Kom även hit idag

Till gymmet alltså. 

Mysfika med bästa Johanna


Försöker vara kreativ på förskolan


Visst känns det fint nu

Hej vänner, blev inget jobb för mig idag heller för det strulade till sig med dubbelbokningar och allt möjligt. Men jag fick gjort klart min kurs och ätit lunch med mamma istället. Nu skall jag gå och gymma innan alla andra kommer. Hejdå. 


The sky

Efter att inte ha sett solen på över en vecka så behövde man solen som vädret hade att bjuda på idag. Lite vitamin D till kroppen! Och en vacker solnedgång på det också. 

Utanför fönstret just nu! 

Gymmet hann jag med också!

Hann med en timma på gymmet idag och klockan är bara två! Och jag har nästan gjort klart allt jag skulle hinna med idag! Känns bra. 

Dagens lärdom är dock att man inte skall lyssna på musik när man skall ta sina bloggbilds-selfies för även om de flesta tar bilder på sig själv i något sammanhang så är det fortfarande lite pinsamt att någon ser på! Haha.. Det borde ju inte vara det egentligen.. 


Godmorgon världen!

Fick inget dagisjobb idag så tog en lång sovmorgon istället. Nu väntar dock frukost, skypesamtal med Olivia, pluggande och fixande. Mycket att göra så det kanske var bra att jag blev ledig idag. 


Today is gonna be the day

Jobbade idag 10-14 och åkte sedan hem till Philip och halvsov i ett par timmar, pluggade lite och lagade pasta carbonara som jag och Philip sedan åt. Gott! Nu skall jag sova och sova ut ett par extra timmar imorgon! Så skönt! Kolla in min nya mössa förresten! Fick den av Stina i veckan. 


Hmm..

Hittade den här bilden i en av våra kataloger idag. Känns lite konstigt att använda en sån här bild i en katalog? Eller det kanske bara är jag. 

Sitter ni såhär rakryggade och glada när ni är på toa? Hahaha.. 


Shoutout

Igår lade Blogg.se upp mitt tips på fotobloggen på "synas" där alla som bloggar på blogg.se kan se det. Kul! Lite som en shoutout för fotobloggen. 
 
Sitter här i butiken/på jobbet och väntar på kunderna. Komsi komsi. Vill inte ha tid till att blogga, vill att det ska gå fort. Om ni har tråkigt idag och inte tittar på hockeyn så kan ni gärna komma ner med en redbull eller något, har redan börjat gäspa varje minut känns det som.. 
 

Brb jobba 10 timmar på dagis


Sorry for the bad uppdatering

Hej allihop. Ledsen för dålig uppdatering och den kommer säkerligen bli sämre eftersom att jag jobbar alla dagar utom söndag (möjligtvis söndag också) denna veckan. Men kolla in fotobloggen sålänge, den uppdateras mer flitigt än denna just nu faktiskt. Foto har jag alltid tid med förstår ni. Klicka på bilden bara! 
 

Hallå Brus

Hej vänner, jobbade hela dagen igår och jobbar hela dagen idag. Dock var jag på Aderbys igår och på dagis idag. Kul med omväxling men ska bli skönt att komma hem sedan, ta en kopp te och kanske fota lite. Dock är det ju världens tråkigaste väder ute men får hitta på nått! 

Några veckor gammal bild. 

Sunday Funday

Sitter och redigerar alla vimmelbilder från inatt och funderar på att åka till gymmet sedan. Var ett par dagar sen sist så får väl komma igång igen nu efter allt födelsedagsfirande kanske! 

Jag kom hem ca 3 inatt och vaknade vid halv 1 "imorse". Jag och Philip åt potatisgratäng och nuggets (bra kombo haha) och kollade på 21 & Over. Hyfsat bra film, den var ungefär så som jag väntade mig men helt klart sevärd om man har sån humor! 


Powernap

Klockan är 22:26 och jag skall nu ta mig en liten powernap innan nattens fotojobb. Är svintrött så vet inte om det är så bra att somna egentligen men vafan. Har en redbull som väntar på mig sedan. Så "godnatt" då. Sov lite för mig ni som är hemma ikväll. 


It's my party I can do what I want

Jag har kalas hemma och skulle blåsa ut ljuset på tårtan, dock stod alla och skulle ta kort så jag började jag skratta och blåste ut ljuset med mitt skratt istället. Detta blev resultatet på den bilden. 


Alla hjärtans dag!

Idag har jag hängt med fina Emmy hela dagen och vi har fotat, druckit te, snackat skit och fixat håret. Det var kul! Sedan åkte jag hem till Philip och kom precis före honom så att jag hann ställa upp hans present innan han klev innanför dörren. Så jag går emot strömmen lite och lägger upp vad jag gav i alla hjärtans dag present istället för vad jag fick! För jag har världens mysigaste kille ändå. Och vi har precis ätit klart vår ryggbiff med bea och potatisgratäng. Nu blir det efterrätt och film! 
 

Rösta på mig!

Är för tillfället med i en fototävling och skulle vara jättekul om ni KLICKADE HÄR och röstade på mitt bidrag! Det är nummer 13. Skulle göra mig mycket glad!

Go Emma, its my Birthday

Okej, tog inte alls många bilder igårkväll på utgången men ni får två i alla fall. Och en bild på min "tårta". Ni kan dock se bättre bilder på tårtan på fotobloggen (länk i menyn). 


Efter en mysig födelsedag hamnade jag här!


Mange Makers gör det igen!

Hahahaha, alltså tyvärr blir inte denna video lika rolig om man inte följde Paradise Hotel men jag tyckte ändå att den var lite kul. Fattade inte så mycket ändå, men ja. Här har ni den, och om ni väl börjat kolla så kolla på hela för slutet var bäst. 
 

Give me all you got, and don’t hold back

Blev tillsagd på skarpen att mina rubriker var väldigt tråkiga så skall försöka ändra på detta. Får väl köra på låttexter som de allra flesta tydligen gör. 

Jag blev ledig idag vilket var skönt, skall snart äta frukost tänkte jag och sedan fixa lite inför ikväll då det blir kalas för mig och Robin (jag fyller år imorgon och Robin på måndag så vi slog ihop våra fester). Det skall bli roligt! Annars skall jag nog inte göra så mycket annat på min sista dag som 20 år. Hejdå. 

Detta är våran "omslagsbild" på evenemanget på Facebook.

Godnatt

Tänkte somna framför Scrubs nu efter en lång dag. Hade mitt första pass som dagisfröken idag och jag hoppas innerligt att man vänjer sig vid ljudnivån. Annars var det jättekul, jag tycker barn är roliga, även om de gissade på att jag var 56 år när jag bad dem gissa hur gammal jag är. Haha. 

Förmodligen blir det dagis imorgon också så det är dags att somna för min del nu. Det ser btw ut som att jag bara har 1 och ett halvt ben på bilden. Typ. 


Mat

Och efter 6 timmar jobb så är man ganska hungrig. Så nu skall jag äta mina äggmackor och dricka min hallonsmoothie. Mums! 


Hej bloggen, åker till jobbet, hejdå.


Känns bra

Idag har jag skickat in mitt sista arbete i kursen jag håller på att läsa, dessutom har jag varit på gymmet och nu skall jag välförtjänt sätta mig och äta framför lite serier. 


Gött

Har en jättemysig lördagskväll med Johanna. Vi har ätit lasagne och chokladpudding, spelat Flappy Bird och skrattat åt hur negativa vi har varit haha. Nu blir det film! 


Emma försöker vara romantisk

Emma: Jag köpte en brownie till dig på 7-eleven.
Philip: Åh! Varför?
Emma: För att jag tycker om dig!
Philip: Men det är ett bett i den?
Emma: ....ja, jag var ju tvungen att smaka så att den var tillräckligt god för dig!

Hej

Nu är jag färdigtränad för tredje dagen i rad. Om inte allt detta arbete ger resultat så dör jag, det är skitjobbigt ju. Hur orkar alla träningsfreak där ute?! 


Skrattar bara

Varning för spoiler av Paradise Hotel för er som inte sett finalen: Alltså jag och Philip har som många andra följt Paradise Hotel ganska slaviskt och vi har alltid sagt att vem som helst utom Jeppe skall vinna. Men så går den grisen och vinner skiten och delar inte ens pengarna med sin partner. Hahahahaha jag dör. Största svinet i världshistorien av alla svin (och jag har ändå träffat/sett/hört om många svin). Men jag kan i nuläget inte göra annat än att skratta åt det. Det är rätt komiskt. 

Hejdå. 


Hahaha

På Apoteket kan man köpa ett test för vinterkräksjuka som man får svar på efter 5 dagar. Tror att man har märkt det själv då liksom... 

Dock vid närmare titt så såg jag att det var ett test för om man har de gener som behövs för att man ska kunna få vinterkräksjukan. Tydligen kan inte alla få det. 


Fågelbajs

Kom ut från gymmet, nyduschad, fräsch och glad och så bajsar en fågel på mig. Jaha. Kan i alla fall trösta mig med att det inte hamnade i ansiktet eller håret. 


Off to the gym


Hej

Igår efter att jag redigerat så mycket bilder att min dator och jag inte orkade mer så ringde Philip och sa att han hade bokat bord till oss på Tullen och hoppades att jag var hungrig. Eh ja. 

Så vi åt jättegod mat på Tullen och sedan somnade vi efter Paradise Hotel någon gång. Nu har jag redigerat ännu mer bilder och skall äta någonting nu tänkte jag. Får nog gå till gymmet sedan och göra av med lite mer energi. Hejsvej! 

Jag och min vän kameran för någon dag sedan. 

Redigering

Har spenderat mestadelen av dagen med att redigera, redigera och redigera. Är inte ens klar med hälften av alla bilder men vackert blir det hoppas jag! 


Bakar

Tog en välförtjänt paus i mitt redigerande av alla tusentals bilder från gårdagen och kvällen och bakar nu en rulltårta. Drömrulle för att vara mer exakt. 


Påminn mig att gå till gymmet imorgon.. 


Hemma i sängen äntligen

På Bruket skulle man varit och festat ikväll för jäklar vilket drag det var! Men jag och Stina jobbade hårt som sagt. Här är två suddiga iPhone-bilder som får duga just nu. Stina fick ju vara med med alla kameror men jag nöjde mig med min egen haha. 



Mästerfotografen Stina med alla kameror


Jobb jobb


Hej. Är bröllopsfotograf idag! Jag är skitnervös. Hejdå.