Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Min dag

Idag gick jag upp 7 och ringde upp vårdcentralen för att få en tid att kolla mina lungor eftersom att jag har haft svårt att andas. De skulle ringa upp klockan 8 så jag somnade om och vaknade när de ringde vid 20 i 9. Fick en tid kvart över 9 så jag fick springa upp ur sängen och klä på mig och åka direkt. Doktorn lyssnade på mina lungor och sa att det lät helt okej men att min luftstrupe var infekterad... kul. Jaja, jag fick utskrivet lite hostmedicin.

Efter det åkte jag hem, duschade och åt lite mat innan jag åkte till skolan. Väl i skolan så hade jag missat första lektionerna så jag hade bara gympa och expo kvar. Jag var inte med på gympan så jag satte mig och skrev lite på mitt reportage i väntan på expo, men sedan behövde jag inte gå på expo heller. (nödvändigt att jag åkte till skolan?)
Så jag, Frida och Thilda åkte till kungsmässan där vi shoppade. Thilda åkte hem efter en stund men jag och Frida gick runt och fyllde händerna med påsar tills klockan 5 då vi åkte och hämtade Leia (Fridas hund) och sedan åkte vi hem. Nu är jag jättetrött och ska strax sätta igång en film att titta på medans jag dricker alla mina mediciner.


Vårdcentralen.


Jag och Frida tog en liten sushi-paus under vår shoppingrunda.


Några utav mina påsar. Oroa er inte, det mesta är julklappar!

Postat av: Olivia

julklappar tiiiilll.....mig? :D

2011-12-17 @ 17:06:37
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-