Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

21.21

Känns som om dagarna bara tar slut. Jobb jobb jobb jobb. Hinner inte med något annat. Eller jo, att lämna in bilen på verkstaden för att fixa lamporna och sedan inte kunna hämta ut den för att jag inte hade tillräckligt med pengar. Alltså. Hahahaha. Jag orkar inte. Jag får ta bussen till jobbet imorgon. Vilket suger ganska hårt. Om någon är villig att köra så säg bara till.
 
Efter jobbet hämtade Frida mig (för jag har ingen bil som sagt) och vi köpte lite mat och chokladpudding innan hon körde mig hem. Nu har jag inga Criminal Minds kvar eftersom att jag har sett alla säsonger som finns på DVDer nu. Funderar på att streama nästa säsong. Vet int om jag vill vänta tills den kommer ut så att Frida kan köpa säsongen och jag kan låna den (haha). Men jaja. Jag funderar på att städa men tror jag äter jordgubbar och kollar på Projekt Springiväg istället. Svårt val liksom.
 
Har förresten bestämt mig för att ha detta badrummet i framtiden.

Postat av: Johanna

jag kan köra dig. ja, på riktigt. du börjar nio va? ett villkor bara: sov hos mig! inte en chans att jag åker till fjärås så tidigt på morgonen... hehe Dessutom gillar jag inte att sova ensam..

2012-07-17 @ 22:43:10
URL: http://johannameh.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-