Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

You won't find heart and soul in the stars

Hallå. Tänker vara lite kortfattad och tråkig idag men det får ni leva med. Dagen var seg, jätte jätte jätte seg. Och det hjälpte inte att Coach Barcheski visade en timmas typ dokumentär liknande film om 9/11 som verkligen fick nästan alla att börja gråta, inklusive mig själv. Jag menar, vi alla har väl sett bilder och videos, själv minns jag att jag såg det andra planet flyga in i byggnad nummer två, live på TV i mammas och pappas sovrum. Men de videorna som han visade har jag aldrig sett förut. Ni har väl antagligen sett bilder och videos på folk som hoppade från de högsta våningarna men dessa videorna var från helikoptrar som försökte komma närmare byggnaden för att kanske rädda någon och de filmerna från helikoptrarna var så nära att man nästan kunde se ansiktsuttrycken på de som stod i fönstren och tittade ner mot friheten men visste att de aldrig skulle vara där nere igen. Och sedan hoppade. Nej fy, det var jättehemskt. Så jag blev halft deprimerad efter det och sedan tog jag bussen hem och nu ska jag väl städa eller nått annat roligt.

Svarar på lite frågor också eftersom att jag inte har hunnit göra det i kommentarerna som jag brukar.



Svar: Både Anonym och Lina, och ni andra som missade det eller vill se igen, kan klicka här.



Svar: Hej Linnea, ja jag är utbytesstudent i Usa just nu. Jag pluggar inte till något speciellt här borta utan lever bara ett Amerikanskt liv kan man väl säga. Jag bor med en Amerikansk familj och går i High School med alla andra ungdomar.



Svar:
Yes ma'am, jag gick från 900 till 1000 i pixelstorlek när jag bytte design. Anledningen var för att jag vill att mina bilder som jag lägger upp skall vara större/synas bättre.



Svar:
Det kan du väl få göra. Det var nämligen så att jag tog bilder för att visa Maya eftersom att hon inte fick gå med in i provrummet. Tur för dig för annars hade jag nog inte orkat ta bilder.


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-