Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Balen

Johanna, hennes mamma och Olivia hämtade upp mig och min mamma och vi körde upp till skolan. Väl där så tog vi ännu mera kort än innan och sedan gick vi för att hälsa på killarna och då parkerar en bil på parkeringen och Sebbe kliver ur. Sebbe, killen som svor på att inte följa med till balen.
Snacka om att alla blev glada. Happy, happy.
Vi tog ännu mer kort, fast då med nästan hela klassen och alla var så fina, så fina. Sedan åkte bussarnamot Varberg där baleb skulle vara och vi gick ut, tog mer kort, hälsade på alla som jobbade där och sedan fick vi välkomsdrinkar. Mumsigt. Vi gick in för att sätta oss och äta och jag hamnade brevid Johanna, Olivia, Calle, Hassan och några riktigt skruvade killar från frillesås. Haha, ja, dem fick mig att skratta i alla fall.
Sedan gick i ut och tog ännu mera kort, oh sedan in igen och år kladdkaka med grädde. Mm Mm Mm! Vi gick ut igen efetr det och *trumvirrrrvel* Tog kort! Vi pratade lite och slog varandra i magen innan vi fick gå in igen och dansa till Livebandet som spelade massor med bra musik.
Vi lyckades göra 2 tåg under kvällen där många hängde på och dansade, det första tåget var dock inte så lyckat, när nästan bara klassen hängde på. Men det andra, lite senare på kvällen lyckades locka i alla fall halva lokalen.
Killarna lyclades också göra årets böghög på dansgolvet, med kavajer och slips på och allt. Haha, inget kan stoppa dem.
Vi fick dansat ordentligt under kvällen, vissa av killarna visade grymma talanger på dans som vi inte hade sett innan, sjukt roligt!
Efter en grym kväll så gick bussarna hem, men våran klass fick inte plats i smedingebussen så vi fick en egen buss som kom lite senare.
På bussresan hem satt vi och njöt av de sista minuterna som klass genom att sjunga Rosa Helikopter och Girlfriend. eller sjunga kanske man inte kan kalla det direkt. Hmm..
Och efter massor med kramar uppe vid skolan så lunkade jag och Johanna ner för backen i smått duggregn och alldelles för höga klackar. Det gick extremt långsamt eftersom att våra fötter hade väldigt mycket kramp och vi skrattade samtidigt som vi klagade. 
Vi somnade tillslut vid 1.23, efter en låååång dag. 

Ni kanske tycker att jag borde haft mer bilder att bjuda på med tanke på min text men jag kanske tigger till mig lite bilder från dem jag vet tog mest bilder så får ni dem bilderna sen. 
Om det var någon som fattade den meningen så ring mej..
 
  
 
 
  
 
 
  

[här ska det ligga en bild från hemresan som jag inte fått tag på]


En oförglömlig kväll, sjukt roligt!

Postat av: LISA BARKMAN

Gissa vad, jag fick en bild på böghögen! Ligger uppe på facebook. Puss

2009-06-11 @ 20:31:16
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-