Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Mjaha mjaha

Väldigt kreativa rubriker har det blivit på den senaste tiden, men vem bryr sig egentligen om dem, det är väl själva texten som ni läser. Annars får ni väl ringa och klaga eller något liknande antar jag.

Måndagar, inte speciellt roligt, men vad har man för val egentligen? Jag funderade på varför jag inte hann med att duscha imorse och har kommit fram till att det är musikens fel. På måndagar vaknar jag, och är ensam hemma. Så jag sätter igång musiken på högsta volym och sjunger, eller vad man nu kallar det, mig igenom hela morgonen. Och då har man ju inte alls någon lust med att gå ner till duschen där det enda jag kan höra är vattnet. Jag har ingen aning om varför jag diskuterar det här just här, just nu, det är väl egentligen väldigt ointressant, men det är ju text, så det ser bra ut på bloggen sedan när man kollar igenom den, eftersom att den oftast består av bilder och filmer och ingen text.
OJ, nu börjar detta bli riktigt ointressant här, det är nog dags att jag skutar skriva nu, jag hade ändå tänkt skriva lite på hemtentan som ska in på torsdag. Det är väldigt jobbiga frågor har jag kommit fram till, så jag kanske inte vill sitta onsdag och torsdag kväll, eller i värsta fall torsdag kväll, som det antagligen kommer att bli ändå. Jag längtar redan..

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-