Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

2013 i bilder (och lite text)

Januari startade jag lycklig och glad i Fjärås med mina vänner. Den 2 januari stack jag och Frida till Sydafrika på en helt fantastisk resa på 12 dagar ute i Afrikas vildmarker. Det var en helt galen upplevelse som jag skulle göra om på en gång om jag hade pengarna till det. Dröm. Bilderna från resan finns att se om ni Klickar Här.

När jag kom hem hade halva januari gått och resten av halvan spenderade jag i Sverige med mina vänner, vi busare och Mathias fyllde 17 år till exempel.


 I februari fyllde jag 20 år och förutom den knasiga utekvällen i Göteborg med mina favoriter så bakade jag bullar och sålde dem i Kungsbacka och tjänade lite pengar på det, kollade igenom Game of Thrones och fotograferade Mathias vid ett fryst vattenfall.
 

 Halva mars spenderade jag i Texas med Stina och min härliga amerikanska familj och vänner. Vi hade SÅ kul de två veckorna, bara göttade oss. Sedan var jag hemma i lite över en vecka innan jag sedan stack till Gran Canaria med familjen och göttade mig lite till. Här hann jag tydligen med skolan också någon gång..

 
 Började april månad på Gran Canaria i ett par dagar till och resten av den månaden gick åt till skola, fotoprojekt och till slut Valborg som jag spenderade på Chalmers härliga fest!
 
 I maj åt jag korv, var på stranden, byggde ett partytält, var på Liserberg med Olivia och Emmy och tog en tupplur i Stinas soffa innan balkvällen. 
 
Juni startade jag i Köpenhamn med Olivia över en dag och sedan tog jag studenten, firade vidare lite grann. Johanna och Matilda åkte till USA, Olivia firades med en liten överraskningsfest och midsommar spenderade jag med Philip uppe i Oslo med Thilda och hennes vänner. 
 
Jobb, jobb, party, jobb, party, jobb, jobb. Så såg min juli ut ungefär, fast jag och Johanna hann ta en pizza också och jag och Philip åkte uppåt i Sverige över en helg och sov i bilen när vi inte orkade åka mer. 
 
Augusti, då hade jag picknick med bästa tjejerna vid Vallda Trekant (don't ask) och jag drack öl med Philip i Fredrikshamn, smoothie med Olivia på Karma och var på Ullared med Stina och company. Avslutade augusti i härliga Grekland med människorna på nedersta bilden.
 
I september hände ungefär samma sak som i juli, det blev jobb och party lite om vartannat. Där klämde jag också in en fotoutställning och lite andra fotouppdrag. 
 
I oktober åkte kära Olivia iväg från Sverige, ett känslosamt farväl då hon åkte så långt som till Australien. Jag klippte även av mig håret av någon anledning, firade kanelbullens dag, hängde med Thilda och fotade lite. 
 
 
I november var jag spontant en katt på halloween med Stina. Det blev lite party även denna månaden, och jag och Philip satte ihop en byrå också (party party). Jul på Liseberg blev det på öppningsdagen, gofika på tullen. Sedan träffade jag även Emmy som kom hem och hälsade på en snabbis under två veckor i november. Johanna fick vara med på ett hörn på en brusig bild från när vi fikade på Karma. 
 
December är ju nu, så det kanske jag/ni minns. Det blrv julfester, julbak, London, lite snö som försvann och sedan jultomten den 24e som alltid. Over all ett bra år tycker jag. Har rest väldigt mycket och det hoppas jag även att 2014 har att erbjuda för så mår jag som bäst! 
 
Men nu får jag väl se till att njuta de sista timmarnaav året, äventyret väntar!

Postat av: Olivia

VILKET ÅR!!!!! Det har gått så fort och jag är så glad att du finns i mitt liv min pussgurka <3

Svar: Nu längtar jag bara till tolvslaget för 2014 är det året jag får träffa dig igen ju! ❤️
Emma

2013-12-31 @ 08:46:57
URL: http://heartman.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-