Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Åh herregud

Okej. I USA, eller i alla fall på Sachse High School (har hört att det är olika överallt) har man 3 terminer, istället för 2. Eller i Sverige har vi egentligen en om man ser det som Amerikanerna ser det. I alla fall. Jag började min andra termin idag, precis som alla andra i hela skolan. En ny termin betyder helt nya lektioner, helt nya människor, lärare och lunch.
Så låt mig beskriva det såhär. Jag kommer inte ihåg de första veckorna av skolan, jag minns första dagen, eller, delar av den, jag var väldigt förvirrad och lite.. ja.. förvirrad är nog det bästa ordet. Borta. Efter 12 veckor (skulle jag to, jag orkar inte räkna) i skolan så hade jag efter kanske 9-10 veckor början väjna mig vid lärarna, klasskompisarna och lektionerna, hur allt funkade. Jaha, det var det roliga i 2 veckor, nu har jag nya lektioner med nya människor och nya lärare. Utom Journalistik som jag har samma lärare i. Men annars, helt nytt och idag kändes det som första skoldagen igen. Jag står där med kartan över skolan och försöker hitta till rätt klassrum som en liten turist, haha. Men jag lyckades hitta alla lektioner, jag kom i tid och jag satt inte ensam vid lunchbordet. Så jag får se den här dagen som mer lyckad än min första dag i skolan, men ändå.. Engelskan börjar nu, alltså lektionen. Det kommer inte bli lätt. Och Fysik?!? Haha, herregud...

Postat av: Dagge

Åh nej.. fysik.. -.-

Vad har du för lektioner nu istället ? Slutar du annorlunda ?(:

2010-11-11 @ 23:46:34
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Postat av: Mimmie 17 år&gravid

Sv; tack , nej det får bli en överraskning

2010-11-12 @ 00:48:23
URL: http://livetsomintedulever.blogg.se/
Postat av: Frida

Fysik blir nog lite klurigt. De har ju helt olika längdenheter än oss och så. Men fysik är bättre än kemi. Tänk alla ämnen, man kan ju knappt dem på svenska!

Lycka till! (:

2010-11-12 @ 06:33:18
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Olivia

åh herregud... berätta ALLT!!!

2010-11-12 @ 10:44:39
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-