Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Mellandagsrea!

Nu är jag hemma från en riktigt hektisk dag med Johanna plus familj. Igårkväll tog jag bilen till Johanna där vi kollade på film och mös och imorse ringde väckarklockan klockan 9. Urg. Men vi kom iväg ganska tidigt och alla fem (jag, Johanna, Matilda, Tiina och Jim) var i Göteborg och shoppade loss från klockan 11 till 4, eller nej, Matilda fick åka vid 3 för hon skulle jobba, men ändå!
Det var sååååå myyyyyycket foooooolk. Vi dog lite. Köerna till kassan var genom hela butikerna och man fick trängas och slåss för att komma fram men jag fick fyndat lite i alla fall! Fast såklart var det mesta jag köpte INTE på rea. Det blir oftast så för mig. Vet inte varför.


Bik Bok 100 kr.


Rut mfl. 299 kr.


Gina Tricot 75 kr.


Cubus 299 kr.

Sedan köpte jag lite leggings och strumpbyxor och annat trams med, men det var inget kul att fota. Men nu mår mitt lilla tjej-hjärta bra när jag ser alla påsar med nya grejer stå på golvet. Då mår man!

Postat av: Thilda

Visst blir man lite lycklig? Synd att vi inte sprang på varandra! Och jag orkade inte ens Bik Bok, så fullt!

2011-12-26 @ 18:47:16
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Postat av: Olivia

vilka MYSIGA kläder! massa mysiga koftor och ja, kanske inte så mysiga jeans (eller vad vet jag) men jag blir så mysig när jag ser bilderna ;D haha

2011-12-28 @ 13:15:50
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-