Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Yes, I'll admit that I'm fool for you.


Random, jättesuddig, jättemörk bild tagen från bilen på Down Town Dallas i tisdags.

Hej världen, idag är det minsann torsdag och Feels like Tonight spelas just nu i min spelningslista. Den låten påminner mig ALLTID om det här filmklippet (eller en minut in i videon) från typ 1 och ett halvt år sedan på en färja mellan Göteborg och Öckerö. Japp, sen dess har den låten varit lite förstörd, haha.
Men det funkar bra ändå. Idag snoozade jag alldeles för många gånger och fick springa runt för att hinna med bussen vid 20 i sju. skolan gick rätt bra, jag somnade bara när jag fick göra det och Ashlie lånade ut pengar till mig som inte hade några pengar till lunch. Snäll tjej.
Annars? Ja, jag har 3 prov och 1 inlämning imorgon men sedan är det Spring Break så det funkar. Även om min nya mattelärare inte är speciellt duktig på att lära oss saker så tror jag inte att jag har fått IG på ett matteprov i hela mitt liv så det tänker jag inte få nu heller. Smart va? Och historia provet är på andra världskriget och det är ju något som jag faktiskt kunde saker om innan.
Nu ska jag äta special K (no way?!) och se på TV. Kanske somna lite. Det vore skönt. Hoppas ni har det fint, här är det 18 grader och sol just nu och imorgon ska det bli 23. Nice!

Postat av: Frida

Tänker bara på det när jag hör den låten! Hahaha, tyvärr...

Jag tror heller inte att jag fått IG på något matteprov faktiskt... Fint! Har nog bara fått IG på ett enda prov om jag tänker efter. Det underbara dataprovet i ettan♥

2011-03-11 @ 00:53:53
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahaha ALLA fick IG på det provet!

2011-03-11 @ 02:59:51
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Thilda

Alltså vädret! I'M COMING OVER!!!!!

2011-03-11 @ 10:08:20
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-