Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

dessa fantastiska tisdagar

Nej, nu har jag faktiskt varit positiv här på bloggen de senaste tisdagarna men idag orkar jag inte. Alla måste ju få vara sura någon gång, till och med jag.
Jag gick upp alldeles för sent, duschade alldeles för länge och fick springa till bussen som vanligt. Väl på bussen märkte jag, eller snarare Frida, att jag hade glömt mina gympakläder. Vilket inte är så smart eftersom att jag både har gympa och skulle träna idag. Fantastiskt. Men mamma var så snäll at hon lämnade dem till mig och körde både mig och Frida till skolan sedan. Vi hade svenska, vilket jag inte fann så intressant (konstigt nog?), och sedan var det matte som gällde. Sedan åt vi lunch och lyssnade på en föreläsning om universitetet, vilket egentligen jag tycker är ganska onödigt eftersom att vi bara går i 1an och man orkar verkligen inte bry sig om universitetet redan nu.
Efter det så fortsatte vi att kolla på Forest Gump på engelskan och sedan var det klassråd och gympa. (hur intressant är det att veta vad jag hade för lektioner egentligen?) Jaja, efter gympan, där jag lyckades bli slagen av innebandybollar och klubbor på båda benen, så begav jag mig till gymmet där jag och Matilda tränade. Sedan stack vi och Dagge och Johanna till Ica Maxi och köpte lösgodis för fulla muggar. Nu har jag så det räcker i alla fall, jag fick med mig nästan ett kilo, eller, antagligen ett kilo eftersom att jag aldrig kan hålla mig för att smaka när jag plockar godis (But don't tell anyone). Men bli inte rädda nu, det var extrapris och påsen som jag plockade kostade bara 28,50 kronor. Najjs Prajjs!

Den här bilden är inte tagen på mattelektionen............


Postat av: Frida

det var faktiskt lite kul när du fick BOLLEN på benet. hehe

2010-03-23 @ 20:26:19
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-