Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Idag fyller Johanna år !

Så hon ska såklart få sig en dikt men först ska jag berätta vad vi gjorde idag;

För det första: GRATTIS GRATTIS GRATTIS igen Johanna på din 17 årsdag, du är verkligen världens bästa tjej, love you gurl! Kan aldrig tänka mig en värld utan dig.

Det finns inget fär det andra men jag ville bara få det sagt, haha. Det kommer mer sen i dikten, hehe. Men idag vaknade jag hos Dagge imorse, vi åt frukost, klädde på oss och sedan åkte vi till mammas jobb där jag hämtade Johannas present som mamma så snällt tog med eftersom att jag inte kunde sova hemma inatt (det gick inga bussar). Men vi hämtade den i alla fall, sedan gick vi till Kungsmässan, köpte kakor, ballonger och slog in våra presenter på leksakslandet. Sedan var det 10 minuter tills vi skulle träffa Olivia vid Johannas busshållplats (Johanna trodde vi skulle ses senare på stationen, men vi mötte henne där hon skulle ta bussen till stationen) Jaja, jag och Dagge sprang i alla fall som galningar, blåste upp ballonger och skrev på dem samtidigt. Helt galet. Ballonger sprängdes, folk skrattade efter oss och vi har jättedålig kondition, hahaha. Men vi kom fram i alla fall, och gömde oss bakom busshållplatsen i skogen. Vi hoppade fram först när bussen kom och Johanna blev väldigt chockad av att se oss men såklart glad!
Vi gick sedan till Ica och köpte matmat som vi sedan tog i en kasse och sprang ut till Blå Express med. Den satt vi på en stund (typ 50 minuter) tills vi tryckte på stopp, där vi knappt visste vart vi var någonstans och sedn letade vi efter någonstans att sitta. Johanna hittade en fin, öde fotbollsplan mitt ute i skogen där vi slog oss ner och åt, och .. ja.. gjorde sånt vi vanligtvis gör, som kanske inte är helt normalt.
Men vi hade det roligt och efter ett tag gick vi ut till busshållplatsen igen och tog bussen till Kungsbacka, där vi satt på McDonalds en stund innan vi skiljdes åt och åkte hemmåt. Fin dag var det, hoppas Johanna tyckte det också!





Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-