måndags så det är väl först nu som jag kan säga att det är 100% legit. Jag har tjänat ganska bra med pengar och det ligger redan några hundralappar och väntar på nästa utbetalning i slutet på februari (även om det oftast bara blir ca 7 klick om dagen, så ni behöver inte tänka på att det ska vara många som klickar).
 
Så om ni inte registrerade er och fixade annonser till era bloggar så klicka på den här länken  Vill du tjäna pengar på din hemsida? Klicka här! och sätt igång vettja! Och ni som gjorde det sist och har fixat till era hemsidor, säg till i så fall, så kan vi klicka på varandras.
 
Puss och hej, leverpastej.
 
By the way, hör och häpna, men jag har lagt upp en bild som inte är tagen i Sydafrika på fotobloggen. Den är dock "gammal" (tagen i november/december) men ändå. Kolla in den här.

Har det lite mysigt

Just nu sitter jag i mitt rum och myser lite med tända ljus och musik. Tanken var att jag skulle hem till Johanna ikväll men hon har gått och blivit sjuk (antagligen smittad av mig kom vi fram till), så vi flyttade det till fredag.


Onsdag

Hej hallå bloggen, idag har jag vart en stund i skolan, lyckades fixa en bal och redovisade lite religion bland annat. Sedan handlade jag lite på vägen hem och nu tänkte jag snart sätta mig och kolla på dagens avsnitt av Top Model som går på TV nu och sedan blir det Supernatural. Standard.


Missing you

Hej. Jag saknar solen och alla fina människor i Texas. Vill tillbaka. Hejdå. 
 

Yaay me

Jag såg två avsnitt av Supernatural, sedan bestämde jag mig för att åka till gymmet. Så här är jag nu, helt död efter att ha kämpat i en timma. Jag har inte vart här sedan i mitten på december. Undrar om jag kommer kunna stå upp imorgon.


Supernatural

Jag såg klart säsong 3 häromdagen och mamma och pappa såg precis klart säsong 1 så nu har jag varit hos Frida och hämtat säsong 2 till mamma och pappa och säsong 4 till mig själv. Nu vet ni vad vi gör ikväll haha.


Hittade denna bild i min telefon

Olivia tog den på Johanna igår, när Johanna försökte bevisa att hon inte är knäppast av oss tre (genom att sätta min halsduk som en turban på huvudet). Det gick inte så bra för henne, men vi älskar henne ändå.


The life

Hej bloggen, visst har jag uppdaterat flitigt idag? (Tänk: ja). Jag har spenderat min eftermiddag och kväll med mina två favoriter, Johanna och Olivia. Vi har ätit nuggets med garlicdipp (standard) och rensat Olivias garderob. Just nu sitter Johanna och nopprar Olivias ögonbryn, ni vet, vanliga saker vi brukar göra. Haha. Det är mysigt i alla fall.

 


Längtan bor i mina steg..

Här är en lite med ordentlig bild på min nyaste tatuering, vilket jag inte har visat ännu. Frida tog den i Sydafrika, samma kväll som vi tog bilden till headern. Dock saknas lite av nederdelen på B:et egentligen (jag måste fixa det också) men jag photoshoppade lite så det syns inte på denna bilden.
 

Kanske borde ut och fota lite snart?

Känns som att jag behöver gå ut med kameran snart och fotografera lite. Min instagram och min fotoblogg består nästan bara av afrikabilder just nu. Eller vad vet jag? Ni kanske inte bryr er så mycket som jag.

 


Those eyes

Jag skulle hitta min halsduk för att sätta på mig den men så hittade jag den under den här söta katten. Hur skall man kunna lyfta bort honom när han tittar på mig sådär? Jag får helt enkelt klara mig utan halsduk idag.


Afrikabilder

Nu kan ni kolla in fotobloggen om ni vill se lite leopardbilder. Klicka här för att se. Här är två elefantbilder som ni inte har sett ännu tror jag. De andra elefantbilderna hittar ni på länken också, tillsammans med alla andra Afrika-bilder som jag har lagt upp än så länge.
 

Mycket folk

Sitter här i skolan och redigerar lite afrikabilder i mi ensamhet. Det går ganska bra, det kommer leopardbilder och flodhästbilder upp på fotobloggen idag någon gång.


Hej bloggo

Nu kommer stunden Frida har väntat på hela veckan, jag ska se klart säsong tre av Supernatural, så jag kommer hem till dig imorgon och hämtar fyran då, if that is okay.

För övrigt, de där mjukisbyxorna som jag visade i fredags som inte var mina, de var tydligen mina trots allt. Haha. Jag kanske har för många mjukisbyxor.


Känner att jag bloggar sjukt mycket


Hej


Lycklig

Efter att ha jobbat i fyra timmar utan frukost eller lunch i kroppen så är jag ganska lycklig just nu. Brb äta tills jag dör.


Det blev fredagsmys

Jag tänkte bara lägga mig och slöa i soffan hela kvällen men så blev jag inbjuden på filmkväll i Åsa med Stina Frida och några fler. Så då bestämde jag mig för att mitt slöande fick vänta lite. Jag är dock mycket trött så kommer antagligen somna i soffan där borta. Men nu vet ni ju vart jag håller hus!

Hittade btw ett par mjukisbyxor hemma som inte är mina. Johanna? Olivia? Jag lånar dem i alla fall ikväll.


Hör och häpna

Jag vet inte om jag brukar dela med mig så mycket av mina matvanor men för att göra en kort historia kortare - jag brukar inte äta frukost och idag gör jag det. Jag måste erkänna att det är ganska mysigt också, se på soluppgången genom köksfönstret. Mycket fint!


Rubrik

Eftersom att jag vart lite dålig på att blogga idag så tänker jag nu skriva ett inlägg. Inte för att det finns så mycket att skriva, jag kom hem vid halv nio, åt lite mat och har halvsovit och hostat sen dess i soffan. Nu kollar jag på The Mentalist och ska nog snart sova.

(Snygg bild från idag)


Svar: På McDonalds med dessa två nötter.


Gissa vart jag är?


Min kväll

Myste lite med Frida O på Fjärås bräcka tidigare idag. Hon hade med sig kameran och fotograferade lite i solnedgången, det var riktigt kallt, men mysigt så länge solen var uppe. Här är ett par grymma bilder jag tog med min IPhone, hennes bilder blev med all säkerhet mycket bättre! Hennes blogg finns bland mina länkar längst upp på sidan här om ni vill kolla in henne, Frida Oxelmark.


Tjabba

Hej, här sitter jag och går igenom lite bilder från Afrika, bakom mig hänger en canvas på min katt som mamma fick i julklapp 2011 från mig, nu ska vi dock byta ut den mot en eller två Afrika-bilder. Men det är lite jobbigt att välja ut två bilder av 4000, och jag har knappt gått igenom hälften av dem än. Så det kanske får vänta ett tag.

På tal om inget så har mina naglar blivit väldigt långa, utan att en eller två går av, så för en gångs skull så ser de mycket fina ut. (Peppar peppar).

Nu ska jag strax iväg, ha det bra!


Önskar att det hände oftare

Stoppade ner handen i väskan för att leta efter en halstablett, hittade massa pengar istället. (Och ja, detta är massa pengar för en fattig student).


Scrubs gör min kväll

Seriöst. Måste ladda ner.. Eh menar köpa.. Alla säsonger och se dem. Och nej Frida, såg inte klart Supernatural idag, sparar det till imorgon.


Bortom all rum och tid

Hej folket, här ligger jag och ser på How I Met Your Mother, och längtar lite till middag för jag är hungrig. Kommer dö när jag flyttar hemifrån och måste laga all mat själv. Med vänlig hälsning, bortskämd tjej.

Nu skall jag snart redigera lite giraffbilder från Afrika, lägger upp dem senare om jag blir klar!

UPDATE 20:58: Jag laddade upp en giraffbild i alla fall. På fotobloggen, klicka här för att komma till den.


Sitter i skolan tra la la

Har precis haft historialektion och nu skall jag snart in på projekt och företagande. Så kul har jag. Här är en gammal bild på bror som jag tog i december någon gång. Tycker om den.
 

Vad gör jag?

Detta inlägget är tillägnat Mathilda Simmergren för hon vill att jag ska uppdatera mer om vad jag gör på dagarna. Hej, just nu sitter jag hemma, osminkad, i mjukisbyxor och kollar på Supernatural säsong tre. Jag behöver nog färga min utväxt snart igen så om någon känner sig manad så stig fram! Jag vågar ej göra det själv.


Bror Mathias i solnedgången igår


Kalasbra

Idag hade vi lite kalas för Mathias som fyllde 17 år i veckan. Mormor, Morfar, Farmor, Farfar och Marianne kom på besök för mat och tårta! Det var mysigt, dock är jag lite sjuk så jag har mest suttit eller legat ner hela dagen (inte för att det är så stor skillnad från det normala). Här är i alla fall en bild på sjuttonåriga Mathias och hans tårta.


Kulturkrock

I Afrika fick man en lite kulturkrock då och då när vi åkte genom parken. Vi åkte ju i våra safaribilar men andra vanloga civila åkte i sina egna bilar genom parken, vilket skapade intressanta scener ibland.
 
Jag håller just nu på att redigera lite elefantbilder som kommer att komma upp på fotobloggen ikväll för er som är intresserade.
 


Lördagsdikt


Jag kommer dö

Taggar inte att gå till jobbet nu när det är 33 grader kallare ute än inne. Speciellt när jag vet att det inte är så särskilt varmt på jobbet.


Intressant

Jag åker just nu Öresundståg från Varberg med en nykter Olivia och en dyngrak Johanna som har kletat blod och smink i ansiktet och vägrar sluta skratta. Klockan är alltså kvart i 12 typ. Spännande kväll.


Nu är det fredag och jag känner lite såhär


My heart is beating like a jungle drum

Okej, så det första jag gjorde med min blogg imorse var att råka trycka på en knapp så att jag återställde hela designen. Ville i princip lägga mig ner och ligga där för resten av mitt liv. Så ni som gick in under den tiden och försökte läsa min blogg, om ni lyckades så ger jag er beröm för alla inlägg och bilder låg överallt och hit och dit. Men nu har jag nästan fixat allt. Och så har jag lagt upp lite mer bilder från Afrika på fotobloggen också. Klicka på bilden nedan för att se fler. 
 

Sitter bokstavligt talat och kollar på färg som torkar.


The frogs

Okej. Så som jag skrev för ett par dagar sedan så bodde vi först i hus 100 när vi bodde i Sydafrika, och sedan flyttade vi till 103. Här är anledningen, natt tre eller fyra (minns inte riktigt) så flyttade det in ett par tusen grodor under vårt hus och natten efter det så var de fortfarande kvar och kväkte hela (ursäkta mig) JÄVLA natten. Vi höll på att bli galna. Iphone är väl inte det bästa medlet när man skall spela in grymt ljud men ni kan ju få en ide om hur det lät. Vi fick bokstavlogt talat skrika till varandra när vi bara satt i sängen och skulle prata. SÅ KUL. Inte. Så vi bytte hus efter två nätter av detta: 
 
Och ja, vi har redan tappat vettet i det första klippet (som utspelar sig utanför vårt tält, vi sitter och kollar in under det. Om ni inte hör vad vi säger så får ni höja, och bara leva med grodornas läten)

Hej från en jobb-tjej

Jobbet ringde klockan 8:40 och frågade om jag kunde jobba idag. Och börja nio. Det blev STRESS men jag hann (nästan) och här sitter jag nu.


Lite Afrika-bilder är uppe

Jag har delat med mig av lite bilder från Afrika-resan på min fotoblogg, ni kan kolla in det här. Än så länge är det mest bilder på fåglar och lite bilder på människor men det är en bra start.

En bild på fotografen Frida i Sydafrika


Onsdag

Just nu sitter jag och sorterar alla bilder från Sydafrika. Det kommer ju ta ett tag eftersom att det är närmare 4000 bilder, just nu har jag bara hunnit sortera in alla elefantbilder i en mapp, vilket blev runt 350 bilder bara på elefanter. Haha. Detta kan ta ett tag och jag är ganska nyfiken på att se alla mina bilder. Jaja, better get back to work!

Hej från oss två


Godmorgon världen!

Häääääär kommer jag! Nej men jag taggar faktiskt inte att gå ut och skotta min bil från all snö för att komma till skolan... Men what to do? Nu ska vi vara glada! Ha en toppendag!


Middag under stjärnorna

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så såg man hur mycket stjärnor som helst när det var stjärnklart i Sydafrika. Och första kvällen ledde personalen ut oss till ett ställe där vi fick äta middag utomhus. De hade hängt upp lampor och tänt ljus och så var det en öppen eld i mitten. Himla mysigt var det, och god mat!
 

Hej alla barn

Igårkväll tog jag en sväng till Johanna där hon och Olivia åt middag, där fick jag berätta min Afrika-story och sedan däckade jag i princip på en bäddad madrass i Johannas källare. Jag vaknade upp av att Olivia slängde sig på mig och frågade vad vi skulle göra idag. Mina två alternativ var att sova i Johannas källare hela dagen med Olivia eller åka ner till Varberg där Johanna pluggar och spendera dagen där tills Johanna hade slutat skolan. Det första alternativet var ju lockande men jag valde det andra. Så vi alla tre åkte ner till Varberg över dagen, Johanna åkte och pluggade och vi andra gick och satte oss på Campino och satt där typ hela dagen haha. Det var himla mysigt. Jag tog dock inga bilder eftersom att vi gjorde en inga-bilder-pakt idag, för att vi var inte riktigt var uppklädda och fina.
 
Men nu vet ni vad jag gjort idag, så att alla mina stalkers är glada.
 
(Det kommer att komma många random inlägg om Afrika här på bloggen nu i framtiden, tänkte i alla fall 1 eller 2 om dagen, men om det blir för tjatigt så får ni säga till)

Hur vi bodde i Sydafrika

Här kommer en liten rundvisning i vårt "lyxtält" vi bodde i i Afrika. Orkar inte redigera bilderna men ni bryr er nog inte så mycket om det ändå kan jag tänka mig!
 
Okej, här är utsidan på vårt hem. Nummer 100 (vi flyttade senare till 103, men kan ta den historien senare). Frida ser man i "fönstret" i badrummet. Den bamburektangeln som man ser som sticker ut från huset är vår utedusch.
 
Välkommen in!
 
Och såhär såg det ut där inne! Dörren bredvid sängarna går in till badrummet..
 
Japp, ett badrum. Och så hade vi en dusch inne och en dubbeldusch utomhus. Det var väldigt mysigt att duscha ute faktiskt.
 
En till bild.
 
På natten. Vet inte om man ser alla stjärnor så bra på bilden (i alla fall inte om ni kollar i telefonen) men det var galet mycket stjärnor på himlen när det var stjärnklart där. 
 

Lite uppdatering på vad jag har gjort!

Hej allihopa! Har ni saknat mig? Nä, inte så mycket. Men nu är jag i alla fall hemma. DÖTRÖTT men tänkte blogga lite så att ni får en liten humm om vad jag har gjort de senaste 12 dagarna. Så här kommer lite bilder jag har tagit med mobilen under veckorna, så kommer de "riktiga" bilderna senare när jag har gått igenom dem och så.
 
Två bilder från insidan på vårt lyxtält/bungalow.
 
Såhär fina var pengarna i Sydafrika. (Orkar inte vända på bilderna så ni får vända på era huvuden)
 
GB glass hette OLA. Vi tyckte att det var ganska kul.
 
En noshörning på vägen.
 
Två elefanter på vägen.
 
Vi gjorde en bushwalk en morgon (5:30 - 9:30) ute i savannen. Det var jättemysigt, lite läskigt men framför allt väldigt smutsigt.
 
Fin utsikt från safaribilen.
 
"Jag har din näsa".
 
Myser ute på savannen.
 
Frida äter "Borrebonkins"(potatismos och grönabönor)
 
Sigma och jag.
 
Väldigt afrikansk måltid.
 
Typ klockan sju på morgonen. Rätt trötta men taggade.
 
Lite bränd.
 
Jag och en liten Afrikansk Marula-drink. ("Tyvärr" upptäckte vi först sista dagen att alkoholen var sjukt billig haha)
 
Jag lyckades luta mig mot en lila blomma. Fråga inte ens.
 
Frida skyddar sig mot en regnskur.
 
Den här finns inte i Sverige väl?
 
Visdomsord på flygplatsen igår.
 
Så jag smörade jordgubbsmarmelad på min riskaka och lade ner den för att plocka upp något annat. Så blev det lite turbulens i flygplanet och hux flux så satt min riskaka fast på flygplansväggen. Hahaha.

Gissa vem som är hemma i Sverige?

Jag.


Vet inte vad jag skall skriva (tidsinställt inlägg)

Hej. Jag vet inte vad jag skall hitta på att skriva i mina små dagliga inlägg till er. Just nu sitter jag mest och funderar på vad jag kommer att göra när ni läser detta. Och jag funderar på om vi kommer få massor av fina bilder och få se otroligt fina solnedgånger och soluppgångar och träffa nya människor och kulturer.
 
Jag och Frida har sagt att någon morgon skall vi stå i soluppgången och sjunga den här låten. Kanske att vi håller upp varandra som Rafiki hållet upp Simba också. Vi kommer uppleva Lejonkungen på riktigt!!! Nästan.
 
Jag ryser när jag hör början på den här låten.

Single Ladies (tidsinställt inlägg)

 Eftrersom att jag vet att ni gillade den videon på mig och Emily som jag lade upp för ett par dagar sedan så lägger jag upp vår "Single Ladies" musikvideo också. Den är ganska rolig den med.
 
 
Och på tal om Single Ladies så är den här också väldigt rolig. Hahaha. Minns när jag och Olivia satt hemma hos henne en sommar och garvade sönder till den.
 

Ett till julklappsrim (tidsinställt inlägg)

 
Jag hittade ett till julklappsrim som jag inte lade upp förut. Väldigt kreativt haha. Man kanske kan återanvända det varje år till den presenten som man inte riktigt vet vad man skall rimma till?

Livet är inte alltid allvarligt (tidsinställt inlägg)

Jag tror att jag har gjort det någon annan gång också, men jag tänkte lägga upp lite oseriösa bilder från olika photoshoots som jag har haft det senaste. Bakom de finaste bilderna jag tar finns det alltid sånna här bilder. Tycker att det är lite kul så nu delar jag med mig av några av dem. Tror att ni nog känner igen från vilka phootoshoots det är till och med, vilket kanske gör det hela lite roligare.
 
Jag har inte orkat redigera bilderna något men det får ni ta!

Hehe (tidsinställt inlägg)

Idag börjar ni som går i skolan i skolan igen efter lovet. (Haha, blev en skum mening men ni fattar). Och här är jag i Sydafrika och njuder röven av mig. Hehehe. Ni känner kanske lite såhär? Det skulle jag gjort.
 

Ångest? (tidsinställt inlägg)

Haha, hur mycket ångest tror ni att jag har nu på en skala? Efter en vecka utan interneruppkoppling av något slag. Herregud. Hoppas att jag har riktigt roligt i alla fall. Haha. Känns konstigt att skriva detta. Tänk om jag är ute på en savann och fotograferar vackra lejon medan ni läser detta. Åh. Jag vill.
 
Hoppas att ni har det bra. Lova att ringa mig om något galet händer som jag måste veta.

Tattoo 2 (tidsinställt inlägg)

Jag har ju såklart (ni känner ju mig) fotat min tattoo lite titt som tätt, men har inte kunnat lägga ut någon bild på instagram eller liknande eftersom att det var meningen att det skulle vara hemligt. Så här kommer två allmänt suddiga bilder som jag hittade på mobilen. (Tänk om någon hade lånat min mobil och sett dem innan haha)
 

Gammal video (tidsinställt inlägg)

Okej. Här kommer en liten nostalgivideo (för mig i alla fall) från när jag bodde i Texas. Jag och Emily gjorde den för ca två år sedan antar jag. Shit. Mitt hår är mycket fluffigare. Den här videon har egentligen ingen mening. Vi är bara allmänt konstiga och jag tycker att den är rolig i alla fall. Vi rullar, hoppar, slickar på blommor och annat intressant.
 
Miss you Emily !

Mina julklappsrim! (tidsinställt inlägg)

Här har ni mina julklappsrim (jag vet, längesedan nu men vafan).
 
 
Till Johanna! Jag och Olivia gav henne en resa till Danmark med oss i Juni. Det ska bli roligt!
.
Till Mathias gav jag en skrivbordslampa som ser ut som en "Ctrl"-tangent fast mycket större.
.
Haha! Till Olivia av jag och Johanna en ryggsäck! She liked it!
.
Okej, till Frida gav jag ett gosedjurslejon och sedan en ask med godis med Obama på framsidan. "Yes we candy".
.
Johns julklappsrim skrev jag på själva julklappen faktiskt. Det var en röd sliten gitarr som jag skrev texten till hans favoritlåt på framsidan på.Så kreativt, I know.
.
Den här klappen är en utav de som jag och syskonen gav till mamma och pappa, det var en tavla med en bild på oss i. Haha. Vi tog den när vi låg i snön och det var jättekallt ute (därav början på dikten).

Hej där hemma i kylan! (tidsinställt inlägg)

Just nu är jag i Afrika förhoppningsvis men jag har som sagt lagt in lite tidsintällda inlägg som kommer att komma upp varje dag här på bloggen ändå så att ni slipper sakna mig så mycket. Eller nått. Haha.
 
I det här inlägget tänkte jag i alla fall visa allt som jag fick i min The Body Shop kalender (länk om ni inte förstår vad jag menar). Det blev mycket saker till slut! Väldigt värt måste jag säga!
 
Förlåt för suddig bild, tog den med telefonen.

Bilder från när vi tatuerade oss (tidsinställt inlägg)


Min största hemlighet (tidsinställt inlägg)

Nu skall ni få höra en hemlis! När jag och Frida var i Stockholm och kollade på Swedish House Mafia under en helg i slutet av november så tatuerade vi oss också. Det ni! Det visste ni inte!
 
Jag vet inte riktigt varför det blev så att vi behöll det för oss själva, det är inte direkt något hemligt. Jag tatuerade i alla fall in "Längtan bor i mina steg" på sidan av foten.Texten är från en Håkan Hellström-platta men det är mest bara en slump. Den står för att jag skall våga och ta chanser, tänka på att leva lite spontant också, och inte bara rätta sig efter alla normer och oskrivna regler jämt. Den står också där för att jag aldrig skall stanna, utan alltid ha något nytt att längta efter. Jag vet inte riktigt hur jag skall förklara det, men ja. Hoppas ni förstod någorlunda. Jag tycker att den blev fin.
 
Jag har inte direkt tagit någon bra bild än så här är en från när det hände, så får ni fler bilder på den när jag har tagit det.
 

Nu åker vi!

Hejdå kalla Sverige, nu drar jag till solen och alla fina djur i Afrika. Är framme imorgon på morgonen, efter mellanlandning i London, får se när jag får tillgång till internet igen!



SYDAFRIKA

Okej, så imorgon åker jag till Sydafrika med Frida. Det skall bli sjukt roligt och spännande och ni som vill läsa vad vi ska göra under vår resa kan göra det om ni KLICKAR HÄR. För vi kommer inte att ha tillgång till internet, bara första och sista natten när vi skall bo på hotell antagligen. Men jag är ju så himla snäll så att jag har fixat massor av tidsinställda inlägg här på bloggen så att ni har något att läsa medan jag är borta. Bra va? Minst ett inlägg om dagen kommer att poppa upp här, och tro mig, några utav dem vill ni inte missa kan jag lova er hehe!
 
Hejdå allihopa! Nu skall jag iväg och kickstarta 2013 i Sydafrika, solen, värmen och med kameraväskan på ryggen. Kan det bli bättre? Jaja, jag hör väl av mig imorgon på landvetter om jag känner mig själv.

2012 ÅRSRESUME

Här kommer min årliga årsresume, denna för 2012 då, såklart. Mest bilder och så lite text under som förklarar dem.
 
Januari: 2012 började hemma hos mig. Januari bestod ganska kortfattat av av snö, bilolycka, bio och ett försenat paket från Texas.
 
Februari: Snö, jag fyllde 19 år och familjen (utom lillasyster) åkte upp till Stockholm över en helg.
 
I Mars hade jag långt mörkt krulligt hår, gick i skolan och tatuerade mig för första gången.
 
I April var det påsk, mat, VM i teamåkning och Danny uppträdde på min systers dansuppvisning.
 
I Maj blev det sommar, sol, mys, en resa till London och Studentbal.
 
Juni bestod av Studentfirande, Midsommar, MTV world stage, stranden och världens bästa picknick med Johanna och Olivia.
 
I Juli tröttnade jag på Sverige och tågluffade ensam ner till Tyskland där jag träffade på både tyska och amerikanska vänner. Sedan blev det mest jobb, lite festligheter och en Bruce-konsert med Thilda.
 
Augusti: Jag blekte mitt hår så att det blev oranget, hängde en del på Trädgårn, åkte ner till Malmö med Johannam, gick på Maskinen och Olivia opererade sin arm så jag och Johanna hälsade på henne ibland och pysslade om henne.
 
September: Emmy kom hem från Alanya, jag gjorde min andra tatuering, mer mys med kompisar och så hade jag Saw-maraton med Frida.
 
Okteober bestod nästan bara av mys, många kvällar med Johanna och Olivia och två eller tre kvällar hos Emmy med Thilda och Frida. Sedan gick jag också på en fotokurs och lärde mig att fotografera manuellt.
 
Det blev en del halloweenfirande och minst två biobesök, sedan blev min Iphone grön och jag åkte och såg Swedish House Mafia i Stockholm med Frida.
 
Hela December bestod mest av festligheter, så som födelsedagsfiranden, utgångar, jul och nyår. Sedan besökte jag jul på Liseberg också.
 
Tack till alla ni som gjorde mitt 2012 bra! Ni är underbara. Tack för allt ni hjälpte mig igenom och allt jag lärde mig. Hoppas att jag bidrog till något bra i erat 2012 också!

Idag får jag inte ligga och slöa

Nu har jag packat det viktigaste inför resan imorgon i alla fall! Det är egentligen allt jag behöver, kameran. Och pengar och pass då.


När jag ändå håller på

Hej bloggen, känns som att jagats lägger upp bilder nu för tiden så jag lovar er ett inlägg med text imorgon men nu borde jag faktiskt sova! Har haft en kul kväll med roliga människor och 2013 började intressant men bra! Hoppas att ni hade det trevligt vart ni nu än var!


Jag och min Eskimåplutt

Jag och min Eskimåplutt hälsar er alla ett gott nytt 2013!