Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Tuesday's gray and Wednesday too.

Alltså! Jag har suttit här i snart en timma och funderat på vad jag ska skriva men verkligen ingenting intressant har hänt i mitt liv idag. Em.. Jag borde (haha måste) spela in när min mattelärare pratar någon gång för det går inte att beskriva. Men herregud vad hon babblar. Sedan ska min buss börja gå 6.40 istället för 6.20 så jag kan trycka på snooze 2 gånger extra på morgonen från och med fredag = najs.
Annars har det verkligen inte hänt någonting alls, jag skolkade tydligen igår utav att veta om det. Fast det var ju igår. Och vi fixade det imorse. Nu ska jag äta SPECIAL K. Och det blev i stora bokstäver för att jag ... ehm.. jag vet inte ens men jag har inte ätit det på länge nu och började nästan klia mig själv i magen för att jag ville ha mer. När jag var på Target (typ som Walmart) igår och köpte mina flingor så hörde jag ett par prata Svenska förresten. Det är alltid läskigt när det händer och jag inte är beredd på det för jag kopplar ihop det så otroligt långsamt. Jag hör vad de säger och förstår men jag bara fattar inte vad som händer. Haha, det är svårt att förklara. Jag hälsade inte på dem för de hade tydligen bråttom till flygplatsen men de lyckades förvirra mig ett långt tag i alla fall.

Nu väntar mina flingor, jag hör dem ropa på mig. (Och jag ska försöka ha detta nya paketet i en vecka i alla fall. Eller mer än 3 dagar säger vi.)

Detta var soluppgången imorse från bussen. För att lägga till lite färg på det hela.

Postat av: Olivia

TAAAARGEEEET !!!!!!! världsbäst <3

2011-03-03 @ 00:50:08
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-