Angående förra inlägget

Det är inte säkert att jag har fått sålt bilden än, men det verkar som om det lutar åt ett ja. Reklambyrån (lowebrindfors, som tydligen är en utan Sveriges största och äldsta reklambyråer) hade sett min bild på en foto-hemsida där jag lägger upp lite av det jag tar. Han kollar just nu om bilden ska kunna gå att få upp i ett riktigt stort format utan att den ska bli förstörd, eftersom att den är tagen med en ganska dålig kamera. Men det skulle ju vara grymt att få sålt den, ett par tusenlappar extra i fickan hade ju inte varit fel, hehe.
Här är bilden, denna är printscreenad, så kvaliteten är ju hemsk nu, men ni ser ju ungefär.


Hallå söndagskväll

Fast det är ingen direkt jobbig söndag eftersom att jag är ledig imorgon. Marcus kommer nog hit snart också så jag funderar på att försöka få bort lite kläder och sånt från mitt golv så att man i alla fall kan gå in i rummet. Haha. Annars är det trevligt och jag tror att jag precis har sålt en bild till en reklambyrå för ett par tusen kronor. Det blir ju bara bättre hela tiden nu.

Idag var Emma hos Farfar

Vid 11 gick bilen, fylld med min härliga familj till Göteborg. Vi tog en omväg kring ComputerCity där jag fick köpt en laptop som håller på att installeras nu. Wiii! Sedan åkte vi vidare till Farfar och Marieanne där vi (såklart) fick jättegod mat och efterrätter. Man är garanterad god mat när man åker dit alltså.
Nu sitter jag här hemma och fingrarna kliar efter att få använda min nya dator. Det ryktas att det ska beställas pizza snart också. Livet är underbart, och jag känner min ovanligt glad.

Sitter och tittar på Eurovision

Det verkar som om Tyskland kommer att vinna alltihop. Inte för att jag har lyssnat på låtarna eftersom att jag slog på TVn efter och har bara sett snabbgenomgången. Men jag tycker att killen som bryter på norska när han pratar Engelska är ganska rolig i alla fall.

Emma på konfirmation

Idag gick jag på min syssling Hannas konfirmation och efteråt blev det god mat och tårta på det med. Mmm, tårta. Emma gilalr tårta. Jag hade inte med mig kameran, men det var väl trevligt. Jag tog ett kort på mig själv, egoistisk som jag är, för att ni skulle få se en gammal klänning jag rotade fram ur garderoben som jag hade på mig. Den passade fortfarande. Helt otroligt.

på konfirmationsfesten

Pappa (till en liten pojke): Det heter scheks va inte kex?
Pojken: Det heter KEX!
Pappa: Ja okej, men det heter väl schosk och inte kiosk?
Pojken: Det heter KEX!

Godnatt alla godningar!


Imorgon ska jag på konfirmation, jag har söndriga strumpbyxor på mig, jag gäspar 2 gånger i minuten och en här låten gör mig på väldigt bra humör.
Godnatt!

emma gillar mat

Så idag var de enda två bilderna hon tog på hennes mat som hon åt. Min frukost som jag åt hos Marcus som vi lagade ihop efter skolan, och min middag som jag fick hemma hos Johanna sedan på kvällen. Haha. Ja, och med det vet ni att efter skolan (den sista lektionen jag någonsin kommer att ha med Mpk09) så drogjag hem till Marcus, vi fick också då cykla hem cykeln vi hade ställt vid pendeln, men det är ju bara mysigt att cykla och prata om allt möjligt så det gjorde inte så mycket. Vi åt våran frukost, sedan också lite tårta, och tittade på Offside och sedan när klockan böjade ticka mot 5 så tog jag bussen in till Kungsbacka och hem till Johanna för en trevlig kväll. Vi tittade på Disneychannel och skrattade åt väldigt konstiga saker, vilket är ganska normalt i för sig. Sedan följde den unga damen med mig till bussen där vi sjöng Muminlåten och frös. Men kul var det!


det borde finnas en grupp på facebook som heter "I hate it when my nylonstrumpbyxor går sönder"


fredag

Igårkväll åkte jag hem till min fina Marcus och jag spenderade natten där, vilket var extremt mysigt eftersom att jag vaknade varm och glad istället för jättekall och trött som jag har vaknat upp de senaste dagarna. 
Vi lyckades dock missa bussen (den var 2 minuter för tidig!) imorse och fick hetsa med Marcus mammas cykel till pendeln. Men vi hann, och ramlade faktiskt inte på vägen. Så vi tog pendeln och gick från Hede till skolan. Nu sitter vi, med resten av våran fina klass och ska ha våran sista lektion på hela 1an. För på måndag är vi lediga, på tisdag ska vi bada och ha det trevligt någonstans med klassen och på onsdag är det skolavslutning. Galet gött.

Some people want it all

Varför är alla japaner (jag vet att det står korean på klippet, hehe) bra på någonting? Den här tjejen är ju hur grym som helst. En utav mina favoritlåtar också, galet bra, ja tänk om man kunde sjunga.. haha. Funderingar såhär en torsdagseftemiddag.

Själva låten börjar 35 sekunder in i klippet..

Min dag i bilder


Dagge var mycket söt idag!


Marcus var mycket galen idag.


Efter "skolan" åkte jag in till Göteborg med dessa tre godingar och Thilda, Marcus och Oliver!


Åker hemmåt igen :)


Humor.


Frida sov på bussresan hem (hon kommer döda mig)


Hämtade min söta syster på fritids !


Vi tyckte det var roligt att blåsa på maskrosor!


..Och att få gräs i näsorna!


Och nu sitter vi ensamma här hemma och tar det lite lugnt, mysigt japp.

Musikvideon vi gjorde i skolan

Jag vet mycket väl att det är dålig kvalitet, men ni kanske får en helhet av det i alla fall. Haha.


Emma köper kläder

Dessa två är nu på väg hem till mig. Från shirtstore.se.

One week to go !

Om en vecka sitter jag någonstans med mina kära klasskamrater, det är förhoppningsvis soligt och varmt. Och det är sommarlov. Ska bli galet gött att bara slappna av faktiskt. Men det var inte det jag tänkte skriva om ju.
Idag var det Svenska och sedan gjorde vi klart lite saker på mediaproduktionen innan vi drog vid halv 1 till kungsmässan (jag, dagge och hubbe) Hubbe åkte bussen hem och Jag och Dagge gick upp till Johanna och sedan ner igen till kungsmässan, haha. Fast då med Matilda och Johanna med oss också, Olivia åkte hem innan. Vi åt (förvånansvärt) på McDonalds och sedan gick jag, Dagge och mamma (som jag träffade på Kungsmässans parkering) och köpte lite hemliga saker och sedan gick vi också och handlade mat innan vi körde hem Dagge och sedan åkte hem. Mycket trevligt.
Jag sitter här nu och har väldigt ont i ryggen, det blir jättejobbigt ibland. Får be någon om massage snart tror jag, hehe, jaja, tack för mig, hejdå.

Dagge är söt! (och törstig?)

Kläderna jag köpte igår

Ja om ni ville se dem eller nåt, haha. Bilder är ju annars ganska roligt.

Klänning från BikBok och Tröjan från Zara.

..... !?


Hey there!

Sitter hos Marcus och myser, vi ska kolla på film nu, men jag tänkte ändå blogga för eran skull. Snällt va?
Japp, idag slutade vi skolan halv 11 så jag, Dagge, Marcus, Thilda och Frida begav oss till Kungsmässan och tog en McDonaldslunch, mycket trevligt. Sedan hängde vi runt och skrattade enda tills det bara var Jag, Dagge och Thilda kvar. Jag fick köpt en klänning, en tröja och en födelsedagspresent (hehe). Sedan kom Olivia och Johanna och vi skrattade, mötte trevliga gamla vänner och tittade på de fina människorna som skulle på bal. Däribland Tilda, min kära träningskompis/nästan syster. Haha, ja, hon var jättefin verkligen, och alla andra också. Mycket brah. Nej, nu får jag vara lite social här, haha, have a nice kväll, godnatt!



godmorning sunshine

Passande rubrik när det pissregnar ute? Jaja, musikvideon krånglade jättelänge och jättemycket igår, så jag tror att någon (antagligen jag) måste göra filen mindre (den är nu uppe i 566 MB). Japp, mina takar på morgonen såhär kring 10 i 7. Känns roligt att jag alltid är vaken nu. Jaja, bussen går snart så jag ska väl röra på mig. Positiva klubben.

Krakel Spektakel

Rubrikerna var det ja, ibland vet man inte riktigt vad det blir av dem. Idag är det måndag i alla fall och skola, vi redigerade klart musikvideon och jag skrev klart mitt fördjupningsarbete. Musikvideon hamnar nog här under kvällen, så ni ska få se vårat underverk och mina fantastiska skådespelartalanger. Haha, seriöst, få inga förväntningar över huvud taget så kanske det blir bra sen.
Nu ska jag i alla fall göra en stor kopp oboy och sätta mig och läsa ut boken som vi ska ha läst ut imorgon i skolan. Bara två hundra sidor kvar nu...


Jag sitter här med mitt arbete

Jag har skrivit lite mer än en sida av de fyra till sex som ska skrivas. Känns ju lagom skönt att jag redan har svårt att hitta fakta och fantasi men de två kiwisarna jag åt precis hjälpte humöret upp lite igen. På tal om kiwisar, så har jag alltid undrat hur man skriver kiwi i plural. Kiwisar låter ju ganska väldigt fel.

8 år på 103 sekunder

Jag hittade den här videon via en Facebook grupp, så jag antar att de flesta människorna som missbrukar Facebook som jag gör har sett den. Men jag tyckte att den var cool. Killen har alltså tagit ett kort på sig själv, varje dag, i 8 år, och sedan gjort ett snabbt bildspel så att man ser hur han förändras.


Just hold me and don't let go.


Mustafa, mustafa, mustafa !

Haha, rubriken är tillägnad Olivia som råkade säga detta istället för Mufasa, mufasa, mufasa igår natt, vilket var väldigt roligt.

Jag kom hem till Olivia vid halv 8 eller 8, har inte så stor koll, men vem bryr sig egentligen? Vi gjorde egen hallonglass (det enda man behöver är grädde, florsocker, sylt, ägg och frysta/färska hallon) Vi åt det imorse och den var faktiskt riktigt god!
Johanna och Dagge anlände vid halv 9 eller 9, haha, ungefär en timma efter mig i alla fall, och vi satt ute och pratade tills det böev för kallt. Då hoppade vi in i soffan innomhus och tittade på TV tills Johanna och Dagge hade somnat (dock vaknade Dagge när Jonas, ett Jonas Brothers program, på Disneychannel började) Vi hade roligt i sängen, vilket ni kan försöka att inte misstolka, vi blåste på döda insekter i taket, sa fel, sa fel igen, ramlade ur sängen och hade bögiga frisyrer, härmade varandra och gjorde konstiga ljud.
Sedan somnade vi någon gång efter allt det där och jag vaknade imorse av att Johanna frågade; Vad gör du?. Jag öppnade ögonen och såg Olivia stå i dörröppningen, jag frågade samma fråga och sedan frågade också Dagge vad hon gjorde. Hon bara log och gick ut, när jag orkade mig upp ur sängen gick jag ut och söta Olivia hade fixat en fin frukostbuffe som hon brukar göra. Vi åt tortillabröd med smält ost i och gurka till frukost och sedan satt vi ute och njöt av solen tills jag kände mig tvungen att åka hem för att jag behöver skriva ett fördjupningsarbete på 4-6 sidor tills imorgon. Funderar på att börja nu, men först ska ni få lite bilder!

















Morgonen efter (idag)








Tack för en fin kväll, och dag !

Nu åker jag mot Olivia

Har med mig Godis, Nacho Libre, Bikinin och Frysta hallon. Sedan vet vi inte hur det slutar.

det där jag sa om att sluta äta godis...

Hehe, det gick inte så bra. Jag har ganska tråkigt, är allmänt hungrig och har antagligen solsting också. Men det går väl över.... or else..






Vad hände ?

Haha, rubriken får mig bara att tänka på det här.

Dagen har ju nästan gått, och här sitter jag, gick faktiskt ut och läste en stund också och mina vänner och jag verkar ha kommit under fund med att vi ska åka till Olivia eller hennes båt. Eller Johanna. Haha, ja något blir det i alla fall och mysigt blir det vad vi än hittar på, så det gör inte mig så mycket vad det blir.
Jag funderar också på att sluta äta godis nu, för det verkar som om middagen är pågång där nere i köket, bra, för jag bar bara ätit mina 2 frukostar idag.


Lördags morgon.... eller nåt .

Har ätit två frukostar och ingen lunch, eller så kanske man kan kalla det två luncher? Eller rent ut sagt en frukost och en lunch med 10 minuters mellanrum. Jaja.

Jag sitter här och har precis duschat, redigerar lite filmer och bilder och hade sedan tänkt, om jag får tid, att ladda upp 9b1 - the movie (ett år senare, haha) på facebook så att alla som vill kan få se den. Jaha, det här var väl ganska ointressant om man inte gick i 9b1 innan då, men för övrigt så funderar jag på att gå ut och fota en stund också. Ikväll bär det av någonstans med mina vänner, vet inte vart än, allt är ganska förvirrande, men det löser väl sig hoppas jag.

Jaja, nu ska jag äta godis.

Det är galet varmt fortfarande

Jag funderar på att dra ner täcket och kudden och sova i källaren, så sjukt svalt och skönt där nere. Japp, det var ungefär det jag ville berätta, förövrigt så måste jag duscha och sitter och äter en kiwi.

Lisebergssugen Emma Sitter Hemma

Och tittar på massor av bilder, drömmer mig bort till sommaren. Jag vill till Liseberg nu! Sol, värme, skratt och socker beställt!









Idag blir det hemmalagade köttbullar

Jag sitter här med mina fina marabou choklader, som har smält och halvt stelnat igen. Mumsar på dem och skrattar åt Disneychannel på TV. Mamma och Pappa är i Stockholm i helgen så mormor och morfar är här och ska laga massa god mat. Åh... mat.


Fredagsmys !


Torsdag 17.23

Jag märkte att jag har två marabou kakor i en påse i mitt rum. Det gjorde precis min dag.

bäbisgunga



Vi filmade ju hemma hos Dagge idag som sagt, och Marcus fastnade nästan i en gunga som egentligen är byggdför bäbisar. Fick mig att tänka på den gången jag verkligen fastnade i en sån gunga, minns bara inte om det var Johanna eller min bror som var med mig då. Haha, men jag fick panik i alla fall. Men det var väldigt länge sedan, tror vi smög in på mitt gamla dagis, så fastnade jag och vi trodde att polisen skulle komma och hämta oss om vi inte fick låss mig.

Okej, det var nog väldigt längesedan.... hehe.


pannkakor till rubbet

Jag vaknade imorse och var faktiskt hungrig för en gångs skull. Så jag sprang (eller snarare gick ganska långsamt) ner och öppnade kylskåpet. Där inne tittade jag upp och såg min välbekanta juice, som jag alltid brukar ta en klunk ur innan jag drar iväg mot skolan. Så jag började med ett glas juice, och sedan tittade jag längre ner i kylskåpet. Där nere stod en rund form med plastfolie på, den innehöll 7 pannkakor vad jag kunde räkna till och jag drog ut formen och en syltburk, tog en sked och satte mig vid bordet och åt upp 6 av 7 pannkakor. Sedan var jag sådär ganska väldigt lagom mätt och jag gjorde iordning mig för att gå till skolan.
Väl i skolan så hade vi Samhäll, och sedan en två och en halv timmas rast då Jag, Frida, Marcus, Thilda, Emmy och Oliver drog hem till Dagge (Dagge var såklart med också) för att filma det sista i våran musikvideo (som jag kanske inte har nämnt?). Vi filmade, och vi stekte nästan sönder i värmen innan vi begav oss till Tomaten för att äta... jaa Pannkakor!

Haha, jag funderar på att ta den sista pannkakan när jag kommer hem också. Bara för att fullända dagen liksom.

Vid födelsedagsmiddagen

Mamma: Det finns två sorters vatten här (pekar på bordets två kannor med vatten). En med lime och en utan lime.
Pappa: Jaha, så det är en utan lime och en med?
Mamma: Ja!
Mathias: Vad är det för skillnad då?

Grattis Mamma !

Alla får ju sig en dikt, här på bloggen, på sin födelsedag, så det är klart att mamma ska ha en också. För idag fyller nämligen min fina mamma år!

Hej Hej, mamma min
Du vet att jag alltid är din
Lilla tjej
Även om du nu är kortare än mig
Vi har känt varandra länge nu
Mer än 17 år har det varit jag och du
Fler år ska det bli också vill jag lova
Även om jag gillar att sova
Så ska du veta att jag gillar att vara med dig
För att du uppmuntrar mig
När jag är nere gör du mig glad
Du får mig att skratta, du ger mig choklad
Du finns alltid där för mig
Varje gång jag behöver dig
Du kan bara le till av min närvaro ibland
Och även om jag är stor så kan jag ta din hand
För jag vet att den passar i min
Precis som jag passar i famnen din
Ibland blir vi arga, och ibland gör vi fel
Men vi hittar alltid tillbaka, du gör mig hel
Jag klarar mig helt enkelt inte utan min mamma
Hoppas att du känner samma
För mig, för när jag är borta länge, och vi är utan varandra
Så är det ju migsjälv jag ska klandra
Men jag saknar alltid dig då
Även om jag väldigt bra kan må
Så behöver jag min mamma också ju
Och tur att jag inte har någon annan mamma än du
För du är den bästa som finns, jag lovar och svär
För om det inte vore för dig skulle inte jag vara här
Mamma, jag lovar att, i livet, göra bra ifrån mig
För jag kommer alltid, förevigt, att älska dig.


Haha Disneyworld, vi var ganska blöta !

Jag tog precis ut diskmaskinen

Och Pillan, min söta katt, satt brevid och tittade på mig med hennes välkända "jag vill ha mat" ögon. Jag såg på henne och sa med min "katt pratar röst" (vilket är en röst som är lite töntigare än min vanlige röst, som om jag pratar med en bäbis) något i stil med "Awwsi vill du ha mat kussinummenadå åååh lilla kattsingen ska du ha lite maaaat? Aaaaaw, äj du lite hungjig? Lilla gummsisen då!"

Och om man räkar i kattår så är hon ungefär 50 år, haha, hon måste tro att jag är ganska dum i huvudet.

Munkar med hål i

Jag och Dagge väljer att skylla på att vi förtjande tre munkar efter orienteringen. Vi kom inte på någon bättre anledning. Hehe. Vi gick till torget för att stötta våra vänner Johanna och Olivia när de sålde kläder för att få in pengar till minröjning. Duktiga flickor. Det var galet varmt idag, galet, galet, ska jag säga er, hoppas ni var ute i solen så att ni blir glada och svettiga!


Hallå hela pressen, radion och TVn.

Okej, varför rubriken undrar ni? Jag undrar också. Det bara blev så helt enkelt, rubrikerna är inte direkt min starka sida. Får kanske anlita en rubrikare, så att inläggen ska verka mer intressanta?

Sedan började jag också fundera på vad detta inlägget skulle handla om. Inte vet jag. Jag ville bara skriva lite, i brist på annat att göra. Jag gjorde en smoothie idag när jag kom hem, det var längesedan sist, och den var jättegod! Hallon mäste vara något av det godaste som finns. Sedan satte jag min mobil på laddning också. sjukt intressanta saker jag tar upp alltså. Imorgon är det orientering, men vi kan väl trösta oss med att det inte ska regna längre i alla fall (kanel kanel). Haha, herregud, nu får jag sluta skriva innan ni som läser somnar.

Antingen så är det hysteriskt roligt, eller så är det för att jag sov dåligt inatt och har sockermissbrukat idag.


Emma är glad idag

Tror till och med att Johanna ska behöva köpa en tårta till mig inom kort.

Hehe.

Angående Matte Nationella Imorgon

Nu har jag gått igenom boken så gått jag kan, ska gå igenom den om och om igen tills jag somnar med den i knät hade jag tänkt. Får se om jag överlever det 4 timmar långa provet imorgon. ...Haha, yeah right.

Johanna ska också försöka sig på att klara kursen i Matte B imorgon. Och nu har jag ännu en anledning till att klara provet!



Vi hörs väl imorgon om jag orkar och har överlevt. Annars vill jag bara hälsa alla där ute att jag älskar er, ta hand om era liv, sov ordentligt, ät ordentligt, rensa öronen när era mammor säger till och uppför er nu.

Godnatt.

Smile?

Igår mådde jag ganska dåligt, vilket resulterade att jag verkligen ville må bra idag. So I putted on my smiley face and walked out the door.
Det första jag kommer på när jag kliver på bussen var att jag hade tagit fel väska med mig, så lappen om att jag skulle få hämta ut mitt skolbusskort hade jag inte med mig. Jag försökte att skratta åt det och på något sätt le åt att jag skulle få betala resan hem sedan och resan till skolan imorgon. Yey?
Sedan gick dagen på ganska bra, jag spillde vatten på mina byxor, men det händer ju inte så sällan, så det var väl inget jag reagerade på. Sedan var det ju det i det föregående inlägget som gjorde mig sjukt arg verkligen. Men jag fick klippt mig i alla fall, och det blev väl bra, det hände inte något speciellt med min frisyr för utom att jag kan se under luggen igen.
Jag missade också bussen hem så att jag fick sitta en halvtimma på stationen och sura över mina bortkomna kläder. Jag kom hem i alla fall, även om bussresan var ganska tråkig eftersom att min ipod var död, men jag kom hem, åt, spillde lingonsylt på ett vitt linne och nu sitter jag här och ska plugga till ett nationellt prov i Matte B imorgon som jag knappt kan något på. Och nu är jag seriös. Jag vet inte om jag kommer att klara det eftersom att jag, helt ensam i klassen, har pluggat igenom bara halva matte B boken på 4 månader och ska klara ett nationellt prov imorgon. Känns sjukt galet, men varför inte försöka liksom?
Jaja, nu ska jag plugga. Ring om ni hittar mina kläder, hejdå.

Efterlysning

Någon/några otroligt mogna personer sa till personalen på McDonalds idag att den Zara-påsen jag hade glömt där var deras. I den låg en utav mina favoritklänningar och en inte direkt billig väst från just Zara, som jag köpte för ungefär 1 år sedan om inte mer.
Om någon råkade ta fel påse, har hittat en påse eller rent ut sagt tog min påse så skulle jag vara sjukt tacksam om jag kunde få tillbaka mina kläder. Snälla Snälla Snälla!


44 days to go !


Emma fotograferar

Jag gick ut i en halvtimma innan idag och tog kameran med mig. Jag antar att det var mest för att slippa städa som jag ändå blev tvungen att göra senare.
Det blev inga spektakel till bilder men jag tänkte att jag kunde dela med mig av några ändå. Enjoy.






















Söndagskväll

Emma sitter och dricker hallonsoda och tittar på reprisen av Svenska Hollywoodfruar på trean.
Living the dream.

Stockholm 14-15 maj

14 Maj

Klockan halv 8 började Emmas och Marcus resa, då bar den av till Kungsbacka station. Därifrån tog vi pendeln till Göteborg där vi spenderade en hel del tid innan vi kunde gå på tåget klockan halv 10. Väl på tåget så somnade jag ganska fort, men dock inte så länge. Resan varade i 5 timmar, där vi mest av tiden halvsov, lyssnade på musik, kittlades eller pratade om allt möjligt. Det finns liksom inte så mycket annat att göra när man åker tåg.
När vi äntligen var framme, vid 3 så hittade vi väldigt enkelt hotellet, eftersom att det bara var på andra sidan gatan. Sedan checkade vi in och la iprincip bara in alla saker innan vi drog ut och utforskade Stockholms gator och torg.
Vi fikade i Gamla stan, sedan träffade vi på Oliver och Ryssen (eller om det var innan?), och sedan drog vi bara runt lite tills vi drog till med en lyxig middag på McDonalds.
Sedan traskade vi hem till hotellet, med godis köpt, såklart, och såg på talang och sedan somnade vi gott.

Hade inte med mig kameran, men mobilbilder blev det lite av i alla fall.














15 Maj

Vaknade upp, åt mumsig hotellfrukost och sedan bar det av mot Liljeholmen med tunnelbanan. Vi lyckades faktiskt åka med rätt tåg och gå av på rätt plats, vilket var ganska otroligt.
Sedan satt vi en stund i solen på torget innan vi träffade på Oliver och Ryssen igen för att bege oss mot tävlingen. Oliver fick tyvärr oturen att möta en riktigt grym kille att fajtas med så han förlorade sin första match, vilket sedan ledde till att han inte fick vara med mera. Men jag tyckte det var bra jobbat för första gången i alla fall. Sedan gick vi, förvånansvärt, till McDonalds och åt lunch och sedan gick vi tillbakapch tittade klart på tävlingarna.
Efter det så gick jag och Marcus och köpte godis och dricka för att sedan bege oss mot Centralen igen. Där fikade vi lite och jag drack en juice som fick min tunga att bli gul, det var kul.
Tåget var något försenat, men det funkade bra sedan, hemresan tog inte heller lika lång tid som ditresan, vilket var skönt. Marcus föräldrar hämtade oss på Göteborgs central vid 11 och sedan åkte vi hem till honom och somnade ganska direkt efter en fin resa till Stockholm.








Hej världen, om någon bryr sig. Haha. Nu s...

foto2303 (MMS)

Hej världen, om någon bryr sig. Haha. Nu sitter jag och Marcus på tåget hem efter en fin resa till stockholm. Vi har haft det massa bra och roligt, wiho! Fast maten och godiset här är dyrt så vi längtar hem ju. Lite i alla fall. Hehe. nu ska vi äta godis och försöka att inte störa oss på tanten som sitter och skrattar några platser längre bort. Haha hejhej, hoppas ni har det bäst!


Torsdag idag... är det väl?

Idag var jag på kalas, Marcus syster Emelie fyller nämligen hela 9 år imorgon. Det blev tårta och räkmackor för hela släckten. Mycket mysigt. Det slutade med att Jag, Marcus och barnen satt och spelade guitarrhero. Men det är ju roligt så det var lugnt för mig.
Sedan åkte vi vidare hit, hem till mig, efter att Marcus hade packat ihop lite saker. Nu har jag också packat och imorgon drar vi till Stockholm för att se Oliver när han tävlar i SM på lördag.
Haha, känns som om jag ger er bara massor av tråkig information just nu, men jag är helt tom på ord av någon konstig anledning, jag brukar kunna skriva texter på typ 100 ord som handlar om att jag äter en avokado, men idag vill inte min hjärna sammarbeta riktigt.
Jag har också kopplat mobilen till bloggen så jag kommer kanske att skicka ett sms eller mms till bloggen här medans vi är i stockholm, men ingen vet. Annars kommer jag hem på Lördagkväll/Natt. Men jag finns på mobilen i alla fall.

Nu ska vi nog titta på film eller Jerry Springer eller nåt. Haha. Godnatt!

Dagens fundering.

Då jag gick till gymmet idag (duktiga jag), så var mitt gymkort slut och jag blev tvungen att köpa en enkelbiljett. Jag sa snällt till kassörskan att jag skulle in på gymmet och frågade vad det kostade.
Som svar fick jag att jag var tvungen att visa leg (gymmet har 15-års gräns). Haha, okej. Jag ser ut som fjorton tydligen. Roligt.

Mötte sotis på vägen hem, söt katt jag har.





When I say I'm sorry, can you forget me?


Sitter i datasalen ..

foto2199 (MMS)

Sitter i datasalen och gör iprincip ingenting. Känns bra med tanke på att arbetet skulle varit klart förra lektionen. Yey me! (Och ja, mina fötter ser små ut)


Sitter i skolan, tra la la

Vi börjar om 10 minuter så jag tänkte att jag lika väl kunde sammanfatta min helg för er eftersom att jag var ganska emo igår och inte orkade.

På lördagen satt jag ju som sagt i göteborg och lyssnade på information om USA-resan. Jag gjorde även ett Engelskaprov som tog mig en och en halv timma, roligt. Provet gick ungefär ut på att man såg en bild, så skulle man välja rätt alternativ (av fyra stycken) på vad som var på bilden. Så om det var en bild med en katt på så var alternativen; Katt, Hund, Hus eller Blomma. Jag skulle väl kalla det enkelt, haha, önskade att engelskaproven i skolan var lika dana.
Efter det mötet, som slutade vid 6, åkte jag hem och åt middag med familjen och mormor och morfar för att sedan åka in mot Kungsbacka med dem när de skulle åka hem. Jag hamnade sedan på pendeln och gick av på Annebergs station där jag gick mot Marcus hus i pissregnet. Det är väldigt långt ska jag säga er, skulle gissa på en halvmil. På hälften av vägen, då mitt hår låg kladdat mot mina kinder och mitt smink rann ner för mina kuinder, min tröja var så gott som genomskinlig så kom min prins på cykel och hämtade mig. Efter en vinglande väg hem till honom så satte vi oss ner och värmde oss tillsammans. Jag somnade ganska tidigt, men skulle upp tidigt så det gjorde inte så mycket.

Vaknade upp på söndagen, tidigare än larmet ens gick igång, ni vill inte ens veta hur tidigt. Sedan fick jag skjuts till Annegers station, som tur var, och tack för det, och sedan gick jag på 11.51 pendeln där jag träffade Johanna, Olivia och Dagge och sedan gick vi på Bio, The Last Song, som faktiskt var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Så det var ju kul, sedan köpte jag choklad, som jag såg alldeles nyss att den är kvar i väskan eftersom att jag glömde av att äta den igår. Hehe, lucky me.

Nu har lektionen börjat för en kvart sedan så jag ska nu skriva ett fördjupningsarbete på 4-6 sidor om något jag inte har en aning om vad jag ska välja. Roligt.

Woups !

Tänkte blogga, men fastnade framför andras bloggar istället, haha, jag ska vara hemma hos frida 10 över så jag tänkte att jag skulle klä på mig byxor och kanske börja knyta skorna snart.

Fina inlägg det har blivit nu på slutet, långa och så.

Okejdå, här får ni en låt i alla fall.



Den här har gått på repeat hela kvällen.

Söndagar är så sjukt roliga.

Kom just att tänka på att jag inte har bloggat idag, men hade inte riktigt lust med det heller så jag tror att jag bara struntar i det idag. Hoppas ni inte blir för besvikna.

Godnatt !

hallå brus

Var i Göteborg hela dagen och lyssnade på regler, tips, och vad som kommer att hända under mina 10 månader i USA. Det var mycket information, saker jag visste, saker jag inte visste. Jag orkar helt enkelt inte berätta något om det eftersom att jag bara har pratat om det hela dagen.

Nu ska jag in till Kungsbacka i alla fall. Vet inte vart jag hamnar sedan. Vi hörs väl imorgon, efter att jag varit på bio med mina fina vänner. Happyface.

Hare bra.

☮ag

Alla som fattar rubriken räcker upp en hand! Jag orkar inte skriva, så det blir bara bildtext.



Dagge står och väntar snällt med mig på Johanna och Olivia.


Fick tag på två plagg på Kungsmässan. Tröjan till vänster för 29 kronor. Najs.


Gick hem till Johanna, åt god mat och tittade på ungefär 7 avsnitt av Zack och Codys Ljuva Hotelliv.


Johanna följde mig till bussen, fin solnedgång, woho.

Haha, jag ska sova nu, godnatt !

hey there

Kul att man kommer till skolan och får veta att man egentligen kunde sovit just nu eftersom att våran första lektion (som är tre timmar lång) inte har någon lärare närvarande och någon vikarie verkar det inte finnas heller. Jag är trött.

Idag är det i alla fall fredag, vilket man kan trösta sig lite med i alla fall. Imorgon ska jag på något möte om USA - resan hela dagen, kommer bli en underbar lördag.. eller nåt. Och på Söndag ska jag på bio med mina kära vänner, det är ju i alla fall något att se fram emot.
Nu ska jag fortsätta min deppresion över att jag kunde ha sovit nu.

Godnatt.

Dagens vilda strapatser

Okej, med den rubriken försökte jag få det kommande inlägget att låta intressant, och det kanske det är. Men det får ni inte veta om ni inte fortsätter läsa (vilket är ganska uppenbart).
Det hände väl inte så mycket speciellt idag, skola, lunch, skola, extramatte, gå till stationen, ta bussen till bräckan, hämta min bedårande syster och nu sitter jag här vid datorn och är vrålhungrig verkligen. Verkligen verkligen jättehungrig. Magen bara skriker. Jättejobbigt. Och det jobbigaste är att det inte finns något att äta, inte ens mjölk. Mamma får allt handla fortare tycker jag.

Jaja, här är 2 bilder också, kameran är alltid lika populär när jag hämtar Sara på fritids.

man ser verkligen att jag fokuserar mest på själva matten, och inte på vilken uppgift det är.


Trevligt trevligt!

Fick ett sms från Frida ungefär 3 minuter innan 7.14 bussen till skolan skulle gå att hennes mamma kunde skjutsa oss vid tio i 8 istället, så då blev jag glad. En bra start på dagen.

Här är en suddig bild på mig också, haha oj herregud, jag måste gå nu!

Oh no they didn't!

Hörde jag just; "Programmet presenteras av Oboy" ?
Haha, nu går jag ner i köket en stund, kommer väl tillbaka med en kopp och en sked som blandar runt den chokladiga blandningen snart. Ahh...

Ah.... ah.... aaaah... AAAATSCHO!

Är det bara jag som nyser/kliar i ögonen nästan varje gång jag ser den här reklamen? Läskigt.


Min intressanta dag i ord

Haha, man hörde redan på rubriken att det här skulle bli ett intressant och otroligt inlägg att läsa. Men jag ska försöka få det att låta roligare än det har varit så kanske det blir roligare att läsa också.

Dagen började med att jag körde köttbullen ner för sängen (jag rullar in mig i täcket och dunsar ner i golvet för att vakna) och sedan bar det av till duschen där jag stod alldeles för länge och blev tvungen att stressa sedan. Men jag han till och med äta frukost i min skyndan.
Jag sprang hela vägen till bussen, vilket inte är så långt, men ändå, och sedan kom jag till skolan vid 5 i 8 som vanligt. Känn min ångest. Haha.
Vi läste hela första lektionen och sedan var det matte innan lunchen. Sedan var det mediaproduktion där vi inte kunde göra någonting eftersom att en viktig gruppmedlem var sjuk, attans. Så det blev till att halvsova och hjälpa lite annat folk under den 3-timmars lektionen.
Efter skolan drog jag, Dagge, Marcus, Frida, Thilda och Oliver till Kungsmässan där vi spenderade den mesta tiden på McDonalds. Det var trevligt, sedan skulle halva sällskapet till bussar hem och jag och Dagge följde med Frida till frisören en stund eftersom att jag skulle beställa en tid själv. Sedan gick vi två tillbaka till Kungsmässan igen och spenderade resten av tiden på McDonalds med Johanna och Olivia. Haha, crazy people det där.
Nu är jag hemma, har ätit igen, och sitter och tittar på Family Guy. Extremt roligt.

Humor

Jag, Marcus och Dagge sitter och halvgrälar om något helt onödigt på McDonalds när Frida helt plötslingt sticker fram sin cheeseburgare framför våra ansikten.

Frida: Det är ju ingen big deal!
Alla (speciellt Dagge): HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!


I wonder......

Okej, 3 och en halv månad till USA och jag börjar redan sakna godis. Haha, jag satt precis och tänkte på allt gott godis som jag inte kommer att kunna äta där borta. Vilket är allt godis över huvud taget faktiskt, eftersom att det inte finns något godis alls i USA. Tro det eller ej, men jag har sett det med egna ögon. Istället har de munkar, bullar, cupcakes och sånt. Och det blir man ju bara fet av, ellerhur?

brukar blandaaa.. pannkaka

Nu är det pannkakor som gäller, sedan hade jag tänkt läsa lite i den boken vi ska ha läst halva nästa vecka i skolan. Kanske bra att läsa lite innan sista dagen hade jag tänkt. Jag vet, Emma planerar, vad är det som händer?

Han ställer då alltid upp!

Emma: Mathias, jag har bildbrist på bloggen, tack så mycket [riktar kameran mot honom och tar kort]


Nej, han går inte på några som helst droger, bara så att ni vet. Haha. Det kan se ut så ibland på den där killen. Men han är helt normal..... okej, det var väl kanske att ta i. Men jag gillar honom ändå!

Måndag igen.

Start på ny vecka och trevligt är det. Dagen var ganska bra, med två lektioner och ett bra utvecklingssamtal där jag fick höra att jag var bra. Haha vad bra. Oj vad jag skriver bra hela tiden. Bra bra bra.
Men jag sitter just nu hemma hos Marcus, vi har tre månader idag och vi ska hitta någon bra film nu hade vi tänkt. Det låter bra.

Bra.

håller mig vaken om natten.

Risifrutti ser ju ut som gröt. Men det smakar inte gröt. Ska det vara gröt? Man har ju sylt till. Jag har aldrig förstått mig på det. För jag gillar inte gröt. Men jag gillar risifrutti.

Gårdagen förklarat i bilder


Emma is leaving the building!


Jag gillar vad jag ser.


Dagge & Johanna!


Olivia och Dagge,... och på något jäkla vänster min armbåge också.


Emma och Dagge hämtar servetter! ... eller .. gör dom?


BARA på grund av reklamen så tror jag att sparrisar kan prata.


Mauuuut!


Emma ocg Dagge.. eh ja. Sitter i soffan? Och Johanna blir förfärad över att det inte finns några skallar kvar.


Dramatic chipmunk?


Datorer är intressanta..


Dagge, haha, börjar kanske bli trött?


Johanna börjar med bli trött? Dagge är på gång igen.


Hahaha! Alltså...


Trötthets nivå = hög


Dagge har vaknat. Hon trycker här in huvudet på Johanna under det rosa täcket.


Haha retstickan !


Tränade sedan med Tilda och drog hem med 4-bussen. Trävligt.

I'm ready to go !

Sitter här nu, redo att ta bussen till Johanna om ungefär en timma. Funderar på att ta med mig kameran och ta massor med kort som jag kan lägga upp här sen, men jag tror att jag nöjer mig med mobilkameran, eftersom att den är ganska bra. Och den andra kameran är så sjukt tung att bära på också, och så måste jag byta objektiv.. haha nej jag tar nog bara mobilen. Men bilder ska det bli, det lovar jag er.
Hörs imorgon !


Hahaha, bilden är tagen för ett år sedan. Living the dream.

får skärpa mig med uppdateringen

Jag kom precis hem från min älsklings Marcus, där jag spenderade gårdagen och natten. Vi gjorde inte så mycket mer än att glo på TV och äta tacos, men det blev en jättebra valborg ändå. Vi vaknade upp vid 9 (haha ja tro det eller ej) och lade oss och tittade på Avatar, som jag inte hade sett ännu. Vi hann inte se klart, men det vi såg verkade ju hyfsat bra. Haha, hata mig inte.
Sedan drog vi in till kungsbacka och träffade Olivia på stationen, mycket trevligt. Jag tog sedan bussen hem och nu har jag duschat, och bestämt att jag ska hem till Johanna ikväll och grilla med henne, Dagge och kanske Olivia också om hon kunde. Så det blir väl ganska dålig uppdatering på en stund nu med. Haha, men hoppas ni överlever där ute.

Nu ska jag äta lunch!
Peace Out.