Godmorgon?

Jag vaknade för 1 timma sedan och märkte att jag hade sovit i 3 timmar sedan jag kom hem från skolan. Jag var nog ganska trött.


meen, jag vill se den här filmen!


Wiiiie

Jag är sugen på nya tröjor. Men som vanligt är jag för lat för att beställa några, så jag bara sitter och tittar på dem. Det är ju också ganska underhållande ibland, då man hittar en vacker tröja, eller bara om man har låg humor då, vill säga.

Länk                                                                      Länk


Länk                                                                           Länk


Om ni ville veta.

Jag sitter här och äter kiwi och funderar på om det finns någon oboy i skåpet i köket. Det skulle ju vara sjukt gott med någon form av choklad just nu. Speciellt oboy. Jag har också fått funderingar på varför det inte finns oboy med i min header, eftersom att jag gillar det så mycket.
För det första, det finns mycket som jag gillar som inte är med i headern och för det andra; om jag skulle sett Oboy där varje dag så skulle det leda till några extra kilon på min redan överdoserade sockerberoende kropp. Vilket sedan skulle lett till att jag skulle fått ännu mer dåligt samvete av att jag inte går till gymmet när jag ska göra det, vilket skulle leda till att jag tröstdrack mer oboy. (kort sagt så försöker jag hugga ner på det). 
Japp. Det var allt för nu.  

this man is crazy

Galet bra på att spela piano i alla fall. Killen har ju inte ens noter!

Fireflies - Owl City


Young forever - Jay Z                                        All the right moves - One Republic

Norge - Kongsberg - Mars 2010

Ja, nu blir det till att skriva här mitt i snytandet. Jag tror för övrigt att min näsa kommer att ramla av inom de närmsta timmarna för att jag snyter mig så ofta. Inte bra.

Men men. Vi (jag, Pappa, Mathias) åkte i fredags, vad kan klockan ha varit? Fem kanske. Och vi var framme på hotellet i Norge (10 mil från där vi skulle åka skidor) vid 9. På vägen gjorde vi 1 stopp vid en bensinstation där vi åt en macka och drack vatten. Vi passade också på att gå på toa eftersom att vi alla tre har ganska dåliga blåsor. Haha. Det finns inte så mycket mer att säga om den dagen, för direkt när vi kom fram till hotellet, så däckade jag i en jätte obekväm säng direkt. Det var längesedan jag var så trött som jag var då.


Det här var den enda bilden som togs under den dagen. På mitt vattenglas jag spepte i mig innan den sista färden mot hotellet i Norge. Jag behövde inte alls springa till toan på hotellet sedan.......

Dag 2 började med att jag vaknade upp, och hade tappat rösten helt och hållet. Som tur var tog det bara någon timma innan den var tillbaka igen. Det tog också lite mer än 1 timma för oss att komma till backen, där vi sedan spenderade hela dagen. Åka Åka Åka. Vila. Åka Åka Åka Åka Åka. Vila Vila. Åka Åka. Vila. Åka. Vila. Åka. Till Hotellet igen. Eftersom att jag inte mådde helt bra så var det grymt härligt att sätta sig och få lite inbyggd massage i en bubbelpool på hotellets spa sedan.

Efter det slocknade jag i en betydligt skönare säng, efter att ha kollat på film med Pappa och Bror.







Dag 3 åkte jag bara 3 åk, eftersom att min kropp verkligen la av efter det andra. Fråga mig inte varför jag åkte ett tredje då, för det vet jag inte. Men istället satt jag och slog rekord på alla pappas mobilspel medans dom åkte skidor för fulla muggar. Det var dimmigt, sjukt dimmigt ett tag också. Ganska galet.
Efter lunchen åkte vi mot Sverige igen och vi kom väl hem för nästan 2 timmar sedan, efter att ha tagit vägarna förbi McDrive i Kungsbacka. Heehee.

- Det var soligt över molnen i alla fall.







Och trots att jag inte riktigt mådde bra, så var det en rolig resa. Många skratt (som sedan ledde till hostattacker, men ändå)


Skärpning Emma

Igår blev det ingen uppdatering över huvud taget, och i onsdags blev det bara 1 rad text då jag förklarade att om jag inte hörde av mig så var jag död.
Men jag lever, tror jag. Hemtentan har tagit mina sista krafter den här veckan och det är ganska rörigt i mitt liv just nu. Idag ska jag åka till Norge och åka skidor med min pappa och min bror. Trevligt. Hoppas på 0 brutna ben när jag kommer tillbaka (kanel kanel). Men som vi antagligen redan vet så är jag född klantig.

Vi hörs söndagkväll.

nu ska emma göra hemtenta

Vi hörs imorgon om jag överlever natten.

Idag blev det mycket gjort på mattelektionen som vanligt




.

dessa fantastiska tisdagar

Nej, nu har jag faktiskt varit positiv här på bloggen de senaste tisdagarna men idag orkar jag inte. Alla måste ju få vara sura någon gång, till och med jag.
Jag gick upp alldeles för sent, duschade alldeles för länge och fick springa till bussen som vanligt. Väl på bussen märkte jag, eller snarare Frida, att jag hade glömt mina gympakläder. Vilket inte är så smart eftersom att jag både har gympa och skulle träna idag. Fantastiskt. Men mamma var så snäll at hon lämnade dem till mig och körde både mig och Frida till skolan sedan. Vi hade svenska, vilket jag inte fann så intressant (konstigt nog?), och sedan var det matte som gällde. Sedan åt vi lunch och lyssnade på en föreläsning om universitetet, vilket egentligen jag tycker är ganska onödigt eftersom att vi bara går i 1an och man orkar verkligen inte bry sig om universitetet redan nu.
Efter det så fortsatte vi att kolla på Forest Gump på engelskan och sedan var det klassråd och gympa. (hur intressant är det att veta vad jag hade för lektioner egentligen?) Jaja, efter gympan, där jag lyckades bli slagen av innebandybollar och klubbor på båda benen, så begav jag mig till gymmet där jag och Matilda tränade. Sedan stack vi och Dagge och Johanna till Ica Maxi och köpte lösgodis för fulla muggar. Nu har jag så det räcker i alla fall, jag fick med mig nästan ett kilo, eller, antagligen ett kilo eftersom att jag aldrig kan hålla mig för att smaka när jag plockar godis (But don't tell anyone). Men bli inte rädda nu, det var extrapris och påsen som jag plockade kostade bara 28,50 kronor. Najjs Prajjs!

Den här bilden är inte tagen på mattelektionen............


one hundred days to go

Idag missade jag inte bussen, dock glömde jag mina träningskläder och mamma fick ändå åka tillbaka hem och sedan möta upp mig och Frida på stationen. Hehe. När vi väl satte oss i datorsalen märkte vi att Eclipse nedräknaren stod på nästan precis hundra, och såklart, som den lilla nörd jag är så väntade jag tills sekunderna hade räknat ner helt. Galet är det.

 


Mjaha mjaha

Väldigt kreativa rubriker har det blivit på den senaste tiden, men vem bryr sig egentligen om dem, det är väl själva texten som ni läser. Annars får ni väl ringa och klaga eller något liknande antar jag.

Måndagar, inte speciellt roligt, men vad har man för val egentligen? Jag funderade på varför jag inte hann med att duscha imorse och har kommit fram till att det är musikens fel. På måndagar vaknar jag, och är ensam hemma. Så jag sätter igång musiken på högsta volym och sjunger, eller vad man nu kallar det, mig igenom hela morgonen. Och då har man ju inte alls någon lust med att gå ner till duschen där det enda jag kan höra är vattnet. Jag har ingen aning om varför jag diskuterar det här just här, just nu, det är väl egentligen väldigt ointressant, men det är ju text, så det ser bra ut på bloggen sedan när man kollar igenom den, eftersom att den oftast består av bilder och filmer och ingen text.
OJ, nu börjar detta bli riktigt ointressant här, det är nog dags att jag skutar skriva nu, jag hade ändå tänkt skriva lite på hemtentan som ska in på torsdag. Det är väldigt jobbiga frågor har jag kommit fram till, så jag kanske inte vill sitta onsdag och torsdag kväll, eller i värsta fall torsdag kväll, som det antagligen kommer att bli ändå. Jag längtar redan..

OCH.... så var det måndag igen.

Sitter här och dricker juice i väntan på att jag ska orka göra mig i ordning för skolan. Jag funderar på om jag verkligen måste duscha, för jag orkar inte gå ner för båda trapporna idag, det känns ganska ovärt faktiskt. Så jag får nog överleva att se lite äcklig ut idag. De flesta jag känner har ju faktiskt sett mig äckligare än så här, tyvärr.

Dagge! ♥


Älskade älskade älskade kvinna!

jag gillar de stora bollarna

Hehe, rubriken säger väl sitt.
Och som Emma brukar säga; skadeglädje är den enda sanna glädjen.

hihiihihihihihih

Oj, rubriken blev lite som den ville idag. Ingen vet varför.

Idag blev det ganska mycket gjort för att vara en söndag. Deagen började med att jag vaknade upp i Johannas källare (hur läskigt det än låter) utan Johanna. Hon hade åkt till borås en halvtimma tidigare och jag hade inte märkt någonting. Jag åt frukost och drack oboy i köket med Matilda som var hemma (Johannas syster, för er som inte hänger med). Sedan åkte vi och gymmade en stund, jag duschade och gick direkt till Esters där jag åt födelsedagsmiddag medfamiljen och mormor och morfar, eftersom att det var morfar som fyllde år idag. Vi åt och åt och åt och åt, och sedan kunde jag knappt röra mig.
Men det gjorde jag, jag gick hela vägen upp till Kobacka där jag spenderade någon timma med min älskade Marcus Hugosson och hans roliga vänner. Sedan blev jag hemskjutsad och nu sitter jag här med en skål chokladmousse i handen. Riktigt gott.

Haha, jag imorse at johannas badrum.


Emma - Morfar - Mormor


Lite mat, mmm!


Jag skulle ta ett fint kort på min söta Sotis. Då blev han... arg? ... trött? Haha you're still so cute !

livet leker vidare

Om en timma, närmare bestämt 17.28, så bär det av mot Kungsbacka och hem till Johanna. Det blir lite myskväll där med henne och Dagge kanske kommer och hälsar på sen också. Det är vad jag kallar najs! Dessutom är ju chokladbollssmeten slut för länge sedan och hemma hos Johanna finns det alltid något gott att äta. Alltid.

nom nom nom

Vad blir det om man blandar smör, pärlsocker, strösocker, vanillinsocker, havregryn, kakao och kallt kaffe? Om NI blandar det så kanske det blir chokladbollar tillslut, men hur överskattat är det inte att göra bollar av det när man kan äta bara smeten direkt?
Nej, jag är inte lat, bara väldigt smart.


Det är ju trots allt Lördag

Så jag ska nog ta och baka mig en kaka, nu när jag sitter ensam hemma och inte har något att göra ändå. Chokladbollar hade ju inte suttit fel nu..

Hej och hå, jag lever

Igår blev det ingen uppdatering över huvud taget, det var väldigt länge sedan det gick en hel dag sist. Men jag har ju en bra förklaring såklart. Det blev till att gå hem till Frida Liljeberg, där vi blev 10 personer (Jag, Frida, Dagge, Johanna, Thilda, Emmy, Embla, Marcus, Mocke och Oliver) igår och vi hade det riktigt mysigt och roligt ska jag säga er.
Bilder blev det dessvärre inga från min sida, förutom den här nere som jag så flitigt tog med min mobilkamera innan vi åt tacos. Men jag vet att Frida och Thilda tog bilder, så dom kommer väl att läggas upp här så fort jag får handskarna på dem. Men idag är de båda på Kent konsert så det blir nog först imorgon eller senare. Plannering är ju inte direkt min starka sida. Men bättre sent än aldrig som jag brukar säga.

Vi såg på de här två filmerna också, en komedi och en skräckis. Båda är helt klart sevärda, även om jag iprincip aldrig ser på skräckfilmer så var den ju i alla fall läskig.


Emmy (som ser lite elak ut, tyvärr utan sin turban), Thilda, Dagge och Johanna.

Åh denna lycka

Fy tusan vad gott det är med mat egentligen! Nu är jag alldeles mätt och lycklig. Jag älskar mat.

(Ett misslyckat försök till att skela)

Jag är jättehungrig

Började jag inte ett inlägg igår med ungefär samma rubrik? Inte konstigt i så fall, jag har gått och blivit hungrig hela tiden. Dessutom så ringde min bror för kanske 10 minuter sedan och berättade att min juice var slut i affären. Min mat-värld rasar sönder här, och vad gör jag åt det? ... Inget.


lite bilder ska ni få

Nu när jag ändå sitter här i en datasal på håltimma med Dagge som så snällt väntar här med mig. Här är lite bilder från Bamba idag. På mittenbilden vet jag inte riktigt vad som händer, Hubbe kanske är trendsättaren trots allt, alla vill vara som honom.

i skolan

Jag sitter här i en lagom kall datasal och funerar på hur jobbigt det är att jag ska ha extramatte sen. Japp, så kul har jag. Jag tror inte att jag kommer att klara att bli klar med Matte B om jag ska vara helt ärlig. Så egentligen är det bara onödigt att jag går på den där extramatten.
Känner att min positiva sida inte riktigt har hittat fram idag.

Ryssen hälsar till er också, tjo.

jag hittade en banan

 

Mathias: Vadå? Tog du en banan?

Emma: Ja..

Mathias: Men det är ju nyttigt?

Emma: Brukar jag inte vara nyttig eller?

Mathias: .. he he he

Känns bra med syskon som är ärliga i alla fall.. ?


jag är hungrig

nu går jag ner och ser vad jag kan hitta som är ätbart.

en besviken emma

Jag tänkte precis skriva ett inlägg om min trevliga dag och skulle bara gå ner och hämta ett glas juice först för att få i mig min dagliga dos av, ja helt enkelt, juice. Men, icke sa nicke och kylskåpet var tomt på juice. Istället stod det en kanna med saft på översta hyllan som jag drack upp i min besvikelse. Dock inte lika gott som juice, men det fick duga.

Och inget inlägg om dagen bev det heller.

ja jag har bytt bild på headern

ni ser inte i syne.

So if you're feeling lonley, don't.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Om jag nu ska börja. Jag vet inte vad det är med mig. Ibland är jag glad, sedan blir jag irriterad och sedan blir jag glad och sedan blir jag arg. Vilka humörsvängningar. De senaste dagarna har mitt humör gått upp och ner och i sidled hela tiden och alvedonen är snart slut i skåpet. Mitt huvud gör ont och jag tror att jag tar en bloggpaus tills allt är som det ska igen.

Men å andra sidan så vet vi ju hur det gick med den förra bloggpausen, för 2 månader sedan kanske? Jag skrev ett inlägg 2 timmar senare. Men om jag inte hör av mig så vet ni vart jag är. Typ sover framför TVn och surar eller nåt. Godnatt.

sommar..


ge mig 30 juni


Idag tränade jag!

Hahaha, gick ni på det? Rubriken är väl ungefär lika sann som att jag inte åt det här idag istället för att träna. (lägg dock märke till vattnet istället för cola, Emma och Johanna goes nyttigt)

ser mörkt ut

Ni får nog bilder och allt imorgon, jag orkar verkligen inte och jag måste städa. Min tur att dammsuga den här veckan. Som jag har längtat!

lika roligt varje gång


Hej och hå

Jag är på Junior VM i Teamåkning den här helgen där mina duktiga vänner är med och tävlar för fullt. Kameran är såklart med och Deras lag ligger förnärvarande på en tredje och en nionde plats efter halva tävlingens gång. Men jag hinner inte uppdatera, så vi hörs någon gång på söndag antagligen. Tjo!

idag på engelskan

Thilda: Hahaha, Emmy, vad går du på egentligen?
Emmy: Mark. ..... Levengood!

Sci Fi Mässan - Bilder









Bilderna tackar vi så snällt Cindy för! Utan bilden på mig och Harry Potter, som Frida har tagit, och bilden på Harry Potters scenkläder från Harry Potter och fången från Azkaban som jag själv står för.

Här är inlägget om Sci Fi Mässan.

Tralalalala

Nu försöker jag hålla mig vaken här. Än kan jag ju inte sova faktiskt. Klockan är ju bara 7. Antagligen kommer den att vara runt halv 8 när jag har skrivit klart det här inlägget, men strunt samma. Jag har funderat över några egentligen helt onödiga saker de senaste veckorna som jag inte har orkat ta upp, och det kan väl vara vettitg med tanke på att jag behöver tänka lite.

1.) Varför står det "Jesus Loves You" på säkert 90% av alla allmäna toalettdörrar? Tänker folk på Jesus när de sitter på toaletten? Det är sånt här som håller mig vaken om natten.

2.) Finns det ost helt utan hål? Och kan man bestämma hur stora hålen ska vara när man gör osten?

3.) Varför är skor och byxor så dyra? Jag menar, ett halvt studiebidrag går ju till ett par byxor, om inte mer. Vilken vanlig 17 åring har råd med det då? Precis. Jag tänker börja gå utan byxor i strejk.

4.) De nya Coca Cola korkarna. Behöver jag säga något mer? Det är att förstöra idealflaskan av Coca Cola. Byt tillbaka, snälla. Det gör ju ont att öppna flaskorna. Jag blir så förbannad.

Och ja, som vi nu ser så är klockan halv 8 och jag är fortfarande lika trött. Det här hjälpte ju inte ett dugg. Men jag antar att jag håller mig vaken en stund till. En liten fågel viskade nämligen i mitt öra att bilderna från Sci Fi Mässan är påväg. Ja, bättre sent än aldrig.

Jag är lite trött

Eller snarare mycket. Jag somnade i soffan precis. Sedan släpade jag mig till datorn igen och fick se den här bilden. Det här skulle verkligen inte sitta fel just nu. Jag. Hängmatta. Värme. Ja tack.

GAAAAH!

Eclipse 90 sekunders trailer. Jag dör.


Min syster vet allt.

Sara: Mathias, har du någon flickvän?
Mathias: Nej, det har jag inte.
Sara: Ah men fattar du inte att ingen vill ha dig om du bara sitter vid datorn hela tiden?

Alltså, jag kunde inte sluta skratta. Det kanske låter brutalt, men om man har syskon är dem ju till för att retas med. Haha, det här ska han inte glömma.

jag orkar inte

Jag missade bussen, men sitter nu här i skolan. Börjar om 20 minuter med Samhäll. Sen är det Engelska, Mediekunskap och Extramatte.

Jiippie ?

dagen då allt gick perfekt... eller?

Jag skulle åka hem från min underbara pojkvän men det gick inte direkt smidigt till. Först så pep maskinen till när jag gick på bussen. "För lågt värde". Jag svor lite för mig själv när jag försökte en gång till. "För lågt värde" "För lågt värde" För lågt värde". Jag såg på busschauffören med de snällaste ögonen jag kunde, och han frågade vad det var för fel. Jag sa att jag inte hade några pengar och han sa så snällt att jag då inte kunde åka med bussen. Då fick jag en snillerblixt, jag kunde ju smsa en biljett istäl... Nej, mobilen var död. Kul.
Busschauffören suckade och jag såg mig runt i framsidan av bussen. Det här var verkligen den sista bussen som gick, och jag var tvungen att åka med den. Busschauffören frågade om jag hade ett bankkort och det hade jag. Han sa att jag kunde betala med det, så med darriga fingrar drog jag kortet i automaten (alla maskiner jag drar mitt kort i när jag har brottom eller verkligen behöver det så går maskinen sönder) Självjklart dog maskinen och han var tvungen att starta om den. Som tur var så funkade det då och bussen kunde åka iväg mot Annebergs station. Där fick jag springa till tåget, och på vägen så lyckades jag trampa på en groda så att alla mysiga inälvor skvätte på mina byxor. Det var liksom allt jag behövde för att få ett utbrott, men jag höll mig och satt istället och bet mig själv i läppen på tåget.
Väl på Kungsbacka station så fick jag springa till Pressbyrån, ladda mitt busskort och springa till bussen. Som självklart står allra längst bort på stationen. Men jag hann, jag somnade och vaknade precis i tid när jag skulle av. Men skit samma, ingen har väl dött av att springa och få grodinälvor på sig?

Fast det kunde ju faktiskt gått bättre.

Åh min gud.

Hjärtklappning.


Mjao


Eh, ja. Jag har typ kul. Kanske. Jättetrött är jag i alla fall. Godnatt.

As long as I'm laughing with you


Ja fast nej

Tisdagen blev väl okej, med tanke på alla andra tisdagar som jag har gått igenom med åren så kan jag ju helt ärligt säga att det här inte var en av de jobbigaste. Även om jag är dödstrött och att jag var nära på att svälta ihjäl ett tag så klarade jag mig bra.
Efter skolan jobbade jag i 1 timma och gymmade i ytterligare 1 timma (eller nästan, hehe) Men jag antar att senare, om några år när jag har pengar och en snygg kropp så är det väl värt det. Kanske. Haha, jag har inte riktigt bestämt mig på den punkten men det är ju ett tag kvar så jag har väl en stund att tänka på saken.

Det är nästan skrämmande hur positivt detta inlägget lät jämfört med vad det brukar låta som på tisdagar.

Nu ska jag snart sova

Jag vet vad ni tänker, vadå Emma, sova nu?
Men jag är verkligen dödstrött och laddar inför morgondagens strapatser med min skönhetssömn nu. För vi har sovmorgon och slutar tidigare, hur jobbigt kan det vara liksom? Nej, imorgon blir nog en förvånans värt bra tisdag.

Paint gillar mig.

Johanna berättade att hennes nya vän heter Paint. Jag hälsade till honom, och han hälsade tillbaka med att skicka en bild! Gud var snäll han är.

Är det måndag eller?

Ärligt talat så visste jag inte för 10 minuter sedan om det var onsdag eller måndag. Jag tog det ganska hårt när jag märkte att det bara var måndag och satte mig och surade lite för att sedan märka att jag inte hade bloggat mer än ett litet argt inlägg imorse. So here goes.

Skoldagen var väl inte direkt rolig med inte så otroligt tråkig heller, men det finns verkligen inget att säga om den. Vi åt vitling till lunch, det är tydligen någon sorts fisk. Trevligt. Sedan är det ju måndag, vilket betyder Kungsmässan för mig, Johanna, Olivia och Dagge. Marcus och Oliver hängde också med en stund, men vi gjorde väl inte så mycket över det normala vi gör en måndagseftermiddag. Förutom att Dagge och Johanna lyckades luta sig mot en nymålad vägg. Haha, klantar!


Tack för den?!

Under natten har min ipod lyckats radera alla låtar förutom tre stycken om jag inte ens har lyssnat på. Jag tar det för givet att det kanske inte är en olycka och ska senare ta mig ett snack med alla som befann sig i huset under natten. Detta är inte roligt, och jag spenderar nu min morgontid innan skolan med att fylla på den igen. Kul..

det är ändå rätt konstigt

Emma: Mathias, säg något konstigt!
Mathias: Varför?
Emma: Jo, jag skrev den här rubriken men kommer inte ihåg vad jag skulle skriva.
Mathias: Okej. Varför är majonäs gult och inte grönt?
Emma: Varför skulle det vara grönt?
Mathias: Varför skulle det vara gult?
Emma: ...

jag tror att..

.. jag lyssnar sönder den här låten vilken sekund som helst.

En apa i familjen

Mamma: Nu är det såhär Sara, att vi är människor och vi äter med bestick, inte händerna.
Sara: Jag är en apa!

Hmm.. Så vitt jag vet så har hon ingen svans.. Måste se efter..

dagens fika med johanna

Glass var längesedan, och det fick oss bara att längta ännu mer till sommaren. Men gott var det och alltid lika trevligt har man med den tjejen. Vi hann till och med hem till henne en stund och titta på Disney Channel innan jag skulle åka hem. En ganska lyckad söndag ändå.


ingen träning idag

Jag åker till Kungsmässan och fikar med Johanna istället. Det låter logiskt.

min underhållning denna natt


Emma, juice och melodifestivalen.

I ett tomt, mörkt hus mitt i Fjärås. En lördagskväll kunde ju faktiskt ha varit bättre. Det slog mig precis att Pernilla Wahlgren bara är 42 år. Jag trodde att hon var 50. Japp, det var kvällens händelse.

It's a worm! It's a worm!

Okej, jag kan erkänna att jag fortfarande är lite skakis! Jag måste vara en större Twilight nörd än jag först trodde. Men det var sjukt galet att få signerade bilder och ta kort och krama Justin! Vi gick dit och köpte bilder som han signerade först och tog kort med honom, men sedan gick vi tillbaka och kramade honom också.

Cindy tog en massor av bilder på Justin, på oss och Justin och på lite annat trevlig som vi hittade på mässan. Mycket fina saker, och coola med. Ni får bilderna och det senare eller imorgon, nu ska jag äta.

Embla: Can I just get a hug?
Justin: Ofcourse! Haha!
Emma: Can I get one too?
Justin: Hahaha, Is this the hug-line or something?
Emma: Hahaha!
Frida: A hug?
Justin: Haha ...


Ja tack!


Science Fiction Mässan

Imorgon ska jag träffa på den här killen. Justin Chon, mer känd som Eric i Twilightfilmerna. Det ska bli galet coolt. Jag ska nämnligen hänga med Frida och Embla till Science Fiction mässan, där det också kommer att finnas en del mycket intressanta saker, som utvalda saker från Harry Potterfilmerna och annat coolt som man ska få kolla på. Ska bli mycket trevligt. (Väldigt vad ofta jag använder ordet trevligt nu för tiden) Men jag antar att mitt liv är ganska trevligt för tillfället. Ja, det säger vi. Godnatt, nu ska jag se på film.

La Push Baby, It's La Push.

trevligt trevligt!


det är dax för freadgsmys!

Efter skolan idag åkte Jag, Frida och thilda in till Göteborg för att shoppa lite. Jag hade inte tänkt köpa något men Thilda är en sån shoppingnörd så det liksom smittade av sig på mig. Jag fick tag på en tröja och en mycket snygg kavaj (som dock inte är till mig själv, men än så länge så är det ju jag som har betalat den, hehe). Sedan blev det ju också Subway, inte helt oväntat, fast idag matade vi inga uteliggare som förra fredagen.

Okej, jag antar att jag får ta det här eftersom att vi nästan lade oss ner på marken av skratt på perrongen i Göteborg. Men vi gick där, så gick det en gubbe mot oss och så vände han sig om precis när han var brevid mig och så fick jag nästan ett stolsben i huvudet för att han hade en stolsram runt sig, så det stack ut 4 stolsben från ryggen på honom, jag gav ifrån mitt ett svagt "WTF" och går sedan vidare, sedan vänder jag mig om och ser att han verkligen har en stol som sitter fast på honom runt om hans överkropp, Frida och Thilda vänder sig sedan om och säger nästan i munn på varandra exakt samma som jag hade sagt innan. Sedan skrattade vi tills vi grät ungefär, och jag har ingen aning varför för det var egentligen inte roligt, men det såg bara så sjukt galet ut så det  blev för mycket för våra sockerfyllda trötta kroppar.

Men sedan var ju inte det det som fick oss att skratta mest denna dag. För eftersom att vi efter det, när vi satt på pendeln, var ganska (eller väldigt) fnittriga så skrattade vi åt nästan allt. Och när jag ska ta en stor klunk dricka så säger självklart Thilda något JÄTTE roligt (vill inte skriva det här, pga att min humor då kommer att bli mobbad) men jag kunde verkligen inte hålla mig så jag sprutade ut dricka runt om mig och på Frida framför mig. Vagnen var nästan full, jag skrattade tills jag inte kunde andas och de andra också. Seriöst, det var inte okej. Det såg säkert ut som om jag kräktes men det är väl trevligt. Hahaha, alltså jag sitter här och skrattar för mig själv, för det var så sjukt pinsamt. Men, haha, alla måste ju vara bra på något.


99 kronor / H&M - Mycket trevligt.


En del av min lilla olycka.

Jag kom precis hem från Olivia

Eller.. Precis och precis, snarade för kanske 1 timma sedan för att min dator är så underbart snabb på att starta. Men den kvinnan gör mig varkligen glad, det känns som om man laddar batterierna varje gång man är med henne. Även om man bara glor på TV eller rakt in i en vägg. Det är något speciellt med den kvinnan som man inte riktigt kan beskriva med ord men jag är i alla fall världens turgumma att få ha lärt känna henne för nu kommer jag förhoppningsvis aldrig att tappa kontakten med henne eftersom att det skulle ta knäcken på mig. Håller ihop i vått och torrt, lätt och svårt, varmt och kallt, skratt och gråt.

- sommar skulle inte suttit fel nu.

emma går på extramatte men...


Det är liksom omöjligt...


gomorron

Här sitter jag och dricker mina äckliga vitamintabletter. Klockan är 07.05 mina damer och herrar och jag ska snart gå (eller snarare springa) till bussen.

den här blir aldrig gammal


1 månad

Idag fick äntligen min syster träffa Marcus, vilket hon har tjatat om praktiskt taget sedan jag berättade för henne om honom. Så nu sitter hon och berättar för sin vän om honom, haha, hon är väl för söt. Idag har jag och Marcus 1 månad, tiden har gått så otroligt fort. Helt galet. Det känns som om det var några dagar sedan som vi stod där utanför Campino, men det var som sagt en månad sedan idag. Jag kan nog inte vara lyckligare.

Okej. Eh. Nej. Asså. Jag vet inte.

Om 24 veckor är jag i USA. I Texas någonstans, i en stor stad i ett hus med en mamma, en pappa och en dotter på 11 år. Jag har inget mer att säga just nu, jag måste tänka. Jag måste andas.

johanna får mig att skratta

Hahaha, vad det än är för fel på den här tjejen så hoppas jag att de aldrig hittar felet, för hon är så perfekt precis som hon är! Haha, helt insane.


Egoina har kvinns.

Olivia skrev i ett inlägg för inte så länge sedan där hon tipsade alla att läsa egoinas.se eftersom att den bloggan måste vara en utav de bästa som finns, så jag tänkte härma henne lite nu och verkligen nästan tvinga er att läsa hennes blogg.
Så ni som inte redan läser Egoinas Blogg borde verkligen börja göra det. Kvinnan är ju så sjukt klockren, och sånt gillar vi. Jag menar, vad får hon allt ifrån? Hon är galen.

Här är några i mängden av hennes inlägg de senaste dagarna.





Jag valde inte inläggen med så stor omsorg, mest på grund av lathet, men kvinnan får mig att le varje dag, och oftast också skratta ganska högt. Ni borde verkligen inte gå miste om hennes ord.

köttbullar är gott

Idag är det måndag och upp ur sängen klockan 7 som varje måndag. Jo det är ju bättre än tisdag-fredag för då är det upp klockan 6 som ni säkert redan vet eftersom att jag klagar så ofta på det. Haha, men idag ska det inte klagas. (så mycket). Det var skola och sedan drog jag till Kungsmässan en stund där jag träffade Stekis och Oliven. Mycket trevligt, Mcdonalds kanske det blev och kanske så köpte de två matvraken 8 delicatobollar och en påse bilar sedan. (nej mamma, jag åt inget av det) Jag mådde ganska illa faktiskt men ska försöka må bättre nu genom att äta lite makaroner, köttbullar och ketchup. Nomnomnom!

 
Jag och Frida, pigga och glada imorse.                       Ryssen, ja. Han är väl söt.

Mina söta men dock efterblivna vänner. Haha, som jag såklart älskar ändå.

läskigt.

Jag drömde att jag var i en skräckfilm inatt, och jag är ensam hemma. Då kan faktiskt inte jag hjälpa att jag blir paranoid när katterna biter mig i tårna utan att jag har sett dem.