Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

And my mates are all there trying to calm me down 'cause I'm shouting your name all over town

Hallå brus, okej varning för tråkigt inlägg men jag tänkte bara tänka högt nu när jag ändå inte har något annat för mig. Imorgon är det början på sista skolveckan på High School och jag ska försöka möta upp alla som jag inte har klasser med längre eftersom att risken nog är stor att det är sista gången jag ser några av dem, någonsin. Vilket är en jättekonstig känsla som jag önskar att ni kunde förstå. Att man vet att man har dem nu men det är antagligen sista gången någonsin som vi träffas. Ja, läskigt är det.

Sedan så failar jag Art som jag antagligen har nämnt så jag kommer nog inte få mina exemptioncards (kort som man kan ge till lärarna för att få slippa slutproven i kursen) så jag kommer nog behöva gå till skolan torsdag och fredag också och ta slutproven i alla ämnen.... woho. (INTE). Sedan så skolkade jag ju lite i fredags också när jag åkte till flygplatsen istället så det kommer säkert också ha en inverkan på det. Jaajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vi får se. Eller jag får väl se, ni andra bryr er säkert inte så mycket.

Sedan måste jag börja packa i veckan också. Åh vad mycket grejer jag har, jag trodde inte att jag hade köpt så mycket men det är verkligen sjukt och jag är orolig (även om mammas, pappas, Mathias och Saras väskor bara var halvfulla när de kom hit och de kan ta med mycket av mina saker) över att jag inte får med mig allt. (Sorgligt eller hur?) 

Ja, och nu när jag ändå håller på så kan jag passa på att bara säga hej till alla nya som tydligen läser min blogg. Under en veckas/tio dagars tid så har statistiken gått upp från ca 45 unika per dag till ca 60 unika per dag. Hej vilka ni nu är, trevligt att ni läser. Det är säkert folk som kollar om min familj mår bra men det började ju lite innan de kom hit också så jag vet inte riktigt vilka det är som stalkar mig, haha. Men gomorron på er i alla fall (även om klockan är 7 på kvällen).

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-