Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

"Have you ever tried them?"

Så.. Jackie och Maya plockade upp mig vid 7 och vi åkte till AMC (bion) direkt för att få biljetter till The Roommate. Kön var superduper lång och vi halkade ett antal gånger på isen medans vi väntade. Tracy och hennes syster fick såklart de sista biljetterna till filmen så vi köpte biljetter till The Rite istället, Tien och Caroline följde också med. Efter filmen sa Tien att hon skulle döda personen som bestämde att vi skulle gå på The Rite (För vi höll på att kissa ne oss flera gånger av skräck) och vi hade världens snöbollskrig utanför bion som inte gick så lyckat men det var kul.
Efter det åkte vi till Starbucks och satt där och pratade om allt och inget och skrattade åt det mesta i någon timma eller två. Jackie och Caroline fick för sig att dansa runt en stopskylt precis utanför Starbucks och det slutade med en utskällning från en tant som gick förbi.
Sedan åkte jag, Jackie och Maya till Walmart för att köpa kakdeg till en kaka de skulle göra tills på måndag. Jag utmanade Maya till att göra något galet inne på Walmart och Jackie sa att hon antagligen inte skulle våga. Men Maya är verkligen ingen fegis, haha, hon tänkte inte på om hon skulle göra det utan på hur hon skulle göra det. Så vi hämtade kakdeg och sedan drog Maya med oss till den lite privata delen av Walmart. Hon hämtade ett stort paket med kondomer och vi bara följde med när hon gick till kassan för att köpa dem. När hon kom fram till kassörskan så började hon fråga en massa frågor om just den sorten till kassörskan, och herregud vad jag och Jackie dog av skratt men Maya bara stod där och frågade om kassörskan någonsin hade provat dem och massa annat med ett helt seriöst ansikte. Det slutade med att hon faktiskt köpte dem och kassörskan önskade henne lycka till. Hon tackade så mycket och sedan körde de mig hem och jag kom väl hem för snart en timma sedan.

En fin kväll med en tysk, en mexicanare, en amerikan och en asiat. Tjohej.



Postat av: Frida

The rite är det en svensk som regisserat. (:

2011-02-07 @ 11:34:19
URL: http://Http://fridaliljeberg.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-