Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Himlens alla små stjärnor sjöng för mig

Jag blir lite deprimerad nu när vi har dragit fram klockan och det är sådär alldeles kolsvart ute när jag åker till skolan igen. Förut var det nästan helt ljust när jag sprang till bussen. Jaja, i alla fall, idag var inte ens månen uppe så det var ännu mörkare och jag snubblade till på något som låg på vägen när jag sprang. Jag ramlade inte och vet inte riktigt varför jag berättade det men nu vet ni, om ni någon gång skulle få användning för det liksom.
Skolan var seg som potatismos idag (ni får helt enkelt låtsas att potatismos är segt), vi läste om Fredrick Douglass på Engelskan och jag tyckte mest att det var roligt att han hade ordet glass i sitt namn. Min engelskalärare vet inte att jag är en utbytesstudent än heller, jag funderar på att inte säga något och se om jag får ett lika bra betyg ändå. Just nu ligger jag på 96.4 tror jag i den klassen. Sedan var det art och nu har vi börjat med ett nytt projekt (visar er mitt förra när jag tar med den hem), och nu ska vi göra självporträtt. Kul. Men det kan nog bli intressant, får se hur det går. Det är på jättemegastora papper också så det gör det ju inte precis enklare.
Sedan var det fysikprov (inte kul inte kuuul) men jag tror att jag klarade det, och efter det var det matte med (jag vet inte ens hur jag ska beskriva henne) Miss Knox som vanligt och efter lunchen så var det US History med Coach Barcheski. Jusste jag har prov där imorgon. På andra världskriget och allt sånt där som tillhör det, det är intressant hur det amerikanska perspektivet av andra världskriget är annorlunda än det jag alltid har lärt mig. Inte allt såklart men några detaljer som de liksom säger annorlunda.
Sedan gick jag ut från Barcheskis klassrum och Medina kastade en McDonalds leksak på mig och sa "Din lila rompa". Jag tror jag lär henne för mycket svenska haha, hon lär sig hur fort som helst. Om jag lär henne ett nytt ord så kan hon sätta in det i en mening på en gång. Hon vill ha ett Engelsk-Svenskt lexikon i födelsedagspresent om någon vill skicka det så att jag får det innan första maj. Annars sa jag att jag skickar ett när jag kommer hem. Jajaaaa nu ska jag snart ta och äta flingor så att det ryker om det och kolla på något töntigt TV program om jag hittar något. Var det Glee igår förresten? Måste kolla.


Random bild från 4D bion på SeaWorld.

Postat av: Olivia

HAHAHAHHAHA medina är ju klockren!!! asså dina vänner makes my belly hurt! haha...

2011-03-23 @ 22:59:53
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Frida

Det var inget glee ):

2011-03-24 @ 09:34:55
URL: http://Http://fridaliljeberg.blogg.se
Postat av: johanna

tjooooo

tänkte skicka ett paket till dej idag (duvet dedär som du inte skulle förvänta dej att få före påsk typ.. haha) och om jag har vägarna förbi kungsmässan kanske jag slänger i ett lexikon :D

(jag kommer ha vägarna förbi, för jag ska prova converse, för att se vilken storlek jag har. för din mamma har lovat att ni ska köpa det till mej när de kommer och hälsar på!! (så du vet) )

kramis och pussis

2011-03-25 @ 10:13:43
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-