Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Norge - Kongsberg - Mars 2010

Ja, nu blir det till att skriva här mitt i snytandet. Jag tror för övrigt att min näsa kommer att ramla av inom de närmsta timmarna för att jag snyter mig så ofta. Inte bra.

Men men. Vi (jag, Pappa, Mathias) åkte i fredags, vad kan klockan ha varit? Fem kanske. Och vi var framme på hotellet i Norge (10 mil från där vi skulle åka skidor) vid 9. På vägen gjorde vi 1 stopp vid en bensinstation där vi åt en macka och drack vatten. Vi passade också på att gå på toa eftersom att vi alla tre har ganska dåliga blåsor. Haha. Det finns inte så mycket mer att säga om den dagen, för direkt när vi kom fram till hotellet, så däckade jag i en jätte obekväm säng direkt. Det var längesedan jag var så trött som jag var då.


Det här var den enda bilden som togs under den dagen. På mitt vattenglas jag spepte i mig innan den sista färden mot hotellet i Norge. Jag behövde inte alls springa till toan på hotellet sedan.......

Dag 2 började med att jag vaknade upp, och hade tappat rösten helt och hållet. Som tur var tog det bara någon timma innan den var tillbaka igen. Det tog också lite mer än 1 timma för oss att komma till backen, där vi sedan spenderade hela dagen. Åka Åka Åka. Vila. Åka Åka Åka Åka Åka. Vila Vila. Åka Åka. Vila. Åka. Vila. Åka. Till Hotellet igen. Eftersom att jag inte mådde helt bra så var det grymt härligt att sätta sig och få lite inbyggd massage i en bubbelpool på hotellets spa sedan.

Efter det slocknade jag i en betydligt skönare säng, efter att ha kollat på film med Pappa och Bror.







Dag 3 åkte jag bara 3 åk, eftersom att min kropp verkligen la av efter det andra. Fråga mig inte varför jag åkte ett tredje då, för det vet jag inte. Men istället satt jag och slog rekord på alla pappas mobilspel medans dom åkte skidor för fulla muggar. Det var dimmigt, sjukt dimmigt ett tag också. Ganska galet.
Efter lunchen åkte vi mot Sverige igen och vi kom väl hem för nästan 2 timmar sedan, efter att ha tagit vägarna förbi McDrive i Kungsbacka. Heehee.

- Det var soligt över molnen i alla fall.







Och trots att jag inte riktigt mådde bra, så var det en rolig resa. Många skratt (som sedan ledde till hostattacker, men ändå)


Postat av: Din Thilda

Förlåt... inte meningen att smitta dig med! :(

2010-03-29 @ 10:56:56
URL: http://thildazimmergren.devote.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-