Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

dagen då allt gick perfekt... eller?

Jag skulle åka hem från min underbara pojkvän men det gick inte direkt smidigt till. Först så pep maskinen till när jag gick på bussen. "För lågt värde". Jag svor lite för mig själv när jag försökte en gång till. "För lågt värde" "För lågt värde" För lågt värde". Jag såg på busschauffören med de snällaste ögonen jag kunde, och han frågade vad det var för fel. Jag sa att jag inte hade några pengar och han sa så snällt att jag då inte kunde åka med bussen. Då fick jag en snillerblixt, jag kunde ju smsa en biljett istäl... Nej, mobilen var död. Kul.
Busschauffören suckade och jag såg mig runt i framsidan av bussen. Det här var verkligen den sista bussen som gick, och jag var tvungen att åka med den. Busschauffören frågade om jag hade ett bankkort och det hade jag. Han sa att jag kunde betala med det, så med darriga fingrar drog jag kortet i automaten (alla maskiner jag drar mitt kort i när jag har brottom eller verkligen behöver det så går maskinen sönder) Självjklart dog maskinen och han var tvungen att starta om den. Som tur var så funkade det då och bussen kunde åka iväg mot Annebergs station. Där fick jag springa till tåget, och på vägen så lyckades jag trampa på en groda så att alla mysiga inälvor skvätte på mina byxor. Det var liksom allt jag behövde för att få ett utbrott, men jag höll mig och satt istället och bet mig själv i läppen på tåget.
Väl på Kungsbacka station så fick jag springa till Pressbyrån, ladda mitt busskort och springa till bussen. Som självklart står allra längst bort på stationen. Men jag hann, jag somnade och vaknade precis i tid när jag skulle av. Men skit samma, ingen har väl dött av att springa och få grodinälvor på sig?

Fast det kunde ju faktiskt gått bättre.

Postat av: Frida

men då fick du ju lite grodlår på köpet! :D

2010-03-10 @ 21:30:41
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: annie

Bbe, grodinälvor har jag alltid på mina byxor? haha :D

2010-03-11 @ 18:15:13
URL: http://gallingebryden.devote.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-