Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

vad kan man hitta på en dag i Idre?

Jodu den frågan tänker jag svara på här och nu.
Man vaknar lite skevt på en för liten soffa i en stuga omingad av träd och andra stugor. Tittar upp, datorn är upptagen så man ligger kvar. Sedan ser man renar vandra utanför fönstret ungefär var 10e minut medans man äter frukost bestående av nybakat tunnbröd och juice (jjjjjos). Efter att ha bytt om så går man till poolerna för att bada och åka de 2 långa vattenrushbanora som finns. När man inte känner fingrarna längre så går man upp och byter om för att sedan gå till buffen och äta lunch.
Sedan går man vidare till liften som tar en upp till bergstoppen där man stannar ett tag och tittar på utsikten eller tar roliga hopp-bilder. Sedan åker man en liten bit ner, fikar vofflor för att sedan gå med på att göra en hinderbana med min bror 12 meter över marken, vilket är jävligt högt ska jag säga er. Det är även det väsrta man gjort i hela sitt liv och man får dödstankar mer än en gång.
När man har åkt ner hela vägen igen och genat genom en hästhage så handlar man fika på ica (rimmar) och sätter sig i den stekande solen och äter den. Sen är det bara att hoppa i poolen igen och åka rushbanor tills rumpan brinner och fingrarna fryst till is. Då går man hem, äter god middag och bloggar ett litet blogginlägg för att sedan bli avbuten en gång i halvtimman för att någon ser en ren vandra utanför huset. Sedan gott folk är dagen så gott som slut och man ägnar resten av tiden framför datorn eller tvn.
Living the dream.
 
 
 
 
 
 
              
 
 
 


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-