Nu ska jag äta mina flingor

Och ska man äta flingor, då ska man göra det ordentligt.


Chip är en söt vovsing



Så den här dagen gick ganska fort faktiskt. Jag var pigg i princip hela dagen och allt funkade ganska bra. Jag hade pengar till en billig lunch i form av popcorn kyckling (och nej det är inte kyckling som ser ut som popcorn) och min Engelskalärare, som ännu inte vet att jag är utlänning, frågade mig om jag tog "Honours English" förra året (typ Engelska för riktigt smarta barn) och jag sa nej. Då frågade hon om jag hade jobbat hemma med arbetet, jag sa nej, då frågade hon om jag hade gjort något liknande det vi gör nu, innan, jag sa nej. Då blev hon någon blandning av frustrerad och glad på samma gång. Jag vet inte ens. Sedan gick hon till nästa elev och sa något i stil med "First time someone is actually listening to me" för sig själv. Haha. Annars? Jo, jag märkte hur otroligt jobbigt det var att först rita men idag färglägga mitt hår på mitt självporträtt i skolan. Vi får se hur detta slutar. Sedan, runt 6-7 så fick jag något trötthetsanfall och blev sådär jättetrött så att huvudet väger fyra gånger mer än det borde, så jag tror jag somnade till i kyrkan, men it's all good, tack vare min lugg som behöver klippas väldigt mycket så märkte säkert ingen något.... Ni har inte sett nåååånting.

Eh okej.

På bussen:

Faith:
Wait, Emma, how do you say Swedish in Swedish again? I forgot.
Emma: Svenska.
Faith: Oh, right.
Hope: Svenska.. it sounds like one of those really fat Russian ladies.
Emma & Faith: ???

This is for you

Okej.. när jag gick och la mig igår så hade jag två kuddar. Nu finns det bara en här och jag kan verkligen inte hitta den andra. Ganska läskigt.


....Nu ska jag springa ut till min gula skumpiga buss.

Godnatt


Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara sålänge våra hjärtan klarar av att slå.

För du är det finaste jag vet

Så.. jag skulle hämta min lilla Ben & Jerrys glass för att ta ett kort på den (eftersom att den är så liten och söt) och på vägen så lyckades jag snubbla över mina hörlurar, välta ner en tavla, tappa ett paket med frysta våfflor och halka in i soffan, sätta mig ner och skratta jättehögt åt mig själv. Så nu vet ni historien bakom de här bilderna.


Hjälp Emma (så får du en kaka)..(kanske)

Coach Reza, min 2nd period lärare, vill att jag ska göra en CD till honom med svenska låtar på. Rabbla upp massa nu då, favoriter? Håkan Hellström? Tomas Ledin? Lena Philipsson? Markus Krunegård? Lars Vinterdäck? Markoolio? (haha) Eller någon annan? Och skriv låtar och inte personer. Nu försöker vi samla ihop runt 30 låtar här. Annars blir det inga kakor. Tack och hej.

Åtta Potta



Så imorse var jag sådär lite snabbare och var klar sisådär två minuter innan min buss skulle komma, klockan var 6.38 och jag släpade min väska och min Algebra bok med mig ut genom dörren för att för en gångs skull komma i tid och busschauffören brukar bli stolt över mig då så jag skyndade mig ut till andra sidan vägen där bussen hämtar upp mig och två andra personer. Jag stod där redo att hoppapå bussen och se Miss Shed (chauffören) le och säga "Oh, ya not running today huh?" till mig. Men nej. Klockan passerade 6.40.. 6.50....7 och jag började bli orolig att bussen inte skulle komma alls då Grace redan åkt till jobbet och skolan började om en halvtimma. 7.03 rullade bussen runt hörnet, plockade upp mig och Melissa (Joey lyckades missa bussen.. hur man nu lyckas med det när den är 25 minuter sen) Men ja, bussen åkte vidare och plockade upp 9 eller 10 personer till eller vad det är och sedan åkte vi till skolan. Kom fram till skolan 7.40. (First Period börjar 7.30) så vi fick lite panik och undrade vart vi skulle gå, då alla dörrar stängs klockan 7.30 och det går inte att vara sen. Så allihopa sprang in i "The Attendence Office" och vi berättade att våran buss var sen, så vi fick skriva upp namn, ID nummer, klass, och massa annat på individuella papper och sedan fick vi små gula lappar som vi gav till våra 1st period lärare. Knäppa buss som skulle krångla till allting.
Tydligen så missade vi en stor fight i cafeterian på morgonen också, från vad jag hörde så var det 7 eller 8 svarta killar som hade börjat bråka och välta bord och grejer. Intressant. På 2nd period så har jag ritat klart min skiss på mig själv (vi gör självporträtt) och det spelar ingen roll vem man pratar med men det går inte att rita sigsjälv. Det blir aldrig rätt. På 3rd period så lärde jag Medina lite mer svenska och hon fick mig att skratta mycket vilket jag behövde. Sedan skiljdes vi åt för 4th period och där var det matte med Miss Knox. Och på 4th period just nu så är det en pengarinsamling till barn med leukemia, och våran klass har hittills samlat ihop 113 dollar och ligger på första plats (vinnande klassen får mat från Olive Garden, vilket är en mumsig italiensk restaurang) så vi samlar ihop våra pennies och dimes och allt vad vi kan hitta nu. För det är ju för något bra också. Mycket bra mycket bra. På lunchen sprang en gravid tjej till skolsköterskan och hade nästan sitt barn där inne, någon lärare berättade att de nästan inte hann till sjukhuset. Och eleverna tar det som en vardagsgrej, medans jag tycker att det är helt sjukt. 
Sedan var det US History, och vi kollade på film och pratade om The Cold War. Som vi ska ha prov på imorgon (känns som om vi har prov jämt) och sedan hittade jag Medina och vi gick till våra bussar tillsammans och här sitter jag nu, har skypat med Marcus och ska gå och se på TV med Emily nu, käka Special K och somna till något barnprogram.

Den här veckan har jag..

... hjälpt en tjej på historialektionen att vända sin Europakarta då hon höll den upp och ner. Jag var också tvungen att övertala henne att den var upp och ner.

... märkt att jag använder ordet y'all utan att tänka efter eller tycka att det känns konstigt nu.

... varit på Walmart 4 eller 5 gånger. Endast köpt godis för 1 dollar dock. 

... lyssnat på dessa två låtarna väldigt mycket .

... blivit förbannad på en lyktstolpe utanför mitt fönster eftersom att lampan blinkar hela tiden. Nu.. och nu.. och nu och nu och nu.. ja ni fattar. Vi har skickat ett mail och klagat på den så de ska fixa den "snart". Säkert typ 1 dag innan jag åker eller nåt.

... klämt min fot i en bildörr, två gånger.

... inte fått tillräckligt mycket sömn så nu ska jag sova!

Så länge du inte bor i Tyskland

Så kan du kolla på detta videoklippet. Och så länge du har 16 minuter då.


Man måste bara älska datorer ibland

Så, jag kom hem från kyrkan vid 12 eller lite tidigare och sedan dess har jag suttit och redigerat en film som jag tänkte lägga upp här, typ 5 timmar senare sitter jag här nu och är klar men filmen vill verkligen inte sparas på min dator som en film. Jag blir så förrrrrbannad. Ja, nu vet ni liskom, och jag hör väl av mig när jag har fixat det eller när jag har gett upp då. Ha det fint sålänge.


Här är en bild på min pappa, från när vi skypade för någon vecka sedan, bara för att han är bra. (och ser rätt rolig ut på bilden.. hehe)

Hej hå vad klockan går

Det kan inte redan vara söndag? Vad hände med helgen egentligen? Men det är väl inget man kan göra åt, klockan går exakt hur fort eller långsamt den vill verkar det som. Nu ska det strax bli Starbucks och kyrkan.
Simma lugnt!


And I, I wanna be where you are.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, vilket var skönt. Jag klädde på mig vid 12 och åt lite special K och tittade på TV. Sedan åkte vi till Walmart en liten stund och när vi kom tillbaka så satte jag mig och åt jordgubbar och tittade på en utav mina favoritfilmer, How to lose a guy in 10 days. Sedan åkte vi till kyrkan vid halv 7 och åt middag på Chili's, kom hem precis och nu ska jag snart sova skulle jag tro. Najjs prajjs på burgerking.


Blev bara Instagram (foto-app på ipoden)  bilder idag, men det är ju bättre än inget. Och nej det är inte mitt hår som ser ut så på den sista bilden, det är ett träd bakom mig. Och ni märkte det säkert inte ens förrän jag sa det heller - så nu kollade ni.

Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet emotion

Gissa vilken låt jag har i huvudet? Kanske Sweet Emotion av Aerosmith? Bara kanske. Har suttit och sjungt på låten i timmar nu och sist jag faktiskt hörde låten var dagar sedan så det är ju lite skumt.. Men det var inte det jag skulle säga, jag skulle berätta att imorgon ska jag inte göra någonting alls och det känns väldigt skönt och jag längtar redan.
Idag var det Kims födelsedag, eller det är det fortfarande här borta i någon timma till, så vi åkte ill Valentinos (mumsig italiensk mat) och åt. Och som i alla restauranger här i USA så om det är ens födelsedag så ger personalen alltid bort en bit tårta (i det här fallet cheesecake) och sjunger för födelsedagsbarnet. De sjöng på italienska, hela personalen kom ut, haha jag tycker fortfarande att det är speciellt att de gör det men det är en helt normal sak för amerikanerna. Sedan åkte vi hem och tittade på en film innan vi åkte över till Uncle Robert, Kims bästa vän, som har samma födelsdag som honom. Jag hade köpt lite Swedish Fish till honom eftersom att jag vet att han älskar godis. Kände mig snäll. Emily gav honom en hel låda med 4 puouds med Twislers i. Det är en annan typ av godis, rätt god faktiskt, för att vara amerikansk.. hehe. Och vad får vi som tack? Jo han tog fram sin lilla mini-gun som man skjuter små proppar eller vad det heter med och sköt oss i magarna. Haha. Men nu snackar jag om en man som döpte sin säng till Doctor Bruce också så han är lite speciell. Men det är ju sånna personer som är roligast.

Godnatt världen, eller det blir väl gosmorgon för er då.
Och ja.. gosmorgon. Nu orkar jag inte ändra.

Waffles

Det är ju trots allt våffeldagen!



När jag googlade våffeldagen så lärde jag mig endel om Sveriges temadagar. Till exempel så firar i toalettdagen den 19 november varje år och Drink a beer day varje 3e december. Sedan har vi också Mårtensafton, "INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN", Räkmackans dag (blev lite sugen på en räkmacka), Dansbandens dag, Sjusovardagen, Mobilfria dagen, Star wars dagen, Volvons dag, Grapefruktens dag, Klamydiadagen, Internationella piratdagen och massa massa mer. Om du har tråkigt och inte har något att göra så kan du ju alltid klicka här och läsa de andra typ 200 temadagarna Sverige har.

Happy Friday

Fast jag hade inte min Happy Friday tröja på mig idag, utan en I heart NY t-shirt. Jag funderar på att ha min Happy Friday tröja på en måndag eller tisdag någon gång bara för att lura folk och göra dem lite sura. Haha. Idag målade vi och färglade bilder på Engelskan, målade bilder på Artlektionen (nähä?) och sedan hade vi en labb på Fysiken där min och Medinas grupp blev klara först, dock inte pga mig och Medina men ändå. He he he. Sedan var det Fitness Gram som gällde och det var inte så svårt, till en början i alla fall, med 18 situps för tjejer (24 för killar), 7 armhävningar (19 för killar), curlups vet jag inte hur många men det gick fort. Sedan kollade vi längd och vikt och efter det så trodde jag att vi var klara och jag tyckte inte alls att det var jobbigt och fattade inte varför alla klagade så mycket men sedan var vi tvugna att springa... åh glädje.. inte. Runt i gympasalen, 36 varv för tjejer och 44 för killar för att få godkänt. Jag gjorde 36 men tjejen som räknade mig skrev 37 på pappret. Fint. Men svettigt och äckligt. Ashlie var arg för att hon är underviktig och alltid har velat väga 100 pounds i hela sitt liv men blev vägd som 99 pounds idag.. haha stackarn. Efter det så hade vi lunch och sedan var det 5th period, US History med Coach Barcheski. Det gick ganska snabbt och sedan tog jag bussen hem som stekte oss något så fruktansvärt eftersom att ACn hade gått sönder och det är 29 grader varmt idag.


Jag och Medina jobbade hårt på Fysiklabben.. Ser ni den vita saken på den första bilden? Typ lite suddigt, det är en tråd i alla fall som åker fram och tillbaka i vågor jättesnabbt och så skulle vi mäta hur fort det gick. Det gick fort ser ni.

25 Mars 2011

Happy 49th Birthday Kim / Grattis på 3-årsdagen Victor.





Egoina fyller år idag också.. Och Elton John.

Add pineapple... if you want to.



Jag tror att jag ska gå och lägga mig nu. Efter en trip till Walmart, 4 tacos och lite NBL (basket) på TV med ananas på en tallrik så känns det som om det är tid till att krypa till kojs. Imorgon är det fredag och vi ska ha ett "Fitness Gram" i skolan. Tydligen så står det i lagen att alla som går i High School måste ta ett Fitness Gram, ett test för att kolla hur bra hälsa man har. Praktiskt taget så ska vi göra massa situps, armhävningar, springa en mile, och väga och mäta oss och så, för att sedan få ett papper som det står om du är hälsosam eller fet på. Och ja, det fins en gräns som är fet på hur många poäng man får och så vidare. Spännande... eller nåt. Det blir nog mjukiskläder på imorgon, eftersom att jag har en anledning och så liksom. Nu ska jag försöka bli av med min huvudvärk och sova tills klockan slår vackra (fast nä) 5.40 a.m.

Wonderful.

En stor vadå?

Det är inte bara jag som kan två språk.

Medina:
How do you say big in Swedish?
Emma: Stor!
Medina: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Emma: Haha what?
Medina: Hahahahahaha!
Emma: Stor stor stor... what's so funny weirdo?
Medina: Stor means diarrhea in Albanian! Hahaha...

Tjolahoppsan

Idag var jag piggare än jag har varit under hela veckan så morgonen var inte så jobbig. Jag satt och pratade med Medina den knäppisen tills klockan ringde för 1st period. Då var det engelska och sedan art, fysik, algebra och historia. Jag klarade mitt fysikprov och blev glad och nöjd med mig själv medans Medina fick 69/100 (70 var G-gränsen.. haha) Jag skrattade lite åt henne men hon skrattade med så det blir väl mer med och inte åt då. Och nu har jag pratat med pappa som har krockat med rådjur, mamma som är så bra på att göra mig glad och kalsongfisen som är så bra på att retas (min käre bror).
Snart ska jag bege mig till Walmart men annars händer det inte så mycket här. Ha det fint!


Mah' buddy.

Night Time Frozen Yogurt


Om nom nom.

Himlens alla små stjärnor sjöng för mig

Jag blir lite deprimerad nu när vi har dragit fram klockan och det är sådär alldeles kolsvart ute när jag åker till skolan igen. Förut var det nästan helt ljust när jag sprang till bussen. Jaja, i alla fall, idag var inte ens månen uppe så det var ännu mörkare och jag snubblade till på något som låg på vägen när jag sprang. Jag ramlade inte och vet inte riktigt varför jag berättade det men nu vet ni, om ni någon gång skulle få användning för det liksom.
Skolan var seg som potatismos idag (ni får helt enkelt låtsas att potatismos är segt), vi läste om Fredrick Douglass på Engelskan och jag tyckte mest att det var roligt att han hade ordet glass i sitt namn. Min engelskalärare vet inte att jag är en utbytesstudent än heller, jag funderar på att inte säga något och se om jag får ett lika bra betyg ändå. Just nu ligger jag på 96.4 tror jag i den klassen. Sedan var det art och nu har vi börjat med ett nytt projekt (visar er mitt förra när jag tar med den hem), och nu ska vi göra självporträtt. Kul. Men det kan nog bli intressant, får se hur det går. Det är på jättemegastora papper också så det gör det ju inte precis enklare.
Sedan var det fysikprov (inte kul inte kuuul) men jag tror att jag klarade det, och efter det var det matte med (jag vet inte ens hur jag ska beskriva henne) Miss Knox som vanligt och efter lunchen så var det US History med Coach Barcheski. Jusste jag har prov där imorgon. På andra världskriget och allt sånt där som tillhör det, det är intressant hur det amerikanska perspektivet av andra världskriget är annorlunda än det jag alltid har lärt mig. Inte allt såklart men några detaljer som de liksom säger annorlunda.
Sedan gick jag ut från Barcheskis klassrum och Medina kastade en McDonalds leksak på mig och sa "Din lila rompa". Jag tror jag lär henne för mycket svenska haha, hon lär sig hur fort som helst. Om jag lär henne ett nytt ord så kan hon sätta in det i en mening på en gång. Hon vill ha ett Engelsk-Svenskt lexikon i födelsedagspresent om någon vill skicka det så att jag får det innan första maj. Annars sa jag att jag skickar ett när jag kommer hem. Jajaaaa nu ska jag snart ta och äta flingor så att det ryker om det och kolla på något töntigt TV program om jag hittar något. Var det Glee igår förresten? Måste kolla.


Random bild från 4D bion på SeaWorld.

Under Historialektionen

Coach Barcheski: So, after World War 2, Germany divided into four different zones and east and west Germany also had a wall between them, does anyone know what that wall is called?
Brooke: The Great Wall Of China!!
Coach Barcheski: Oh god, help this child...


Berlinmuren, Sommaren 2010.

The reason till att jag inte har uppdaterat

Eller.. en av dem i alla fall.


Och den läskiga skuggan vet jag inte riktigt hur, vad och varför den hamnade där.

I don't know what I'm doing



Jag planerade att sova jättelänge när jag kom hem från skolan idag eftersom att jag hade problem med att resa på mig utan att bli snurrig imorse. Det gick ju bra. Jag somnade inte ens framför TVn. Bilden är på mitt duschdraperi om ni ville veta. Nu ska jag försöka sova.

Får jag ta med den hem?

Man hör ju om hundar som anfaller en i princip när man kommer hem, typ blir jätteglada och så. Idag när jag kom hem från skolan så gick jag in på mitt rum och Maddie bara hoppade upp på sängen och sedan rakt in i famnen på mig. Haha jag blev så chockad att jag inte förstod vad som hände. Sedan klättrade hon upp från min famn till mina axlar så jag böjde mig ner så att hon inte skulle ramla ner. Då la hon sig ner på min rygg/arm/axel och började spinna. Där låg hon tills jag tillslut fick flytta på henne. En utav världens gosigaste katter men ibland undrar jag...


San Antonio

Och här kommer bilderna från igår, San Antonio, där vi besökte The Alamo, gick The Riverwalk/åkte båt och shoppade lite. Jag fick också en solbränna så det ser ut som om jag har ett inbyggt vitt linne på mig nu. Fint äre.


SeaWorld San Antonio, 18 Mars 2011

Här är lite bilder från Sea World i fredags.


Inga spår efter skidåkare

Jag googlade "Roliga rubriker", därav rubriken, den är tydligen från någon tidning, orkade inte riktigt kolla vilken. Men ja, det var inte det jag tänkte skriva.
Idag packade vi ihop och åkte till ett hotell där jag sitter nu och snart ska sova (dock inte sittandes). Vi blev utslängda från TVÅ camping platser på grund av att vi har tält istället för husvagnar eller husbilar. Så vi gav upp och flyttade till ett hotell nu sista natten. Vi åkte till San Antonio, där vi besökte The Alamo (känd plats där många soldater dog när de slogs för Texas) vilket var ett coolt ställe med en fin trädgård fylld med ekorrar. Sedan gick vi ner till The River Walk, som var hur fint som helst, med restauranger, hotell och affärer brevid San Antonio floden. Vi tog en båt som visade oss runt lite (eller båten visade oss inte runt utan en guide som var med på båten). Och sedan åt vi god middag på kanten av floden och hann till och med gå och shoppa lite (forever 21 hjärta mig) och sedan åkte vi till hotellet igen vid halv 9 och nu sitter jag här och är alldeles trött och ska gå och fälla upp min extrasäng (eftersom att jag tydligen är "the chosen one" att sova på den). Jag lägger upp alla bilder och sånt imorgon, efter våran 6 timmars hemresa, eller kanske på måndag för blogg.se gillar inte mina high tech bilder idag. Godnatt!



Galet sjölejon

Kollade igenom mina bilder från SeaWorld (lägger upp de bilderna när jag kommer tillbaka till Dallas) och hittade den här. Han ville nog väldigt gärna ha den fisken som Emily kastade till honom.


Hahahahah!! Jag är nog trött.

Austin

Här är några bilder från resan ner och Austin i torsdags.


Hade två apor brevid mig i bilen. Symphony och Emily.


Stoppade på Burgerking för frukost. Ja. Frukost på Burgerking.


Have it your way Y'all.


En liten dricka.


Vi åkte förbi Italien på vägen.


Det såg lite annorlunda ut sedan sist jag var där.


Hejja Sverige.


Framme i Texas huvudstad.


Den är grön.


Ett stort hus som vi sedan gick in i. Glömde av vad det hette. Men det var viktigt.


Där inne stod det Texas överallt. På golvet.


På lamporna.


I taket.


På de där sakerna som håller fast dörren i väggen. Fint att jag kommer ihåg namnet på vad det heter.


På hissen.


På tal om hissen så tog jag en bild där.


Emily and some important dude.


Sedan gick vi ut. Det var helt galet sjukt varmt.


Det stod Texas där med.


Jag vet inte riktigt vad Emily gör.


Fin bil.


Sen blev det natt. Haha, nej men när vi hade åkt i två timmar till ner till San Antonio, blivit praktiskt taget utslängda från vårat camping-place och hittat ett nytt, satt upp allt igen och ätit middag klockan typ halv 11, då var det natt.

Free WiFi

Nu sitter jag på ett hotell, tar den historien lite senare. Har levt utan internet i snart 3 dagar, vilket är svårare än ni tror. Men jag lever och hör av mig om en liten stund.

Love is but a burning fire, the distance between us only increases our desire.

11.47. pm. Nu har jag packat, duschat, tryckt i mig en middag och huvudvärkstabletter, druckit 2 glas mjölk och ett glas vatten, glömt packa ner; Badkläder, Kameraladdare, Något att sova i, Tandborste, Ipodladdare, Något varmt att ha på mig (nä jusste det behöver jag ju inte) och Datorn. Om jag läser detta innan 9 imorgon så kanske jag får med mig allt jag behöver. Internet finns det gott om i San Antonio (Amerikaner klarar sig inte utan det, precis som jag) så uppdateringen av bloggen ska jag nog klara av under de närmsta fyra dagarna någorlunda bra.
11.53. pm. Godnatt.



Chippers


My little TV-buddy today.

Onsdag.. tror jag?

Ja, jag är nästan helt säker på att det är onsdag. Vilket betyder att jag ska packa idag, vilket betyder att alla kläderna i soffan och i tvättmaskinen och i torktumlaren måste vikas. Det är i sådana här situationer som man behöver en Emmy som kan hjälpa till lite haha. (Saknar dig Emmy).


Hej uppdatering



Vaknade imorse och lyssnade på lite musik som gjorde morgonen bättre innan jag gick ut och tittade på den söta filmen Despicable Me (It's so fluffy I'm gonna die), åt en kiwi, och special K. Efter filmen så gick vi och lämnade tillbaka de tre filmerna vi har sett nu och sedan satte jag mig vid datorn, där timmarna gick utan att jag egentligen gjorde någonting. Jag fick pratat med Marcus lite och sedan gjorde vi lunch/middag (eller Emily gjorde väl det mesta av jobbet) och vi åt våran fina lunch/middag (Mac and Cheese) och såg på Rat Race. Sedan var det Glee-time och vi nördade Glee i en timma och efter det så gjorde vi oboy och såg på en till film. Jag hann också tvätta iprincip alla mina kläder vilket tog hela dagen så nu har jag något att göra imorgon, vika kläder så att det börjar spruta strumpor ur öronen. Trevligt.
Nej nu får jag ta och sova snart kanske.

Kanske.

Jag ät trött

Ja, jag kunde ju inte ens stava till är så det kanske är dax att sova nu då. Morgondagens planer equals to absolut ingenting. (Okej tvätta och städa upp lite, laga mat, kanske börja på min 10-sidors uppsats om stereotyper, tvätta mer och lämna tillbaka de hyrda filmerna, men förutom det absolut nada choklada) Godnatt.


"Hon vill käka upp mig!! ... Va? Varför måste jag alltid rädda dig AAAAAAh"

Höjden av smarthet

Okej, så jag och Emily blev lite uttråkade efter filmen och jag sa att vi skulle hoppa i poolen (som är ungefär 5 eller 6 grader varm om inte kallare) [Steg ett av smarthet] Emily sa okej och vi bestämde oss för att sätta igång duscharna och låta dem bli varma medans vi gick ut så att vi bara kunde hoppa in i dem sedan [Steg 2 av smarthet] och vi gick ut, hoppade i poolen med kläderna på [Smart] och när vi kom in igen så hade varmvattnet tagit slut. Så det blev en iskall dusch och nu ska vi sätta igång film numero två. Ska bara hämta typ alla filtar och täcken jag kan hitta först.

Min morgon/förmiddag/eftermiddag i bilder

Jag vet inte riktigt om man kallar det morgon när man vaknar klockan halv 1 men ja, här är min första Spring Break dag.



Nu ska vi kolla på Wild Child och äta Wonka Chocolate Waterfall bars.
Hoppas ni har det fint, tjo.

No wise word's gonna stop the bleeding


Wii & Brownies

The Heiners (Miss Becky, Mr Tom, Megan, Nick, Cole) och The Eisenbecks (Mr Robert, Miss Shari) kom hit denna kväll och vi lagade mat och efterrätt och hela köret. Tittade på gamla filmer, spelade wii och mobbade varandra som vi brukar göra. Det var riktigt mysigt och jag hade det roligt. En fin kväll och jag ska sova huuuuur länge jag vill imorgon för jag är ledig. Det är väl tur för mig för klockan är 12 här borta redan. (Och jag kommer bara vara 6 timmar ifrån er i två veckor nu tills ni också ställer om klockan, fast då är det inte långt kvar tills jag drar till Kalifornien och då kommer det vara 9 timmars skillnad tror jag)
Fin random information där på slutet, det matchar vi med en random bild. Godnatt!


NY, December 2010.

Snabel-a Walmart


Nom nom nom.

Nya Starbucks

Jag fick den nya Starbucks muggen idag för första gången. Intressant va? Ja, jag saknar redan den gamla, gillar inte den nya.


Everything will be okay in the end, if it's not okay then it's not the end.



Hej och hå lingon tå.
Imorgon ställer vi om klockan till sommartid här borta, vet inte om det är samma där hemma. Missar en timmas sömn så när de väcker mig klockan 8 imorgon så kommer klockan egentligen att vara 7. Great! (Det är därför som jag snart ska försöka sova). Ikväll åkte vi till Saturday Night Alive och efter det åt vi middag med Mike på Chilis. Massa massa chips & queso och nu är jag mätt som en plätt. Godnatt!

Den är grön

Sitter här i shorts och linne med fläkten på och fönstret öppet. 24 grader varmt och solen bara steker här utanför. Imorse gjorde vi om taket i hela kyrkan och dagiset här i Rowlett och det blev så smutsigt och dammigt och herre min skapare. Vi hostade damm och sånt där kliigt mojs som man har i taket i timmar. Men det blev färdigt och sedan låg vi bara på marken utanför och svettades i solen.
Det blev yogurt land igen och nu har jag duschat och sett på JWCC där mina duktiga vänner kom på 6e och 9e plats om jag fattade det hela rätt. Så fina är dem.

Nu ska jag snart gå ut i solen igen och jag tar nog med mig kameran kanske. Vi får se.
Ha en trevlig dag... nu rullar vi. (Skattkammarplaneten)(Psykopatspindeln psykopatspindeln.. lite fulare... Heheheheh ... ganska likt)(Okej ingen kanske fattade det där sista, men ja, nu orkar jag inte radra det)


Igår klockan halv 7.


Idag klockan nu.

127 hours

Nu ska jag äta kyckling och ris (jag vet att du gillar det Marcus) och lägga mig under en varm filt och se på 127 hours. Jag kommer ihåg när pappa berättade för mig om den här killen som fastnade under en sten med sin arm och fick skära av sig armen med en fickkniv för att överleva. Och många såg den på bio och sa att det var en bra film, så mina förhoppningar är på topp.


Jag skrattade bara

Så fort min knäppa men så fina Amerikanska familj kommer fram till att vi ska campa i San Antonio så åker de och köper en stor platt-TV så att de ska kunna se på TV de 4 dagarna som vi är borta.

Alltså... Amerikaner.

Spring Break och solen skiner



Så... mina Special K är slut, jag missade mina vänner som åkte Team VM med två timmar för den där attans tidsskillnaden, jag behöver tvätta men orkar inte och jag saknar min pojkvän.
Fast det känns ju rätt bra med lov nu. Solen skiner och graderna är uppe i 24, säkert ännu varmare i solen, så jag kanske inte borde klaga ändå, men jag vet inte, jag kunde inte sova så bra inatt heller. (Men ta det lugnt mamma, jag mår bra, bara lite trött).

Mitt lov kommer att börja med sömn (!) och mer sovande. Imorgon blir det antagligen Saturday Night Alive som vanligt och på söndag tror jag inte att vi ska göra något. Måndag-tisdag-onsdag sova som pinoccio (en stock) (jag vet, jätteroligt) Och tvätta kläder. På torsdags morgon bilar vi ner till Austin och sedan San Antonio, på fredag ska vi gå på SeaWorld i San Antonio och på lördag ska vi gå runt i den (som jag har sett på bilder) vackra staden och sedan på söndag så bilar vi tillbaka igen. That's ma' Spring Break y'all.



Happy Friday


Life is like a box of chocolates

Nu när jag har lagat mat med Emily (det blev ganska stökigt), ätit min mat (inte lika stökigt efter det), tagit min powernap, tittat på Forrest Gump, suttit framför datorn alldeles för länge och druckit 4 glas mjölk. Nu ni, nu ska jag sova.

Tänkte bara berätta det.
Godnatt.

Visst känns det fint nu hurricane?

Lite oredigerat, från tornado varningen i tisdags.




Yes, I'll admit that I'm fool for you.


Random, jättesuddig, jättemörk bild tagen från bilen på Down Town Dallas i tisdags.

Hej världen, idag är det minsann torsdag och Feels like Tonight spelas just nu i min spelningslista. Den låten påminner mig ALLTID om det här filmklippet (eller en minut in i videon) från typ 1 och ett halvt år sedan på en färja mellan Göteborg och Öckerö. Japp, sen dess har den låten varit lite förstörd, haha.
Men det funkar bra ändå. Idag snoozade jag alldeles för många gånger och fick springa runt för att hinna med bussen vid 20 i sju. skolan gick rätt bra, jag somnade bara när jag fick göra det och Ashlie lånade ut pengar till mig som inte hade några pengar till lunch. Snäll tjej.
Annars? Ja, jag har 3 prov och 1 inlämning imorgon men sedan är det Spring Break så det funkar. Även om min nya mattelärare inte är speciellt duktig på att lära oss saker så tror jag inte att jag har fått IG på ett matteprov i hela mitt liv så det tänker jag inte få nu heller. Smart va? Och historia provet är på andra världskriget och det är ju något som jag faktiskt kunde saker om innan.
Nu ska jag äta special K (no way?!) och se på TV. Kanske somna lite. Det vore skönt. Hoppas ni har det fint, här är det 18 grader och sol just nu och imorgon ska det bli 23. Nice!

Smokey sniffar på våren


Blogg punkt s e vill inte idag.

Jag tänkte ju lägga upp bilder på allt från strykgärn till tornado moln men nej, blogg.se är inte på topp inatt alltså, så jag gav upp.

Idag åkte vi till kyrkan för en extra, och ganska speciell gudstjänst. Jag märkte dock inte att jag hade min "Who Cares" tröja på mig förrän jag gick ur bilen på kyrkans parkeringsplats. Sedan när vi skulle skaka hand med pastorn efter det hela så trodde jag att jag skulle hamna lite i trubbel när jag hade munnen full med M&Ms när det var min tur. Och påsen med resten hade jag i handen som jag skulle hälsa med. Men pastorn bara böjde sig fram och höll ut sin hand och sa att han också ville ha godis. Så jag gav honom lite, man kan ju inte vara elak mot en pastor liksom.
Sedan åkte vi till Yogurt Land och det var det. Hoppas bloggen låter mig ladda upp bilder imorgon för det ser så tråkigt ut annars.

Godnatt!

Ni kommer inte tro era ögon

Men jo, slöfockarna nummer 1 och 2 (vi har inte riktigt bestämt vem som är ett och vem som är två än dock) drog ut och sprang 4 miles. Vilket motsvarar över 6 kilometer. Den ni! Och eftersom att jag knappt har rört på mig på över ett halvår så har jag redan problem med att resa på mig när jag har suttit ner ett tag. Haha bra där Emma. Men vi gjorde det, och lovade att det inte skulle vara sista gången.
Jag undrar dock hur jag ska klara att gå upp imorgon. Men nu ska jag inte klaga, jag är faktiskt stolt över mig själv. Och det var liksom sådär precis lagom varmt när solen började gå ner och det inte var så väldigt varmt längre. Ja, nu ska jag försöka ta mig upp för att äta pizzan som just anlände, ville mest bara påpeka att jag kan om jag vill.

I've got dreams of love, and I love you.

Gavin DeGraw - Dreams


Nu blir det sen tisdagskväll igen. Kom hem för några minuter sedan från Forth Worth där vi hälsade på Granny & Papa som varje tisdag. Vi åt massa god mat och paj, jag och Emily såg på det nya avsnitten av Glee och Rasing Hope. Nu måste jag faktiskt sova för jag fick inte ens min power-nap idag som jag för det mesta alltid tar på tisdagar. Jag och Emily funderar på att börja jogga för vi behöver röra på oss. Verkligen. Men det är tanken som räknas... ellerhur?

Den är stor


Ja, det var det jag ville påpeka.

Sagan om den stora starka Emma


Emma hittade ett läskigt spöke.


Det visade sig att spöket var Emily så Emma såg jätteförvånad ut (eller vad jag nu ser ut att vara).


Sedan åkte de till Chipotle och köpte mat.


Mmmmm Mat.


Av yoghurt blir man stor och stark, så det köpte vi också. Med massa grejjer på.


Emmas fysikläxa var också hungrig så den bet Emma i benet. Då ville inte Emma prata med den mer. Och nu ska Emma sova så att hon inte somnar i cafeterian imorgon.

Godnatt världen.

Får jag presentera...

... Daliahs bror, 10 år gammal. Känns som om jag börjar filma galna barn jämt nu haha, men den här unga pojken hade inte ätit något socker. Dock berättade han att han väldigt gärna ville vara med på youtube så det fixar väl jag.


Vill du ha kaffe?.. Jaaaa

(Haha än en gång Johanna)

Här har ni dagens fyra punkter,
1.) Det förvirrar mig fortfarande på mattelektionerna när man får ett tal som är mindre än 1. För man skriver och säger inte 0.7 utan bara .7 (point seven)

2.) Och en till sak som gör mig galen är att bokstäverna C och Z heter samma sak [sí]. För jag har alltid lärt mig att utala Z som [sed].

3.) Jag har lyckats lägga in låten Nu kan du få mig så lätt två gånger på min ipod och den ena av dem slutar precis när låten är som bäst. Jag blir lika frustrerad varje gång jag råkar lyssna på just den låten som är halv.

4.) Jag fick precis ett SMS från Emily (som är på andra sidan huset) där det stod att vi ska till Yogurt Land snart. Kärlek till det stället alltså, det blir min fjärde gång på mindre än 2 veckor. Gud vad jag kommer sakna frozen yogurt sedan.

Bildregn från igår


Shoppingpengar Mahahaha.



Sånna där har inte jag.

(Johanna jag vet att du älskar rubriken)

Idag åkte jag hem till Daliah vid 1-2 och därifrån körde hennes pappa oss till tågstationen där vi tog tåget till Mockingbird Station (typ ett shoppingställe och en fin stad). Vi shoppade lite först (eller ja vi spenderade över 100 dollar var i den första affären vi gick in i.. he he) Men vi hittade mycket fint, och mycket på rea. Sedan gick vi runt i stan och gick till Tacobell där vi försökte gå igenom the Drive-trough men det gick inte så bra så vi gick in och köpte en jättegooooood dricka istället. Med jordgubbar och granatäpple och massa mums i. Sedan vandrade vi vidare till en affär som heter Buffalo där vi desperat gick in och köpte var sin kjol på super-rea så att vi kunde byta om för det var verkligen jääääättevarmt. Vi bytte om inne på en 7-eleven toalett och sedan gick vi tillbaka till Tacobell och köpte en till likadan dricka (ja, så god var den). Efter det så åkte vi tåget tillbaka och åt kinamat hemma hos Daliah, gick till en lekplats en stund och sedan hämtade Grace upp mig vid 7 och vi åkte och köpte kinamat och sedan åt vi middag och tittade på Cake Boss. Jag köpte en ny tröja till Emily också, tror hon gillar den. Haha.

Jag lägger upp alla andra bilder imorgon, nu ska jag sova!


Hon är exakt lika läskig som hon ser ut.

Min plånbok har blivit tjock.

Stackarn. Så nu ska jag hjälpa den att banta, snällt va?
Nu drar jag och shoppar med Daliah. See yall later.


Peace Love & IHOP.

Min kväll;


Live for something or die for nothing

So, I've been home alone for about three hours and I don't know why. Basketball games don't take three hours do they? I've had two bowls of cereal and I'm getting an other one in a few because I can't get enough.

Och jag har ingen aning om varför jag skrev det på engelska. Känner mig lite som Maria Montazami när jag ibland först översätter svenska till engelska och sedan engelskan till svenska igen för att komma ihåg vissa svenska ord. När jag pratade med min bror precis så sa jag något i stil med "Han gör trädgården", vilket inte var en så särskilt intelligent mening, när jag egentligen menade att han klipper häcken. Och när jag pratade med mamma i torsdags så glömde jag av vad ordet pärm hette.

I think I'm loosing it.


Gammal bild dock.

Lördag morgon

Nu sitter jag här och har precis sett mina vänner åka TEAM SM i Mölndal på andra sidan atlanten. Jag satt och skrattade lite åt/med Olivia som försökte få upp något skräp från isen innan de åkte för det tog en stund, och sedan blev hon förvirrad för att hon inte visste om hon skulle gå tillbaka eller stanna på isen när de började ropa upp laget. Det var kul när man såg det och hade vaknat för 3 minuter sedan okej? Och när Team Spirit åkte så tror jag att kan kunde höra Johannas mamma skrika haha.
Men de är så sjukt duktiga, verkligen galet. Jag själv har problem med att åka frammåt på skridskor. Även fast de säger att det är lättare att åka baklänges, och baklänges har jag inte riktigt klarat av än haha. Nu åker Boomerang snart och jag ska hämta frukost innan det. Tjoflöjt!


Mina Tjejor! (bild tagen från stekis blogg)

Kids these days...

Emilys kompis Symphany hade det roligt på Bion vi gick på ikväll. Kanske lite för roligt?


Men Hallå?

Det är ju faktiskt inte varje dag som man går in på en gigantisk biosalong i USA, i Texas, på premiärkvällen av en ny film och en textad Mikael Persbrandt poppar upp på den ännu mer gigantiska skärmen och börjar prata svenska. Nej det händer ju inte så ofta. Eller det var första gången för mig i alla fall. Haha, jag blev så förvirrad. Sedan började små barn på skärmen prata norska och danska och jag visste inte om jag drömde eller om jag faktiskt satt där och var den enda som förstod vad de pratade om utan att läsa texten.

Jag förvirrade kanske er nu med, men jag var så förvirrad själv att jag inte han kolla vad filmen (för det var en trailer) hette eller handlade om. Hahaha.. jag är fortfarande lite förvirrad faktiskt.

Med gråten i halsen under träden i parken

Jag är inte säker på om jag berättat det innan men Harry Potter böckerna (bland annat) är förbjudna i High School i USA. Och anledningen är "Because it teaches witchcraft". Tycker faktiskt att det är lite roligt men det är inget man skrattar om i skolan inte. Jag har alltid (eller sedan jag fick reda på det när jag kom hit) undrat vad som händer om någon läser en Harry Potter bok i skolan. Typ tror folk att man är en häxa? Ibland vet jag inte riktigt hur de tänker här. Men det är faktiskt sant, att vissa, eller jag ska säga många, inte ens får se filmerna för sina föräldrar på grund av det. Och alla utom jag tycker att det är normalt.

Bara en liten sidnotering där. Idag är det fredag (väldigt skönt) och min buss började gå 20 minuter senare med start idag så det kändes bra. Även om det är alldeles för tidigt att gå upp 5.45 varje dag. Men jag ska inte klaga, här är det vår och varmt och skönt. På art så jobbar vi med en bild med 6 rutor i, som är 6 olika bilder men de håller ihop på ett sätt, ja jag visar er när jag är klar helt enkelt. Men det är ganska intressant, jag gillar den klassen, jag kan glömma allt när jag målar och bara vara i bilden. På fysiken hämtade vi ut våra böcker (inte kul) så nu har jag två superstora, jättetunga, böcker som jag måste bära på varje dag. Och min jättebamse svarta väska som böckerna inte får plats i för att den redan är full av pärmar, block och allt sånt som jag också måsta ha med mig varje dag. Jag kommer få ryggproblem.
På matten gjorde Miss Knox sina konstiga ljud och gester som vanligt och på Historian kollar vi på Cinderella Man. Ja, det var min skoldag det, nu ska jag äta något och ikväll tror jag att jag ska på bio om vi inte ändrar planer. Beastly tror jag filmen heter, med Vanessa Hudgens och Alex Pettyfer, och filmen är typ som en modern version av skönheten och odjuret. Vi får se, det är premiär ikväll så det kan vara svårt att få biljetter.




Sure Happy It's Thursday

Nu, under min lilla ensamma kväll här hemma (jag vet inte varför den var liten dock), så har jag, förutom min promenad innan, kokat spagetti, kollat på Gossip Girl och en utav mina favoritfilmer. The Pursuit of Happyness. Den filmen får mig alltid att vilja gråta och skratta på samma gång. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag har missat massa sömn denna veckan och tänkte ta igen den nu istället för imorgon i skolan. Bra va? Imorgon är det fredag (I'm in love) och sedan är det bara en vecka till Spring break.

Simma lugnt.


Jaden Smith & Will Smith.

På min gata i stan, där bor en tant

Drog ut i shorts och t-shirt på en promenad runt stan. (Tänkte att jag skulle skryta lite där så bli jätteavundsjuka). Jag tror inte att jag har visat er min lilla stad Rowlett så mycket så jag tog med mig kameran och vandrade igenom delen av staden som är lite äldre och inte den delen som alla restauranger och skolor ligger på. Så här får ni se lite utsikter som jag ser varje dag och, sorgligt nog, tar lite för givet nu.


Jag skrattar tydligen åt migsjälv..

Okej, så jag satt och tittade på Disneychannel igår med Emily som vanligt och "Shake it up" började, som vanligt. Det är ett ganska typiskt Disneychannel program, med de torra skämten och så vidare. Det liknar Zack & Cody ganska mycket fast det är om två tjejkompisar. I alla fall! Så är det två utlänningar som alla alltid gör narr av på programmet, med en rolig dialekt och konstiga kläder. Jag skrattar alltid lika mycket åt dem. Det är verkligen jätteroligt för de är så sukt konstiga.

Tills jag igår förstod att de är "från Skandinavien". Haha. Kul vad barn lär sig om svenskar nu för tiden. Kolla HÄR, HÄR och HÄR.

Upp och ner men Special K glad ändå


Och klaga inte på att jag ser lite koncentrerad ut. Det är inte lätt att ta ett upp och ner vänt kort, gå till soffan och se glad ut samtidigt som mjölken inte droppar ur skålen. Försök själva.

Tuesday's gray and Wednesday too.

Alltså! Jag har suttit här i snart en timma och funderat på vad jag ska skriva men verkligen ingenting intressant har hänt i mitt liv idag. Em.. Jag borde (haha måste) spela in när min mattelärare pratar någon gång för det går inte att beskriva. Men herregud vad hon babblar. Sedan ska min buss börja gå 6.40 istället för 6.20 så jag kan trycka på snooze 2 gånger extra på morgonen från och med fredag = najs.
Annars har det verkligen inte hänt någonting alls, jag skolkade tydligen igår utav att veta om det. Fast det var ju igår. Och vi fixade det imorse. Nu ska jag äta SPECIAL K. Och det blev i stora bokstäver för att jag ... ehm.. jag vet inte ens men jag har inte ätit det på länge nu och började nästan klia mig själv i magen för att jag ville ha mer. När jag var på Target (typ som Walmart) igår och köpte mina flingor så hörde jag ett par prata Svenska förresten. Det är alltid läskigt när det händer och jag inte är beredd på det för jag kopplar ihop det så otroligt långsamt. Jag hör vad de säger och förstår men jag bara fattar inte vad som händer. Haha, det är svårt att förklara. Jag hälsade inte på dem för de hade tydligen bråttom till flygplatsen men de lyckades förvirra mig ett långt tag i alla fall.

Nu väntar mina flingor, jag hör dem ropa på mig. (Och jag ska försöka ha detta nya paketet i en vecka i alla fall. Eller mer än 3 dagar säger vi.)

Detta var soluppgången imorse från bussen. För att lägga till lite färg på det hela.

Igår vid middagsbordet

Emma: So.. I think I had a dream about strawberries last night.
Emily: Ooookay.. I had like the worst nightmare ever!
Emma: Was it about strawberries?
Emily: No Emma.. Because I'm normal.
Granny: Did Emily just say that she is normal? Hahaha!

And that's why we love Granny!

Jag var upptagen idag


Med att stoppa pommes i Jackies hår på Whataburger...


..Och köpa mina favoriter.

Annars åkte jag till skolan, satt i gympasalen i 5 timmar med de andra mobbade utbytesstudenterna och en del seniors som tydligen behövde vara där. Sedan åt vi burritos från burritokön (riktigt oväntat det där va) och sedan satt vi i gympasalen i några timmar till, 3 skulle jag tro. Efter det åkte jag, Jackie, Maya och Caroline till Whataburger och åt mer lunch, sedan åkte jag hem, jag hann prata med min fina pojke en stund och sedan åkte jag, Grace och Emily till Forth Worth och åt middag med Granny & Papa för Granny fyllde år i söndags. Jag kom hem för några minuter sedan och ska sova nu så att jag orkar upp imorgon. Godnatt.

All new again!

Vaknade upp imorse (lite tidigare än vanligt punkt punkt punkt) och hann med bussen i ganska god tid. Okejdå jag sprang lite men inte hela vägen. Sedan kom jag till skolan och gick till Journalistiken för sista gången, lite ledsen i ögat blev vi alla eftersom att vi har haft första lektionen tillsammans i 2 terminer. Men vi fick våra nya scheman och gick skiljda vägar därifrån. Min nya första lektion är Engelska med Miss Grieb (som inte kan så mycket om världen om ni såg inlägget nedan, men hon verkar kunna sin litteratur och allt det där engelskatjatet) Jag kände två personer där inne från innan men såklart så blev de bestämda platserna på helt olika delar av klassrummet för oss. Så det blir att hitta nya människor som kan hjälpa mig med Engelska haha. Min andra lektion kommer att vara Art, vilket kändes rätt skönt, att få betyg för att måla på ett papper (vilket denna Art-termin kommer att gå ut på, att måla och skissa) känns rätt skönt eftersom att jag har ganska lätt för sånt. Där inne var jag och en annan tjej vid mitt bord, de enda två vita människorna i klassen. Resten bestod av iprincip bara asiater. Dom som ska vara så duktiga på allt och kreativa, haha, men vi kan säkert lära oss från varandra.
Lektion numero tre är Fysik med Coach Calvert vilket verkar vara en rätt bra lärare så jag kanske till och med lär mig något i fysiken den här terminen. Medina är också i den klassen så we've got each others backs. Fjärde lektionen blev Algebra 2 med Miss Knox. En Afrikan-Amerikan i sina bästa dagar som hon själv beskrev sig. Herregud, den kvinnan. Och det känns ju bra att jag berättar att jag ska ha Miss Knox i matte och folk säger: "Oh I'm so sorry." Vi får se hur det går.... Femte lektionen är US istory med Coach Barcheski, vilket jag tror kommer bli en bra klass även om jag inte direkt gillade US History förra gången.

Så jag får väl säga att jag är ganska nöjd med mitt nya schema. Det har ju liksom bara gått en dag så jag kan inte direkt komma fram till hur den här terminen komemr att bli, men ja, det kan bli intressant.

Imorgon så är det TAKS testing i skolan, något test som jag inte behöver göra eftersom att jag inte ska gå i College i USA, men tydligen så måste vi (utbytesstudenterna) komma dit klockan 7.30 ändå och sitta i gympasalen tills klockan slår 14.30. Ganska dumt faktiskt men inget vi kan göra något åt nu. Vi får inte sova, inte lyssna på någon musik eller använda elektriska apparater.
Sååå... spela kort? Läsa en bok? Det kommer bli en lång dag imorgon. Och i April så har de TAKS testing igen (ni får googla det om ni vill veta mer om det för jag orkar inte beskriva) och då är det i 4 dagar som vi ska sitta i gympa salen klockan 7.30 på morgonen till 14.30. Haha, det kan ju bli... kul.

Nu ska jag hitta något att äta för jag är hungriiiiiiiiiiig. Och på tal om mat så kommer jag att sakna min lunch i skolan, nu är bara jag och Jackie kvar i C-lunch och verkligen (jag lovar) alla andra som jag känner har B-lunch. Fantastiskt. Haha, men jag och Jackie hänger kvar i C-lunchen den sista terminen också.


Här är en gammal bild i brist på en ny, hejdå!