Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Dansken kommer, dansken kommer

Hej bloggen. Jag var på ganska hyfsat dåligt humör förut (därav det korta inlägget) men efter en mysig tacokväll med Pappa, Sara och Djungelbokenlåtar så mår jag något bättre. Jag har också klarat ett utav de där 7 eller 8 fördömda körkortstesterna man behöver klara innan teoriprovet, fått ett paket på posten och skypat med Clarkarna!

Jag trodde att det var vardag och att bussarna skulle gå som vanligt så klockan 8 började jag göra iordning mig för att ta bussen 9 till Anneberg. Men nähä, så kom jag på att det var lördag och bussarna går inte hel, de går halv. Jag skulle inte hinna med halv 9 så jag tänkte att jag tar halv 10 bussen då. Men nähä då hoppar bussen öve att gå just den halvtimman så jag får vänta tills halv 11. Så... vid midnatt är jag nog där. Känns bra. (Eller jo det känns ju bra att jag ska dit men inte att jag blir så sen)

I alla fall. Arn går på TV (därav rubriken) och jag tänkte titta på den tills det är dags att gå för mig.

Igårkväll var jag också hemma hos Johanna om jag aldrig berättade det. Det var vi som bakade äpplepaj och den blev superdupergod! Vi åt också hur god mat som helst, Olivia kom dit efter träningen och vi kollade på Råttatouille, The Proposal och somnade till Bring it on.


Äpplepajsbakning igårkväll.


Övningskörning idag. (Bra att övningsköra och ta kort samtidigt, ellerhur?)

Postat av: Frida

Vad alla är bra på att köra bil nu helt plötsligt! Känner mig ganska värdelös.

2011-08-27 @ 23:45:59
URL: http://Http://fridaliljeberg.blogg.se
Postat av: ANNA'S FOTO

Om du inte redan har röstat vore det jättesnällt om du skulle kunna rösta på mig här http://standingcarla.blogg.se/2011/august/fototavling-12finalister.html#comment (nummer 2) :D

2011-08-28 @ 18:03:21
URL: http://annasfoto.webblogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-