Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Schwarzeneggers stad !

Jag sitter nu i Graz, staden där Arnold Schwarzenegger föddes. Har ingen aning om vart men vi kom precis hit. Vi aker direkt imorgon bitti ocksa, Kroatien nästa!
Vet inte vad ni vill veta riktigt, vi var i Berlin i Mandags och Tisdags, det var en sjukt cool stad, massor av gamla saker, som Berlinmuren och Checkpoint Charlie, men ocksa väldigt mycket nya hus och byggnader (pga att 70% av staden förstördes under andra världskriget, kolla jag lär mig!) Haha, vi tog en rundtur där med bussar som gick var tionde minut genom stadens olika kända platser och ställen. Det var en riktigt rolig dag, och det var som tur var inte lika varmt som pa mandagen.
Pa onsdagen akte vi mot Prag och var väl framme pa kvällen eller eftermiddagen nagon gang, vi gick ut, shoppade lite och gick sedan till en väldigt fin restaurang pa ett tak mitt i staden. Sjukt vackert var det att sitta dä uppe och se solen ga ner mellan alla vackra gamla hus och kyrktorn. (till skillnad fran Berlin sa var Prag en väldigt gammal sta, med nästan bara stora gamla hus med mycker detaljer och olika färger, ni far se pa de bilderna jag tog sedan). Igar spenderade vi dagen i Prag, gick runt, besökte en väldigt stor (och da menar jag gigantisk) kyrka och sedan gick vi mest runt sa mycker vi orkade i värmen. Det var molnigt men supervarmt, säkert över 35 grader ibland. Sa det blev mycket vatten och mycket toabesök, haha. Men det var en vacker stad. Vi at middag pa en fin italiensk restaurang, och ostsasen var ju nagot av de godaste...
Idag har vi bara akt bil, fram tills nu da, vi har akt genom de vackra Alperna och sett mycker höga berg och faktiskt lite snö ocksa pa nagon topp. Även om det var över 30 grader iprincip hela tiden. Tror termometern gick upp till 39 grader i en lite mindre stad i Tjeckien pa vägen. Eller om det var Österrike.. haha jag minns inte.

Men jag längtar hem, jag jag känner mig sa stressad när jag tänker pa allt jag ska göra när jag kommer hem. Jag kommer inte ha tid för nagot alls ju! Jag ska förbereda mig för USA, packa, packa om, packa igen (far bara ha med mig 20 kilo!!) Sedan ska jag köpa present till min käre pojkvän, äta en lunch med farfar, umgas med allt och alla, förbereda mig mer, tro at jag har glömt allt, fa panik och sa vidare..
Jag kommer ju glömma av att ha roligt och njuta. Jaja, vi far se hur det gar, jag kommer antagligen inte att höra av mig alls mycket pa de veckorna innan jag ska aka, men om det finns internet pa hotellet i Kroatien sa kommer jag väl höra av mig nagon gang där i alla fall.

Tills att vi hörs igen, ha en underbar kväll, skratta och var glada.

Googlade bilder:

Gatan vi bodde pa i Berlin. (kyrkan var det enda som fanns kvar pa den här gatan efter Andra världskriget, den är sönderbombad den ocksa men stat kvar som ett monument mot krig, haha Emma lär sig saker!)


Charles Bridge, Prag. (Det var liiiite mer folk när vi var där)


Och här akte vi idag! Vackert.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-