Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Vem var det som Saade?

Igår vaknade jag upp av att Johanna ville att jag skulle vakna, det var jättesupertidigt (typ halv 12 men jag var trött) och vi gick upp och åt frukost. Sedan bagav vi oss mot Göteborg med buss och pendel, och väl där mötte vi Olivia efter en stund och vi .. tro det eller ej.. gick till McDonalds och åt mat. Massa mat. God mat. Haha åh jag är nog hungrig! Sedan kom Dagge Daggelito också och vi gick senare till Eric Saade på Liseberg för att vi hade lovat att följa med henne dit. Vi fick oss några goa skratt, även när Eric sjöng, och det var lite mysigt i läsken bland alla småflickor och deras föräldrar.

Idag ska jag kanske åka hem till Marcus en stund innan jag drar iväg till Emmy med tjejerna ikväll. Men först ska jag ÄTA. Ha en bra dag!


Postat av: Viktorija - Tonårsfotograf i Falkenberg

Hejsan!

Jag är med i en tävling där man kan vinna en lyxgrill, den vill jag hemskt gärna vinna till min otroliga familj som alltid finns vid min sida! Därför vore det verkligen jättesnällt om du kunde lägga en röst på mig genom att klicka på länken under! :D

Länk: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=viktorija+ackar

2011-06-18 @ 18:25:44
URL: http://behindthecamera.webblogg.se/
Postat av: Olivia

ååh den söta tjejen <3 de ända som var hyfsat med eric saade var att fedde var nöjd och att han var ögongodis när han tog av dig alla sina tröjor.

2011-06-18 @ 22:12:33
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-