Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

börja tidigt - sluta sent

Okej, ni kommer troligtvis inte tro mig men jag får väl berätta ändå.
Idag gick jag upp 07.50. (där tappade många tron på att detta är sant) och sedan åkte jag och tränade (där tappade vi resten).
Jag gick i alla fall upp och åt Special K med mjölk, men det tog en halvtimma, eftersom att jag somnade 2 gånger, så jag hade inte så mycket tid kvar sedan eftersom att jag skulle vara vid gymmet klockan 9 och det tar en kvart att köra. Så jag tog på mig kläder och tittade mig i spegeln en stund och undrade om man verkligen fick se så skabbig ut som jag gjorde. Sedan packade jag ner lite stuff som kunde bli användbart senare och gick ut till moppen vid tio i 9. Jag satte mig på den och försökte starta den i 1 minut innan den gick igång och jag brummade iväg, halvt vaken. Men jag han inte komma så långt förräns jag kom på att jag hade glömt mina skor innanför dörren, så jag fick vända hem och hämta dem. Smart som jag var så stängde jag av moppen och det tog mig ytterligare 1 minut att starta den sedan, och då var klockan bara någon minut från 9. Jag körde så fort jag kunde, vilket inte var så speciellt fort i väldigt hård motvind och pissregn. Dessutom mötte jag 2 lastbilar och en traktor på Gåsevardholmsvägen, en ungefär 3 meter bred väg, och höll på att köra av vägen en av gångerna. Sedan det faktum att jag var tvungen att välja mellan att få allt spikregn i ögonen eller att torka av hjälmen var 10e sekund gjorde inte saken bättre precis. Eller att mina vantar, ja vantar, sög upp vatten och jag tappade känseln ungefär 300 meter ut på vägen, men det kan vi lämna utanför detta.
Själva resan tog nästan en halvtimma, med konstant motvind och regn, det vill säga att det var rekordlång tid för en resa med min moped till kungsbacka och det gjorde ju inte den saken att jag var väldigt sen så mycket bättre.
Men jag kom fram, helskinnad, (kände dock inte skinnet) och jag gymmade med Johanna & Matilda i vad som skulle varit 2 timmar men blev 1 ½ pga att jag inte riktigt passade tiden.
Sedan åkte vi hem till dem, jag på moppen och de på cykel, haha, livet är underbart. Dessutom pissregnade det den sista biten, och då menar jag verkligen pissregna, det var storm!
Under dagen som gick så har jag och Johanna lyckats se 2 filmer, Dagispapporna & Ps. I love you, gjort nuggets och snabbmakaroner med ketchup & majs, försökt ta ut pengar ur bankaoutomater utan att lyckas och köpt godis för de pengarna vi hade istället och jagat runt varandra som galningar, för att så kallat ''snärta'' den andra. Jag vann såklart den tävlingen, och sedan åkte jag hem vid 7 och här är jag nu, med världens träningsverk redan och mitt godis håller på att att slut.
Som sagt, livet är underbart!

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-