Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Måndagstankar

Det är inte så smart att äta Tomatsoppa när man kollar på Bones, det är inte heller särskillt igenomtänkt att spendera 10 extra minuter på morgonen med att platta luggen när det ösregnar ute.
Jag funderade en stund idag på bussen och kom sedan fram till att jag inte har sett en fiskmås under hela tiden jag har varit i Texas. Och det enda jag har sett av havet är från flygplanet när vi flög från Washingtin DC till New York. Det finns ingen Fanta Exotic i USA, vilket jag blir lite sur på eftersom att jag saknar det, och Oboy. Åh Oboy.
Sedan är ju frågan varför jag satte stor bokstav på tomatsoppa i den första meningen på det här inlägget, men jag orkar inte ändra det nu. Jag borde ladda min mobil för den har varit död sedan i torsdags, mjölk är rätt gott och yoghurt, yoghurt är jättegott. Det var rätt längesedan jag åt yoghurt, jag köpte det på Starbucks en gång, men förutom det så tror jag inte att jag har ätit det alls sedan jag kom hit. Inte fisk heller. Inte ens räkor.

Det var dagens tankar, hejdå.

Postat av: Anna

Men finns det något i Texas som vi inte har här? Dvs som du kommer att sakna om5 månader?! Du vet det här med att leva i nuet....☺♥

2011-01-25 @ 07:41:42
Postat av: Emma

Haha ja det finns mycket!

Men jag kommer antagligen att komma på fler saker som jag inte ens tänker på nu, sedan när jag är hemma. :)

2011-01-25 @ 13:22:02
URL: http://grannis.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-