Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Ft Worth Stockyards

Igår, kom jag hem (till Miss Shairs hus) så sent som halv 12 och hade inte direkt någon lust att blogga så trött som jag var.

Men, vi åkte till Fort Worth, jag och alla andra utbytesstudenter och deras familjer och syskon som kunde komma och först var vi inne på Billy Bob's (Världens största Honky Tonk) Och det var coolt, dom hade en affär med sovenirer också så då blir ju tjejerna glada, hehe. Handlade lite där och sedan gick vi ut och tittade på när Cowboysarna (haha?) flyttade Longhorn kossorna från ena sidan av staden till den andra. Efter det så fick vi lite fri tid i några timmar där jag, Alice och en tjej från Tyskland som jag pinsamt nog inte kan komma på namnet på just nu, men hon var väldigt snäll och rolig, gick runt i vackra Down Town Fort Worth där allt är lite som gamla Texas, folk rider runt på hästar och longhorns och gamla män med pistoler i byxorna står lutade mot staketen. Coolt var det i alla fall och jag fick till och med chansen att sitta på en Longhorn, väldigt stora djur det där alltså. Och så frågade vi en Cowboy om vi fick ta kort med honom, och det fick vi. Och lite mer shopping efter det och lite mer efter det, hehe. sedan åt vi middag allihopa igen och jag träffade en trevlig liten ung man (9 år) som jag satt och pratade med.
Sedan åkte vi till "Water views" i Forth Worth och sedan var klockan så mycket som halv 10 och jag spenderade 2 timmar i bil, och sedan var vi hemma.

Ni får bilderna sedan, jag ville bara visa tecken på liv, nu ska jag, Shari och Lauren ut och shoppa hela dagen. Men först, ett stopp på Starbucks!

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-