Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Stockholm 14-15 maj

14 Maj

Klockan halv 8 började Emmas och Marcus resa, då bar den av till Kungsbacka station. Därifrån tog vi pendeln till Göteborg där vi spenderade en hel del tid innan vi kunde gå på tåget klockan halv 10. Väl på tåget så somnade jag ganska fort, men dock inte så länge. Resan varade i 5 timmar, där vi mest av tiden halvsov, lyssnade på musik, kittlades eller pratade om allt möjligt. Det finns liksom inte så mycket annat att göra när man åker tåg.
När vi äntligen var framme, vid 3 så hittade vi väldigt enkelt hotellet, eftersom att det bara var på andra sidan gatan. Sedan checkade vi in och la iprincip bara in alla saker innan vi drog ut och utforskade Stockholms gator och torg.
Vi fikade i Gamla stan, sedan träffade vi på Oliver och Ryssen (eller om det var innan?), och sedan drog vi bara runt lite tills vi drog till med en lyxig middag på McDonalds.
Sedan traskade vi hem till hotellet, med godis köpt, såklart, och såg på talang och sedan somnade vi gott.

Hade inte med mig kameran, men mobilbilder blev det lite av i alla fall.














15 Maj

Vaknade upp, åt mumsig hotellfrukost och sedan bar det av mot Liljeholmen med tunnelbanan. Vi lyckades faktiskt åka med rätt tåg och gå av på rätt plats, vilket var ganska otroligt.
Sedan satt vi en stund i solen på torget innan vi träffade på Oliver och Ryssen igen för att bege oss mot tävlingen. Oliver fick tyvärr oturen att möta en riktigt grym kille att fajtas med så han förlorade sin första match, vilket sedan ledde till att han inte fick vara med mera. Men jag tyckte det var bra jobbat för första gången i alla fall. Sedan gick vi, förvånansvärt, till McDonalds och åt lunch och sedan gick vi tillbakapch tittade klart på tävlingarna.
Efter det så gick jag och Marcus och köpte godis och dricka för att sedan bege oss mot Centralen igen. Där fikade vi lite och jag drack en juice som fick min tunga att bli gul, det var kul.
Tåget var något försenat, men det funkade bra sedan, hemresan tog inte heller lika lång tid som ditresan, vilket var skönt. Marcus föräldrar hämtade oss på Göteborgs central vid 11 och sedan åkte vi hem till honom och somnade ganska direkt efter en fin resa till Stockholm.








Postat av: Thilda

Marcus - da supermodel :)

2010-05-16 @ 17:27:12
URL: http://thildazimmergren.devote.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-