Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Emma och Chokladfabriken

Hej bloggen. Efter att jag lagt ut det förra inlägget kom Miss Becky och hämtade mig, sedan plockade vi upp Megan och Cole följde också med. Vi åkte till Russell Stover (Choklad outlet) och köpte massor av godis. Tog inte så många bilder, faktiskt bara 2 om jag inte minns fel, jag var alldeles för upptgen men chokladen. Men jag kom bara hem med 2 små paket med choklad. Ett för att det var små fotbollar, vilket jag tyckte var kul, och det andra paketet med choklad köpte jag för att Megan sa att det var så gott att jag verkligen inte kunde missa det. Hon hade rätt, det var faktiskt väldigt god choklad.
Sedan åkte vi till Walmart där jag och Megan hittade en tandborste som kostade 70 dollar (medeltandborsten kostar runt 2 dollar). Vi tyckte det var väldigt intressant. Sedan åkte vi hem till deras hus igen, åkte runt i en rullstol på gatan, gick ner till sjön och pratade, åt chili och tittade på små ödlor som fångade småkryp genom fönstret. Hade kul och kom precis tillbaka. Är jättemassatrött så jag orkar inte redigera bilderna tyvärr, men de är bättre än inget. Ellerhur?








Postat av: Olivia

TUR att du inte tog så många bilder då ;) walmart.. jag känner igen de.. jag har nog alltid velat åka till en walmart... undra varför?? vet du? hahaha <3

2010-10-14 @ 11:03:28
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Dagge

Ååh choklad♥ Åh Walmart♥ Åt ni chili, eller på chili? Haha♥

2010-10-14 @ 15:00:53
Postat av: Frida

När någon säger fotbollar tänker jag på RIKTIGA fotbollar. Inte Arnolds huvud, haha!

2010-10-14 @ 15:54:13
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-