Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

AUSTRALIA HERE I COME

Nu sitter jag antagligen (förhoppningsvis) på ett utav alla plan som kommer ta mig till Melbourne.
 
Jag har alltså ingen aning om när och kommer att ha wifi och inte men jag lovar att uppdatera när jag kan! Om jag inte uppdaterar på en stund kan ni ändå hålla någorlunda koll på vart jag är för här är den nuvarande planen! (alla bilder är tagna från google, men snart har jag mina egna bilder att visa er! Iiiiip) 
 
Jag landar i Melbourne imorgon kväll och träffar Olivia på flygplatsen, vi kommer att stanna i Melbourne fram tills den 16-17 mars. Under vistelsen i Melbourne kommer vi att såklart besöka staden och se vad den har att erbjuda men också åka på en utflykt och se Great Ocean Road. 
 
Melbourne och Great Ocean Road. 
 
Efter det far vi vidare med bussen till Australiens huvudstad Canberra över dagen och på kvällen tar vi bussen vidare till Sydney! I Sydney kommer vi att stanna i en vecka ungefär och där kommer vi att besöka det berömda Zoo:t, såklart kolla in operahuset och njuta av den vackra staden!
 
Canberra - Sydney - Sydney Zoo - Sydney
 
 Nästa stopp blir Byron Bay där vi stannar i 2-3 dagar och efter det åker vi vidare till Surfers Paradise! Här hittar vi mycket stränder och mycket nattliv! Och det är så fint!
 
Byron Bay och Surfers Paradise. 
 
Nästa stopp är i Brisbane. Det är runt här som Olivia har hängt de senaste månaderna så här kommer vi nog att besöka hennes favoritställen och så i ett par dagar. Vi stannar antagligen i två dagar. 
 
Brisbane
 
Nu är vi framme i April och då kommer vi att befinna oss på Hervey Bay där vi bland annat skall åka på en tredagars-utflykt ut till Fraser Island. Men vi skall också kolla in staden och vad den har att erbjuda hade vi tänkt oss!
 
Hervey Bay och Fraser Island
 
Efter Hervey Bay kommer vi att fortsätta till Airlie Beach där vi också kommer göra en två eller tredagars utflykt med segelbåt ut till Whitsundays-öarna. Så spännande! 
 
Airlie Beach och Whitsundays
 
Sedan har vi tänkt att vi skall åka till Cairns, och stanna där tills jag åker hem (ungefär en vecka). Vi kanske hittar på något skoj, hyr en bil och utforskar, tar en dykkurs i Great Barrier Reef (garanterat). Och framför allt, tar det lite lugnt!
 
Carins - Great Barrier Reef - HAVET
 
Jag vet ju som sagt inte när och var jag hittar internet men håll ett extra öga öppet på fotobloggen (klicka här för att komma dit). Jag kommer ju ta så mycket bilder och eftersom att det just nu är fler som läser den bloggen så kommer jag antagligen att prioritera den. (Att uppdatera två bloggar dagligen med intressanta grejer kommer inte vara prio ett känner jag). Det blir väl lite mer personligt och mobilbilder här när jag hinner och lite mer äventyr och foto på fotobloggen så ofta som möjligt. 

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-