Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Rest In Peace

En utan de underbaraste hundarna som vandrat på denna jord hette Zorro. Zorro Hartman rättare sagt. Kommer ihåg första gången jag såg honom. Jag och Johanna skulle åka hem till Olivia för första gången och vi tappade bort oss totalt när vi skulle hitta huset efter att ha gått av bussen. Vi hamnade någonstans ute på ett lerigt ställe, det var väldigt dimmigt dessutom. När vi ringde Olivia visste hon inte ens vart vi var någonstans, så hon gick ut och letade efter oss. Efter säkert en timma borttappade i landet ingenstans såg jag och Johanna en vit prick långt borta i dimman. Det var Zorro, när vi kom närmare såg vi också Olivia.

Jag har många fina minnen med den hunden och han kommer jag aldrig glömma. Så mycket som han har busat med mig och jag har busat med honom. Han åt till och med upp allt mitt godis jag hade köpt en gång. Jag var ju tillräckligt korkad att ställa påsen på golvet, men ändå. Jag bara skrattade. Och det är inte många som hade kommit undan med att äta upp Emmas godis inte. Kommer ihåg en gång när han skvätte ner Olivia totalt i duschen när vi duschade honom mitt i natten. Det var kul.
Även om du inte finns med oss längre, och även om jag aldrig fick chansen att säga hejdå eller se dig en sista gång. Så vet jag att du kommer vänta på oss alla i himlen. Tittar ner på oss och vakar över oss precis som du gjorde på våra nattpromenader när alla var livrädda, alla utom du. Du bara gick där och undrade antagligen varför vi skrek hela tiden.

Nu fäller jag en ensam tår för dig.
Hoppas det finns godis så det räcker i himlen, jag kommer sakna dig. 


Postat av: Olivia

gud va fina ord älskade emma <3 saknar honom så sjukt, dig med när jag minns detta med godiset och sånt, eller när han gled ner för våran backe en sommar och du & johanna bara stod och kollade på honom, och undra vad det var för knäpp vovve.. älskar dig emma, jag vet att zorro älskade dig också! stackarn fick stå ut med oss alla sommardagar, vinterdagar också, men mest sommardagar.. Men han bara svansade efter <3 tack emma, när jag läser detta inlägg förstår jag hur nära du verkligen står mig. Och likaså din kommentar, tack så jättemycket <3 även om du inte hann säga hejdå så vet jag att när zorro kommer att vaka över dig! puss <3

2010-10-21 @ 16:41:28
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Dagge

Även jag fällde en tår när jag läste..♥

Jag tror att alla som någonsin kommit i närheten av zorro kommer att sakna honom.. Jag vet att han finns där uppe och väntar på oss♥

2010-10-21 @ 17:07:46
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-