Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

A long lonely lonley lonely lonely lonely time

Hej världen. Hur mår ni? Lite random att fråga men ja.

Här i Texas är det fortfarande fredag och jag sitter här ensam i huset. Har preics kollat på det senaste avsnitten av Glee och Raising Hope och någon gång efter det så somnade jag i sängen jag låg i och så vaknade jag nu också klockan är snart åtta och jag är fortfarande ensam hemma. Jag vet inte vart alla tog vägen riktigt, man kan aldrig vara riktigt säker när de säger "Five Minutes" eller "Be right back", men jag har inget emot det, att vara ensam nu menar jag. Det är tyst och min huvudvärk är borta. Inte för att jag har något emot att ha de här heller, fina är dem och jag kommer sakna dem när jag åker.
I helgen har jag nog inte något planerat vad jag vet så jag får väl se vad som händer. Dina pratade om att hon kanske skulle spontanringa mig imorgon också och åka någonstans men att det skulle vara en överraskning. Jag sa att det kanske inte var en överraskning längre och då sa hon åt mig att glömma av det.. så.. öm.. jag ska inte göra något imorgon, och på söndag så skajag nog bara vara. Kanske börja sortera grejer som jag behöver göra.

Just nu så regnar det mysigt utanför här och åskar som bara den. Det dundrar och blinkar. Och här sitter jag i ett tomt hus och äter choklad och har lite fredagsmys för mig själv - och skrev precis ett väldigt ganska ointressant inlägg. Sorry, ska försöka komma med något roligare nästa gång.

Här är en bild på mig och Maddie från igår eller i onsdags som aldrig blev bloggad.


Postat av: Louise ^^

Jag vill se hela klänningen, den som du har på dig på bilden på kanten där! Löv it!

2011-05-23 @ 13:16:27
URL: http://htt
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-