Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Smells good

Medina och jag drog och köpte biobiljetter till Gnomeo & Juliet och satt sedan ute en stund innan bion skulle börja. Det var verkligen sjukt skönt väder ute idag. Regnet från imorse bara försvann och jag tror det blev över 20 grader runt 3 när vi kom ut från bion. Filmen var riktigt fin, jag gillade den verkligen.
Efter filmen drog vi på en rundtur genom Firewheel, vilket är ett utomhus-köpcentrum och vi blev så varma att vi gick hela vägen till Yogurt Land och åt gudomligt god frozen yogurt. Den är så god, det går inte ens att beskriva. Vi kollade på folk och pratade om allt och inget. Från hur konstiga amerikaner kan vara till om glass eller frozen yogurt är godast.
Om jag inte hade berättat det så är Medina från Kosovo, flyttade hit när hon var 10 tror jag. Men hon snackar bättre engelska än jag och kan flytande Albanska vilket är ett väldigt intressant språk vad jag hörde när hon pratade med sina föräldrar. Fattade verkligen ingenting! Kanske är så min amerikanska familj känner sig när jag pratar med folk från Sverige haha.
Vi gick igenom ett par affärer och luktade på parfymer och diskuterade skor och fula handväskor innan hennes bror kom och hämtade oss och släppte av mig här och sedan åkte de hem.

Jag hade det i alla fall skoj idag och nu ska jag se på TV med Emily, tjoo.



Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-