Fotoblixtar skar ut små skivor av evigheten



Här är mina tre gamla kameror jag har samlat på mig under de senaste veckorna. Jag är lite sugen på en till men hittar ingen som jag är riktigt säker på. Eller jo, hittar en del Nikon F (som är min favorit och jag måste ha en någon gång) men de är alldeles för dyra. Jag har inte blivit galen än liksom. Hehe.

Så jag fortsätter min jakt på en rimligt billig Nikon F, men jag letar också efter en Olympus OM1.

Ursäkta min nördhet.

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Jag och Marcus hamnade på en klippa vid havet igårkväll/eftermiddag. Vi tittade på alla fåglar, kastade lite macka och hade det mysigt. Vid åtta-tiden åkte vi och köpte pizza i Björkris, sedan åkte vi förbi Maxi också och köpte massa godis, chips och dipp. Hemma hos Marcus såg vi på halva den nya Mission Impossible filmen innan vi somnade och imorse skulle Marcus upp och jobba så han körde hem mig. Haha det var superkortfattat men ja.

Nu kollar jag på lite film och gosar med min katt.


And all the kids they dance, all the kids all night

Jag körde hem mammas bil efter skolan eftersom att hon ska på fest ikväll så nu sitter jag hemma och kollar på Projekt Springiväg och väntar på att min prins ska komma och hämta mig.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på denna soliga fredag men vi har lite småplaner. Vi får väl se hur det blir. Det brukar ju bli mysigt vad vi än hittar på så det spelar väl ingen roll.

Ha en fin dag!


Fredag

Nu är det bara en vecka kvar tills det är påsklov och det känns bra. Om en vecka ligger jag och sover.

Jag började min morgon idag med att Frida köpte en bulle till mig. Mums! Och med tanke på att kaféet är stängt idag så behövde jag det. Men för utom det så vet jag inte vart den här dagen tar mig. Ska vara med min fina pojkvän sedan så det ska bli mysigt.

Otroligt intressant inlägg osv.


10

Har tio små värmeljus som lyser upp mitt rum just nu. Att jag ens har samlat på mig så många små ljuslyktor (och vill ha fler). Tycker bara att det är så himla mysigt och luktar så gott och hemtrevligt på något sätt.


Den närmast är från Turkiet och de två längst bort är från Danmark. Jag vet att man inte ser dem så bra men någon gång när jag orkar så kan jag kanske fota alla tio om ni vill se dem.

Stick to you

Hej allihopa. Min kära bror hjälpte mig att fota min tatuering, mest för att jag ville se den ordentligt, men så har jag ju en blogg så ni kan såklart få se också. Den har inte riktigt läkt klart ännu, utan det kommer ta en vecka till ungefär, men den har inte blivit infekterad eller något så det är ju kanonbra (för det skulle inte förvåna mig om det hände mig).

Den lilla pricken på höger sida av objektivet på kameran är ett födelsemärke och det är därför det inte är tatuerat just där.





Och om någon undrar så är det en Olympus OM1 som sitter på min rygg.

Jag blir så glad av det här vädret

Glass är inte direkt min grej, har aldrig riktigt gillat det. Men en polka och en jordgubb&rabarber-sorbet satt rätt fint idag. Just sayin'.


I'm on a roll this time and heaven is in sight

Igår blev det pizza till middag med min älskling och sedan åkte vi hem till honom och såg på massa film och hade det mysigt. Idag är det torsdag, om nu någon hade missat det, och det är psykologi som gäller. Jag har lite juiceabstinens men det fixade jag med en päronfestis från kaféet för en femma jag hittade i jeansfickan.


Bella och mina skor.

God morgon

Började min morgon med näsblod, vilket jag inte rekomenderar klockan 7 på morgonen av alla tider. Efteråt gick jag ner för att hämta lite juice och ser till min fasa att det är frost ute. Kollar termometern. Noll grader. Vad händer? Det skulle ju vara sommar nu.


Little Lion


Nytt i garderoben



Ursäkta den något kassa kvaliteten på bilderna, tog dem i ett konstigt ljus, med min iphone. Men man ser i alla fall min nya jumpsuit, som är mycket svartare i verkligheten. Från H&M.

Pärlsockerboll

Idag efter skolan gick (okej, åkte bil) jag till Café Karma med Johanna och Dagge där vi åt mat och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag och Dagge köpte även kokosbollar, men kom fram till att om det är med pärlsocker på så måste det ju heta pärlsockerbollar. Vilket var ett ganska roligt ord att säga. Försök säga det 10 gånger snabbt! Inte det enklaste haha.

Sedan gick min parkeringsbiljett ut så vi begav oss hemåt i det fina vädret. Nu ska jag ut och fota lite hade jag tänkt. Hare bra!


Tisdag

Började morgonen med en chai och dagen har hittills varit bra. Kanske ska börja varje tisdag med en chai? Probably.


Sushimiddag



Jag och brorsan blev lite sugna på sushi (okej mest jag) så vi åkte in till Kungsbacka och tog oss 10 bitar var. Jättegott var det och efteråt gick vi till Hemköp och köpte lite godis.

Nu ska jag börja skissa på den där hyllan jag ska bygga. Så att det blir av någon gång tänkte jag.

Nikon FM

Idag testade jag min Nikon FM. Kändes så mysigt att ta kort med en såpass gammal kamera, det är dock lite irriterande att man inte kan se hur bilderna blir men jag tänkte lämna in filmen någon gång i veckan för att se hur de blir! Spännande!

Annars så har jag väl inte gjort så mycket idag, jag har städat lite, skypat med Marcus och kollat på massa TV. En del juice har det blivit också. Jag älskar juice.


Studiedag


En klocka som står still, här blev jag till

Hej på er. Nu tänkte jag sammanfatta min helg eftersom att jag bara har lagt upp bilder på bloggen utan att direkt förklara någonting.

I lördags jobbade jag, 10-14, och hjälpte allt från trevliga små tanter till dryga snobbar som bara ser mig som en okunnig tjej. Men de får man ta har jag hört. Efter jobbet stack jag hem till Johanna där jag åt massa god spagetti och köttfärssås och jag fick se Johannas balklänning som hon hade köpt! SÅ HIMLA FIN! Vi, alltså jag, Johanna, Tiina och mamma pratade om London som vi ska åka till i maj, vad vi ska hitta på och liknande. Vi beställde biljetter till två musikaler som vi ska se i alla fall, Phantom of the Opera och Lejonkungen. Så det kommer bli mysigt! Olivia kom också över lite senare och var bara allmänt glad och sprallig som vanligt. Vilket alltid får mig på bra humör. 

Sedan gav jag alla en stor fet kram, åkte hem, duschade, lekte lite med min syster och pratade med pappa en stund innan Marcus kom och hämtade mig. Vi åkte till Kungsbacka, åt lite mat och sedan hamnade vi hos hans moster där vi målade om hennes lister och fikade. Efter det åkte vi hem till Marcus, laddade ner hela Kenny Starfighter-serien, såg halva innan vi somnade och såg halva när vi vaknade.

Idag var det barnkalas som gällde för Marcus lillebror Victor fyller 4 år idag. Så vi åt vofflor och tårta och var ute i solen. När det tog slut drog jag och Marcus iväg (och jag fick köra hans bil!) (mest för att jag ville testa om jag fortfarande kom ihåg hur man växlade, vilket jag gjorde, efter en stund). Vi körde in på OKQ8, köpte en Håkan-skiva, satte den i bilen och körde runt Onsala-halvön med nerdragna rutor till Håkan Hellström och allt var bara allmänt bra. Sedan tog vi med oss en pizza på vägen hem igen, åt den, kollade på Tintin och sedan var dagen så gott som slut. Marcus körde hem mig för en stund sedan och nu ska jag skypa med Texas strax.

Hoppas ni har haft en fin helg.


Katt/Boll


Tre gröna bilder

 


Lite annat konstigt som jag hittat på Tradera

Ibland blir jag så fascinerad på människor. Okej att folk vill sälja sin tång, men varför döpa den till "Konstig tång" och försöka sälja den på tradera för 25 kronor? Och ursäkta, men vem köper potatis på tradera? Det spelar ingen roll hur fin den är. Jag skulle aldrig köpa någon ätbart över tradera. Lite misstänksamt ändå? Eller är det bara jag som är paranoid kanske.

 

Här är i alla fall några mer annonser som jag tyckte var lite roliga.

 


Värt med en trasig orm för 1 krona?

Fredagsmys

Efter en grymt god middag hemma hos Johanna igår så låg jag i matkoma i flera timmar. Som tur var körde min fina pojkvän hem mig så jag slapp ta bussen i dimman. Nu börjar jag dock bli riktigt hungrig igen och caféet är inte öppet på fredagar så jag får vänta tills det blir lunch. Skulle ätit frukost!


H&M 349:-


Torsdagstankar

Jag kom precis på att jag köpte en jeansjacka i tisdags som ligger kvar i bagageutrymmet på min bil. Hehe. Men med detta underbara vädret så kommer jag nog att kunna använda den i veckan! Visar den när jag kommer hem idag om jag kommer ihåg.


Tattoo


Jag kommer att ta bättre bilder lite senare när den har läkt ihop ordentligt.

Emma & Emmyhumor

Everything happens for a...

 

 


Frukost

Börjar dagen med en bra frukost i hopp om att det ska hjälpa mig genom allt. Har ett matteprov och två engelskaprov idag också. Fast engelskaprovet är jag inte orolig för, det är nog mer matteprovet som jag ska ha om en timma som skrämmer skiten ur mig.


Tro, tvivel och nattmackor



Jag känner på mig att jag inte kommer att kunna somna än på ett tag så nu har jag fyllt rummet med tända ljus och spelar Håkan Hellström från högtalarna. Det är rätt fint ändå. Hoppas att ni har en fin kväll, godnatt.

Åsså lite ris

Idag efter skolan åkte jag för att träffa Olivia och Johanna på Kungsmässan. Det slutade dock med att vi satt på McDonalds i flera timmar och sedan åkte hem. Men det var mysigt, vi har inte umgåtts så på hur länge som helst. Nu är jag hemma igen och jag och pappa sitter och skrattar åt "Förvirrad Afrikan" (en video), jag ska nog snart ta något att äta. Men vi får se.

Gratis är gott

På måndagar har jag en rast på nästan tre timmar, vilket är sjukt segt. Men jag brukar hålla mig i kaféet runt halv 12 då det stänger för dagen. För då får oftast vi som "råkar" sitta här de bullarna som blev över efter dagen. Värt.

 

 


Universeum

Fem trötta och sega tjejer drog till Universeum idag. Det var jag, Thilda, Emmy, Frida och Dagge. Och trots att vi var lite griniga så tyckte jag att det var en bra dag. Hade det mysigt! Vi dansade dansmatta, såg fina apor och läskiga hajar.



Inte direkt de skarpaste bilderna jag någonsin tagit, men det får duga!

You don't say?

Igårkväll drog jag, Emmy, Thilda och Frida ut på äventyr i Lindome. Orkar inte skriva ner allt som hände så jag låter dessa väl utvalda bilder tala lite för sig själva. Hade det kul med mina vänner i alla fall. De är grymma!


JVCC



Kamera: Nikon D3100 Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm

Bloggar strax

Nu har jag äntligen kommit hem igen. Här är två bilder från imorse så bloggar jag med massor av bilder senare. Både från VM igår, igårkväll och Universeum idag.


Tjena mittbena

Hinner inte lägga upp en bild på min tredje outfit för dagen men jag kör på svarta jeans, vit topp och mitt vanliga ruffsiga hår.

Om någon nu mot förmodan brydde sig haha.


Dagens andra outfit

Redo för flera timmar i en ishall igen! Med två tröjor, en skinnjacka, en vinterjacka och en superhalsduk. Nu ska jag fan inte frysa!

 

 


Haha?

I telefonen:

Anna (min chef): Hallå!
Emma: Anna, jag har ju jobbat fel helger jättelänge utan att någon har märkt det!
Anna: Hahaha! Jo jag har vetat det hela tiden.
Emma: Men? Varför har du inte sagt något?
Anna: För jag tyckte att det var kul! Hehehe!

... Men jaha.


Jobbet

Dagens första utav tre outfits. Inte den mest spännande kanske. Haha. Och jag och Ulrika upptäckte precis att jag har jobbat fel helger (jobbar bara varannan helg) i över en månad. Och ingen har märkt något. Bra koll!

Jaja, jag jobbar idag även om jag tydligen inte skulle. Min varma choklad värmer mig.


Mina fina tjejer



Så, nu är jag hemma igen efter första dagen av Junior VM i Teamåkning. Känner mig, som alltid, som en stolt mamma i publiken när jag sitter och hejar på mina vänner. De är så himla duktiga. (Jaja, bla bla jag säger det hela tiden, men det är sant. Så duktiga är dem, och de borde få höra det oftare!)

Jag och Matilda hittade knappt dit, och lyckades till och med krångla till det när vi skulle hem igen. Så jag har ingen som helst aning om hur jag ska hitta dit imorgon för då ska jag köra själv. Önska mig lycka till typ. Men vi tog ett stopp på McDonald's på vägen hem i alla fall. SÅ GOTT.

Imorgon ska jag även ta med mig stora kameran så då ska jag ta massa fina bilder på alla åkare!

Junior VM

Nu sitter jag i Frölundaborg med Matilda och Jim i väntan på att det ska börja. Heja Team Spirit och Team Convivium!

Här ska vi bo halva helgen och se världens bästa lag från 13 olika länder åka. Tänka sig att tre av mina bästa vänner åker! Så duktiga är dem!


På "presenten" innan idag

Vi hittade en liten grotta med en spegel i taket.


Hitta Nemo humor

She touched ... the butt...

HAHAHAHA

 

 


Tack, jag är jättenöjd

Det är fredag idag. Vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. Fredagar brukade vara min absoluta favoritdag på hela veckan men nu känner jag mig ganska nere. Men jag har bestämt mig för att inte vara ledsen idag så jag dricker juice och väntar på att journalistgruppen ska bege sig till Aranäs där vi ska prata om vårt magasin vi skrev under APU-veckorna. Hoppas att någon är intresserad i alla fall (tveksamt).

Men i helgen kommer jag inte få en enda stund ledig tid verkar det som just nu. Ska försöka mobilblogga så mycket jag kan dock. För jag vet hur mycket ni kommer sakna mig. Eller nått. Men ni läsare har faktiskt blivit fler, vad beror det på? Vilka är ni? Jag är nyfiken!


Såhär kul har vi i skolan


Nu får det vara nog med vinter

Idag åker skinnjackan fram. Nu ska jag tvinga fram våren.



Man ser inte hur fin jackan är men skit samma. Det får ni se någon annan gång. Fick den i alla fall av Johanna och Olivia. Nu är jag sen till skolan så HEJDÅ.

Är det du som är galen eller världen som är sjuk?

Jag vill skriva en lång text om allt. Men sedan får jag dåligt samvete. Så jag skiter i det. Egoina sa att jag skulle köpa en Ben & Jerrys, hitta en ny serie att kolla på och när jag hade sett klart den skulle jag duscha, sminka mig, fixa håret och hitta på något kul med mina vänner. Jag antar att det låter rimligt.

Dock går jag ju i skolan och är upptagen hela helgen så jag får kanske hålla det inne en stund till och köpa glass nästa helg. Även om jag inte gillar glass så mycket. Nu ska jag strax åka och hämta min brorsa från hans träning så att vi kan sjunga i bilen tillsammans till våra töntiga låtar.


Egoina och tjejerna i December någon gång. Tänk vad bra det var. Och hur mörkt mitt hår va? Är det så mörkt fortfarande?

Kunde inte låta bli



Den här fick följa med mig hem idag. Så himla fin att jag inte kan sluta titta på den. Det blev ingen Nikon F dock. Fick nöja mig med denna Nikon FM istället. Men nu är jag nära! Nästa gång kanske!

We used to have this figured out

Jag funderar på att bygga en hylla. Jag vill ha en hylla på min största vita vägg men tror inte att jag kommer hitta någon som passar mitt rum p.g.a mina små och sneda väggar, så jag får väl göra en egen då. Hur svårt kan det vara? Eller så målar jag en tavla och sätter på hela väggen. Det är ju också ett alternativ. Jag får helt enkelt fundera på detta.



Ursäkta humörsvängningarna, det är bara så det är just nu.

It wont make sense right now, but you're still her friend.

Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vad som känns bäst. Svälta sina problem eller äta dem. Idag äter jag dem.

Då känns det i alla fall som att värken i magen försvinner en stund, fast så gör den inte det :PPpppPPPppPpPp

 

 


Mys och favoritfilm


Och ja, på VHS.

I could hold you for a million years

Jahopp. Idag var det skola som gällde. Onsdagar är inte direkt så speciella. Ganska tråkiga om jag får säga det själv. Och det får jag. Efter skolan åkte jag, Frida och Emmy och åt morotskaka och drack smoothie innan vi uträttade lite hemliga ärenden. Hehehe. Ni får veta mer om det senare.


Hmmm...


Jag vaknar med den tanken varje dag

Idag hade jag Matte C, Svenska C och Engelska C till klockan fyra. Segaste någonsin. Okej, nej, men idag kändes det så i alla fall. När jag kom hem tvättade jag mammas bil för 100 spänn i min systers rosa gummistövlar. Det var kallt och blött. Nu ska jag äta pannkakor och gosa med min katt.


Hämtade ett litet paket på posten idag

Förra veckan lade jag ett bud på tradera, 12 kronor på en ny kamerarem, och vann (vilket jag inte räknat med först). Jag ska nog fortfarande köpa den andra kameraremmen jag vill ha (länk) men jag tycker att den här också hade sin unika charm. Och tolv kronor är ju inget att grina över direkt.


Bilderna är tagna med min telefon i dåligt ljus så därav bildkvaliteten. Färgerna är lite starkare IRL.

I'm shouting your name all over town

Idag var första gången på runt tio dagar som jag lyssnade på musik helt frivilligt för att jag ville. Det var faktiskt först i fredags när jag var hemma hos Olivia en stund som jag kom på att jag inte lyssnat på musik på en vecka. Det är ganska konstigt ändå, att man bara kan sluta sådär utan att märka det.

Men musik är bra. Det får mig att må mycket bättre en stund. Jag får gåshud när jag lyssnar på låtar som jag verkligen tycker om eller som verkligen tilltalar mig. Jag har saknat den känslan lite nu när jag fick känna den igen. Jag får göra en ny skiva till min bil så att jag börjar lyssna på musik när jag kör igen. Den är en himla fin känsla. Jag brukar ju sjunga så himla högt när jag kör bil ensam. Enda undantaget är när min bror följer med, han brukar tyvärr få lyssna på mina falska toner. Haha.

I väntan på frukost

Jag sitter och spelar wordfeud med mig själv i Johannas kök medan hon steker bacon och gör oboy till mig. Snacka om service.

 

Och ja Tiina, jag lånade din IPad.


Sådär ja

Tryck på f5 ett par gånger så dyker nog den nya designen upp. Kommentarsfältet är nu öppet för all sorts kritik så tyck gärna till för det är ni som ska stå ut med att läsa. Godnatt!

Photoshoot

Jag och brorsan drog ut och fotade lite vid Fjärås fina sjö. Anledningen till att vi åkte dit var att han skulle hjälpa mig att ta en bild till min nya bloggdesign. Jag tror allt att vi fick en som jag hade tänkt mig ungefär. Här är några andra random bilder från kvällen.










Åh åh det ligger i luften

Jag vet att jag skrev "hörs imorgon" men det struntar jag i. Jag vill skriva något. Det var längesedan jag skrev på riktigt, någonting jag ville skriva menar jag då. Det kan vara riktigt skönt att bara få skriva av sig och låta känslorna följa med.

Jag och mamma var i alla fall på Ledin ikväll för er som inte visste eller förstod det i mitt hemliga budskap i det förra inlägget. Förutom en sommar då Mathias blev sur och vi var tvugna att gå efter bara ett par låtar så har jag aldrig sett Ledin live. Jag har plannerat att göra det, flera gånger faktiskt. Men det har liksom aldrig blivit något av det.

Hela den här veckan har varit skit. Jag har haft alldeles för mycket att tänka på och alldeles för lite tid att tänka på de viktiga sakerna. Men när tonerna till Tomas mysiga och galna sånger började spelas så kände jag att jag slappnade av för första gången på... länge. Väldigt länge. Jag föll tillbaka, kanske tio år i tiden och var 9 år igen. Jag blundade och såg sena varma midsommarkvällar med Sensuella Isabella, jag såg mig och Johanna hitta på en dans till Sommaren är kort och bara dansa den hela dagen. Jag skrek precis lika högt som jag och Olivia gjorde på en skolbänk i nian när vi sjöng Inatt är jag din hur många gånger som helst. Jag såg min familj bila ner till Frankrike till tonerna av Knivhuggarrock och jag skrattade till ibland av gamla minnen med alla dessa låtarna, det var bara så skönt att faktiskt slappna av en stund. Jag fällde till och med en tår till En del av mitt hjärta, men dock inte av gamla minnen utan nya. Den har en väldigt fin text den låten.

Så tack mamma för att du tog med mig på en fin och välbehövd kväll. ♥

Såhär ser jag ut ikväll

Nu ska jag och mamma ut och knivhuggarrocka! Hörs imorgon!


Info

Håller på att göra en ny design till bloggen i brist på ett liv. Jag trivs ändå inte riktigt med denna som är nu och vill egentligen ha en väldigt enkel och "tråkig" och satsa på att göra inläggen fina och roliga istället. Men vi får se.

I wish nothing but the best for you too



@emmagrann på Instagram

The best is yet to be.



Kamera: Nikon D3100 Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm Redigering: Pixlr-o-matic

My bad....

Tempo blev inte så glada på mig när jag kom inklampandes med massa paket jag ville skicka 10 minuter innan de skulle stänga. Hehe. Men nu har jag i alla fall skickat iväg de mesta av mina kläder som jag sålde, till bland annat Öland, Lund, Pajala, Stockholm och Kina. Eller... okejdå det var Kinna. Men det kunde vart sant!



Jag har även fått förfrågningar om vad jag har för alias på Tradera. PolynomEmma heter jag där. Klicka här för att komma till min sida. Just nu ligger det bara uppe en tröja till salu men jag ska nog lägga upp mer redan ikväll eller imorgon så håll ett öga öppet om ni är intresserade. Kommer att komma upp en del killkläder också.

Lite vårkänslor








Mellanmål


Nu ska jag kolla på Top Model och Projekt Springiväg snart. Standard.

APU

Det har varit mycket slagsmål och skit under APUns två perioder men nu är det snart över och det känns jävligt bra faktiskt. Allt kan väl inte vara bra antar jag. Ibland måste man bara göra saker som man egentligen inte vill.


Två fina tjejer.

Klicka här för att se vårt APU-arbete. Det ska bli en tidning sedan men det finns även som en blogg.

"Det finns saker man måste göra fast man är rädd. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort"

 


Tradera

I veckan rensade jag ut min garderob. Jag fick ihop en hel drös kläder som jag inte använder och lade ut ganska många plagg på Tradera (Tjänat totalt ca 500 kronor på de 20 plaggen jag lade ut, vilket var mycket mer än jag räknat med! Ett tips för er som vill tjäna lite pengar och har massa kläder ni inte använder).

Nu har jag själv också börjat titta runt lite på hemsidan bara för att se vad folk säljer. Och ibland ser jag de konstigaste sakerna...

Jag är väl medveten om att folk samlar på det mesta som finns men ändå. Vissa saker?



Vem köper en snäcka för 100 kronor + frakt? En snäcka??



Okej att folk samlar på salt & peppar men ändå. Va?



Hahahaha! Jahaja...



??????????????????????????

skola skola skola skola skola skola


Tihi



Det har blivit en del morotskaka den senaste tiden. GOTT!

Mat


Regula Sprinty C

Titta här vilken fin kamera jag köpte förra veckan. Fick med en sån gammal väska till den med som nu hänger på väggen. Kameran fick hamna på mitt skrivbord just nu. Under hyllan med min Welmyflex. Hoppas inte att detta leder till något sorts beroende och att jag börjar köpa massa gamla kameror som jag inte har plats för. Men än så länge är det ju lugnt.

Just nu är jag på jakt efter en Nikon F. Bara för att de är så fina.


Vill ha - Topshop



Topshop.com

Alla mina drömmar handlar om dig


Nu ska jag iväg och sälja toaletter

Detta är ett tidsinställt inlägg men jag antar att jag i detta nu är på väg till jobbet och förhoppningsvis är jag såhär glad också. Bilden har pappa tagit någon annan gång som jag skulle till jobbet.



Moments like this



Hallå igen!

Nu blev ni glada va? Eller överraskade i alla fall.

Detta är dock ett tidsinställt inlägg som jag skrev i onsdags men inte orkade ladda upp så det fick komma nu istället. Bättre sent än aldrig, right? Jaja, jag har lagt upp massor av tidsinställa inlägg som kommer att komma under helgen och nästa vecka. Så att jag kan hoppa över bloggen ett tag till utan att ni märker det. Hehe.

Ett om dagen kan ni förvänta er i alla fall, sedan veckan därpå så ska jag nog börja köra på riktigt igen.