Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

All new again!

Vaknade upp imorse (lite tidigare än vanligt punkt punkt punkt) och hann med bussen i ganska god tid. Okejdå jag sprang lite men inte hela vägen. Sedan kom jag till skolan och gick till Journalistiken för sista gången, lite ledsen i ögat blev vi alla eftersom att vi har haft första lektionen tillsammans i 2 terminer. Men vi fick våra nya scheman och gick skiljda vägar därifrån. Min nya första lektion är Engelska med Miss Grieb (som inte kan så mycket om världen om ni såg inlägget nedan, men hon verkar kunna sin litteratur och allt det där engelskatjatet) Jag kände två personer där inne från innan men såklart så blev de bestämda platserna på helt olika delar av klassrummet för oss. Så det blir att hitta nya människor som kan hjälpa mig med Engelska haha. Min andra lektion kommer att vara Art, vilket kändes rätt skönt, att få betyg för att måla på ett papper (vilket denna Art-termin kommer att gå ut på, att måla och skissa) känns rätt skönt eftersom att jag har ganska lätt för sånt. Där inne var jag och en annan tjej vid mitt bord, de enda två vita människorna i klassen. Resten bestod av iprincip bara asiater. Dom som ska vara så duktiga på allt och kreativa, haha, men vi kan säkert lära oss från varandra.
Lektion numero tre är Fysik med Coach Calvert vilket verkar vara en rätt bra lärare så jag kanske till och med lär mig något i fysiken den här terminen. Medina är också i den klassen så we've got each others backs. Fjärde lektionen blev Algebra 2 med Miss Knox. En Afrikan-Amerikan i sina bästa dagar som hon själv beskrev sig. Herregud, den kvinnan. Och det känns ju bra att jag berättar att jag ska ha Miss Knox i matte och folk säger: "Oh I'm so sorry." Vi får se hur det går.... Femte lektionen är US istory med Coach Barcheski, vilket jag tror kommer bli en bra klass även om jag inte direkt gillade US History förra gången.

Så jag får väl säga att jag är ganska nöjd med mitt nya schema. Det har ju liksom bara gått en dag så jag kan inte direkt komma fram till hur den här terminen komemr att bli, men ja, det kan bli intressant.

Imorgon så är det TAKS testing i skolan, något test som jag inte behöver göra eftersom att jag inte ska gå i College i USA, men tydligen så måste vi (utbytesstudenterna) komma dit klockan 7.30 ändå och sitta i gympasalen tills klockan slår 14.30. Ganska dumt faktiskt men inget vi kan göra något åt nu. Vi får inte sova, inte lyssna på någon musik eller använda elektriska apparater.
Sååå... spela kort? Läsa en bok? Det kommer bli en lång dag imorgon. Och i April så har de TAKS testing igen (ni får googla det om ni vill veta mer om det för jag orkar inte beskriva) och då är det i 4 dagar som vi ska sitta i gympa salen klockan 7.30 på morgonen till 14.30. Haha, det kan ju bli... kul.

Nu ska jag hitta något att äta för jag är hungriiiiiiiiiiig. Och på tal om mat så kommer jag att sakna min lunch i skolan, nu är bara jag och Jackie kvar i C-lunch och verkligen (jag lovar) alla andra som jag känner har B-lunch. Fantastiskt. Haha, men jag och Jackie hänger kvar i C-lunchen den sista terminen också.


Här är en gammal bild i brist på en ny, hejdå!

Postat av: Frida

C lunch?

2011-03-01 @ 10:11:41
URL: http://Http://fridaliljeberg.blogg.se
Postat av: Emma

Ja, det finns 4 luncher, eftersom att alla inte får plats i cafeterian samtidigt. Jag har lunch nummer 3 , vilket kallas c-lunch. Den första lunchen heter A-lunch och så vidare !

2011-03-01 @ 13:22:54
URL: http://grannis.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-