Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Emma gick lös på IKEA idag

Först var det födelsedagskalas som gällde, där Emilys kusin fyllde 5. Tjejen brevid mig på bilden. Den andra lilla tjejen är hennes syster.


Och sedan åkte vi till IKEA, där jag blev väldigt glad. Svenska grejer gör mig glad. Smakade på pepperkakor och knäckebröd. Hittade en del saker som bara fick mig att le av namnen och hur svenskt det låter. Hittade även en svensk bland maten. Gjorde mig ännu gladare. Hörde henne prata och kunde verkligen inte koppla det först att det var svenska hon pratade men sedan (efter typ 1 minut) förstod jag att hon faktiskt sa lingonsylt och pannkakor och jag bara sprang fram praktiskt taget och frågade om hon var från Sverige. Hon tittade på mig.. Tog nog några sekunder för henne med. Sedan sa hon ja och pekade på sin pojkvän/man och berättade att han var från Norge och att de bodde här men kom förbi varje vecka för att köpa godis, lingonsylt och köttbullar för det mesta. Vi pratade lite till och sedan sa vi hejdå, trevliga människor svenskar är ändå, haha. Det hela IKEA-handlandet slutade med att jag gick hem med godis för mer än 15 dollar. Och det mesta av det var faktiskt Made in Sweden, vilket gjorde mig ännu gladare.

För er kanske det här bara är bilder på mat, vilket det egentligen är, men ni kan inte förstå känslan av att läsa "Svensk Senap" eller "Bryggkaffe mellanrost" på matvaror i en affär när du har gått utan det i nästan 2 månader. Det är liksom.. en glad känsla. Inte för att jag saknar det direkt, men det var mysigt.



Maraboun och kexchokladen är gjord i Sverige och Bilarna också. Vilket gjorde mig glad.


Eller.. rören med Marabou var gjorda i Norge.. okejdå.. Skandinaviskt i alla fall.


Ni vet fiskar man köper bland lösgodiset, det är tydligen väldigt kända fiskar för väldigt många här har frågat mig om "Swedish Fish" faktiskt kommer från Sverige. Alla äter fiskarna här. Jag gillar dem bland lösgodiset hemma och det var därför jag tog en påse, och för att de är coola och svenska och jag vill veta om de smakar samma som hemma. Folk här blir väldigt fascinerade när jag berättar att det faktiskt finns gula, oranga och gröna fiskar i Sverige också och inte bara röda. Haha, visste inte att de var så populära.

Det roliga är att dem är gjorda i Canada.

Postat av: Dagge

Vet inte varför men jag blev typ glad över att kolla på alla bilder med svensk text.. verkar så.. Mysigt.. hahaha

2010-10-10 @ 10:30:44
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Postat av: Frida

Pastaälgar?



Jag som har undrat om detta med swedish fish... Jag visste inte att de var så populära. Coolt!

2010-10-10 @ 15:03:17
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-