Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

När livet är en uppförsbacke, fortsätt

Påskhelg och hela köret. I Sverige så betyder det påskägg och choklad och gula små kycklingar. I Texas betyder det gå i kyrkan varje dag i en vecka och sedan träffa familjen nu på Söndagen, som här är själva Påsk i USA. Happy Easter y'all. Så Graces bror och hans fru och två små tjejer kommer hit om någon timma antar jag och vi ska äta kyckling och massa annan mat som jag redan känner lukten av härifrån.
Lauren, som jag inte mött på jättelänge, var i kyrkan imorse och det verkar som om varje gång jag träffar någon eller pratar med någon som jag inte sett på ett tag så får de lite panik över att jag ska åka därifrån "snart". Ifrån Texas där föräldrarna lär sina barn att man inte får vara ute själv efter att det blivit mörkt eftersom att någon kan skjuta dig, förresten titta inte ens på någon du inte känner på kvällen för de kan skjuta dig. Försök inte köra förbi någon på vägen, speciellt inte för fort, för då blir du skjuten, och alla de andra reglerna på hur man blir och inte blir skjuten. Och ja, det har hänt att någon har skjutit en annan bara för att de körde förbi honom "för fort" i en korsning eller något. Och i Sverige får man inte ens ha en kniv i fickan eller vad det nu är.
Jag satt och fundarade i kyrkan idag, samtidigt som jag och Emily satt och viskade till varandra och fnissade åt en gammal man som hade somnat i fjärde raden, på vem som blev äggmästare i min kära familj där hemma detta året. Tror faktiskt att det var jag som blev det år 2010 om jag inte minns fel. Eller det kanske var året innan? Själv har jag inte ens ätit något godis denna helgen. Inget alls. Jag antar att det inet är en lika stor grej här. Eller godis över huvud taget är väl inte en så stor grej här borta. Det finns inget ord som heter Lördagsgodis eller Fredagsmys, vilket jag har försökt förklara för dem många gånger, ordens betydelse alltså.
Så, nu sitter jag här och skriver om onödiga tankar igen för att fördriva tiden. Mest för att slippa städa antar jag, nu när jag tänker efter. För jag har inga läxor, inga skolarbeten eller något liknande att göra. För nästa vecka, starting tomorrow, så är det TAKS i skolan och jag behöver inte göra de proven så jag ska bara sitta i gymnastiksalen med Maya och Leyla hela dagarna från 7 på morgonen till halv 3. Och vi får inte ta med oss filtar eller kuddar eftersom att folk smugglar droger i dem och vi får inte spela kort eftersom att det anses som "gambling" och vi får inte använda telefoner, ipods eller andra elekroniska saker. Så.. jag får väl ta med mig en bok och en tjock jacka att ha som kudde. Om jag nu hade en sån.

Nu ska jag försöka sammanställa mina pengar, utgifter och intäkter (om jag nu hade sånna), eftersom att jag ligger ganska väldigt efter med det. Ingen kan gissa ens nära på hur mycket pengar jag spenderade i Kalifornien. Och det gills inte om du är en av dem som jag har berättat det för. Fast jag minns inte vilka jag berättade det för ändå så ni är välkomna att fuska antar jag.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-