Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

I know you wish you never met me, I just hope you never forget me.

Tjejer är så jävla konstiga. På riktigt. (Inte för att killar inte är konstiga men nu tänker jag skriva om tjejer).

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Tjejer (och nu menar jag i allmänhet, inte alla tjejer, så skriv inte hur annorlunda ni är för det är inte det jag är ute efter), tjejer kan vara de lömskaste varelserna som finns. De är hur bra som helst på att; ta illa upp, överreagera, fejka, dra vita lögner och vara sura och avundsjuka. Men de är ännu bättre på att dölja allt det så att ingen vet hur dåligt de mår eller hur ful de faktiskt tyckte att din tröja var. En tjej kan vara sur på dig under hela ditt liv utan att du får veta det.

Och hur söta de än kan vara så sitter de sedan där och viskar elaka saker om varandra bara minuter efter att de träffats. De är beroende av att höra hur bra, fina och duktiga de är HELA tiden,om inte det händer så tvingar de fram orden från någon genom att säga hur fula och dåliga de är och förväntar sig att någon ska säga "nej, du är ju jättefin".

Vet inte, det var bara en sak som hände idag som fick mig att tänka på detta. Jag säger inte att jag inte är och gör allt det här, utan tvärt om, jag undrar varför jag och de andra tjejerna beter oss såhär och gör såna här saker.


Tell a girl she's beautiful and she'll believe it for a moment.
Tell a girl she's worthless, and she'll believe it for the rest of her life.
Tell a girl she’s pretty, she'll believe it for a moment.
Tell her she’s ugly and she will believe it forever.


Inte för att jag är vuxen, men jag tycker att det liksom har gått över lite, allt det här, nu när jag har blivit lite äldre. Kanske man börjar förstå att det inte hjälper att vara sur på någon eller så märker man att man faktiskt är fin precis som man är. Men allt det här finns liksom kvar fortfarande.

Jag stör mig i alla fall på det. Och tänker ibland på vilka man egentligen kan lita på. Nu ska ni inte tro att jag inte litar på någon. Det är klart jag litar på folk. Jag kanske till och med litar på fler människor än jag borde.

Men jaja, jag kanske borde lämna in detta till min psykologilärare? Haha. Jag ville bara skriva av mig för jag kunde inte sluta tänka på det. Nu kan ni få fortsätta vara lömska små tjejer, tjo!

Postat av: Nathalie

Den nya designen är asfin. :)

2012-01-12 @ 21:18:10
URL: http://mysecretsthoughts.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är ju hur man uppfostrar tjejer. Många föräldrar uppfostrar tjejer och killar olikt. Tjejer ska vara söta, snygga, duktiga i skolan, perfekta och killarna ska vara starka, ta för sig, bra på sport osv. Det är då man växer upp som tjej och känner det där behovet av att få höra de fina orden om ens utseende, eftersom man lärt sig att det är det som räknas. Är du snygg räcker du till liksom.

(Och samma som du så säger jag inte att det ALLTID är så här, men nu pratar jag normer och majoritet.)

Jävligt sjukt om du frågar mig. Det är lite på grund av det här jag inte överöser folk med komplimanger om deras utseende. Man blir hjärntvättad av kommentarerna. Även de "bra och snälla".



Lång kommentar du fick av mig nu. :D

2012-01-12 @ 22:31:22
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad är det nu som har hänt?? Såg att du hade skrivit på twitter också.. Jag blir ARG på vem det än är som har gjort något och blir lite varm i hjärtat när jag tänker på att du alltid vill tro det bästa om folk. Vi är lite olika på det sättet, men det är en riktigt fin egenskap :) <3

2012-01-13 @ 00:08:01
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-