Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Lose footloose kick off your sunday shoes

Hej och hå, idag är det fredag och jag kom inte ihåg det efter 5th period idag så när Coach Barcheski hälsade alla en trevlig helg så hoppade jag upp och ner lite för att jag blev glad. Vet inte ens om ni hängde med i den meningen men ja, hej fredag. Och välkommen.
Idag hände det väl inte så mycket i skolan, fick reda på att jag har bästa betyget i min Engelska klass igen, och detta är en ny klass. Jag vet inte riktigt hur alla lyckas faila engelska då det är jättemycket lättare än engelska i Sverige. Och det är ju ändå deras första språk? Jaja, annars då? Jo vars, vi kollade på mer Forrest Gump på historian och Ashley och jag delare på en tallrik med "Spicy Chicken" när vi hade skrapat ihop våra sista pennys för att få råd med något till lunch.

Och om någon timma eller så, kanske mer, så ska jag ha duschat och ätit mina jordgubbar för då ska jag åka över till Maya eftersom att hon är alldeles ensam hemma ikväll. Så vi ska beställa pizza och se på skräckfilm eller något sånt mysigt hade vi tänkt.


Postat av: Frida

Kul att ta kort på sina fötter ellerrrr? (;

2011-05-07 @ 08:52:24
URL: http://Http://fridaliljeberg.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-