Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Klarpysslat för idag / Annat babbel

Ni kan se resultatet av det jag pysslade med i föregående inlägg om ni klickar här. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobbat på i skolan, som jag valde att gå till, och sedan ångrade mig då jag inte riktigt mådde 100%, men man smittar tydligen inte om man inte har spytt på 48 timmar, vilket jag inte heller hade gjort (woho!).
 
 
Vad jag tänkte göra nu? Jo, jag blev utbjuden av finaste Olivia som precis har kommit hem från USA men jag känner att jag borde bli 100% frisk plus att jag skall jobba imorgon på morgonen så jag hoppar det ikväll (fast det säkert skulle vart jättekul och jag kommer antagligen ångra mig sedan när jag bara sitter här och har tråkigt om några timmar, men man skall ju tänka på sin hälsa och sånt vad jag har hört). Det förklarade inte så mycket av vad jag skulle göra, men ni vet, det vanliga (ingenting tills man tillslut somnar) låter rätt bra. 
 
Någon som förresten vet något ställe som säljer gula skosnören? Eller som har gula skosnören som de är villiga att låna ut/ge bort. Skulle vara jättebra.

Postat av: Frida

Kolla på Supernatural.

Jag har köpt färgglada skosnören under min emoperiod på typ Johanssons skor. Har regnbågsfärgade här hemma också om du känner dig manad (;

Svar: Jag ska faktiskt göra det nu hehe.
Jag var där och de hade många färger men inte gula :( Tror du det finns på Shock kanske?
Emma

2013-04-12 @ 20:43:28
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-