Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Sitter i skolan, tra la la

Vi börjar om 10 minuter så jag tänkte att jag lika väl kunde sammanfatta min helg för er eftersom att jag var ganska emo igår och inte orkade.

På lördagen satt jag ju som sagt i göteborg och lyssnade på information om USA-resan. Jag gjorde även ett Engelskaprov som tog mig en och en halv timma, roligt. Provet gick ungefär ut på att man såg en bild, så skulle man välja rätt alternativ (av fyra stycken) på vad som var på bilden. Så om det var en bild med en katt på så var alternativen; Katt, Hund, Hus eller Blomma. Jag skulle väl kalla det enkelt, haha, önskade att engelskaproven i skolan var lika dana.
Efter det mötet, som slutade vid 6, åkte jag hem och åt middag med familjen och mormor och morfar för att sedan åka in mot Kungsbacka med dem när de skulle åka hem. Jag hamnade sedan på pendeln och gick av på Annebergs station där jag gick mot Marcus hus i pissregnet. Det är väldigt långt ska jag säga er, skulle gissa på en halvmil. På hälften av vägen, då mitt hår låg kladdat mot mina kinder och mitt smink rann ner för mina kuinder, min tröja var så gott som genomskinlig så kom min prins på cykel och hämtade mig. Efter en vinglande väg hem till honom så satte vi oss ner och värmde oss tillsammans. Jag somnade ganska tidigt, men skulle upp tidigt så det gjorde inte så mycket.

Vaknade upp på söndagen, tidigare än larmet ens gick igång, ni vill inte ens veta hur tidigt. Sedan fick jag skjuts till Annegers station, som tur var, och tack för det, och sedan gick jag på 11.51 pendeln där jag träffade Johanna, Olivia och Dagge och sedan gick vi på Bio, The Last Song, som faktiskt var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Så det var ju kul, sedan köpte jag choklad, som jag såg alldeles nyss att den är kvar i väskan eftersom att jag glömde av att äta den igår. Hehe, lucky me.

Nu har lektionen börjat för en kvart sedan så jag ska nu skriva ett fördjupningsarbete på 4-6 sidor om något jag inte har en aning om vad jag ska välja. Roligt.

Postat av: Frida

jag antar att alternativen var på engelska?

2010-05-10 @ 17:32:45
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-