Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Tankar från en tanklös

Jag pratar med Emmy, hon är bra hon.
Och helt plötsligt kom det ett val mellan personer att träffa idag. För sista gången. Och ett sånt val vill ingen välja. Jag vill inte välja. Det jobbiga är att jag inte vet heller, vad det är jag vill. Eftersom att jag är en sån person som aldrig kan säga nej, för att jag är rädd för att göra någon illa.
Jag tror mitt hjärta har stängt av vissa känslor just nu. Jag känner varken glädje eller smärta. Jag bara ler för att inte se ut som om jag sålt smöret och tapppat pengarna. Jag vill bara att någon ska ta och skaka vett i mig. Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Och just nu önskar jag att jag var helt känslolös så att jag slapp välja utan att må dåligt.

Förlåt för alla otroligt konstiga och dystra inlägg på sistone men jag behöver bara skriva av mig, och det får mig att må bättre senare.


Finaste Emmy och Jag.

Postat av: Thilda

<3

2011-06-07 @ 00:02:52
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Postat av: Emmy

Aw Emma, lillefot, du gulliga krulltott! (Jag struntar i om du inte vill bli kallad lillefot och krulltott, det är gulligt :D) Jag är verkligen SÄMST på att beskriva saker med ord och jag e ganska dålig att visa det också.. MEN jag hoppas att du förstår hur mycket vi har saknat dig här hemma, nu kan jag ju inte tala för någon annan än migsjälv egentligen, men jag vet att jag inte är ensam om att sakna dig! Delad smärta är halva smärtan och delad glädje är dubbel glädje, kom ihåg det! <3

2011-06-07 @ 23:58:55
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-